Ben bu telefonu kalemi için satın almak istiyorum çizim yapmayı kendimi geliştirmeyi ve okulda sürekli olarak defter kalem taşımak zorundayım onun yerine tek bir pilot kalem taşıyıp not almak gerekirse telefona yazarım gibi düşünüyorum birde çizim ödevlerinde işimi kolaylaştırır... Note 8 alınır mı? Uzun lafın kısası bu telefon benim işimi görür mü?yenilenmiş cihaz olarak buldum 3200 TL parasını hakeder mi
İnternet & Teknoloji konusunda 316 cevap paylaştı.
Ekran boyutu, hafızası ve bataryası bakımından 2020 yılında kullanılabilecek bir telefondur aslında. Ama Note 8'in 6 Gb RAM''i olması uygulamalar arası geçişi, güncellenen uygulamaların çalışma hızını vs. direkt etkiler. Yani "6 Gb RAM'i kasmayan bir kullanıcıyım, büyük uygulamalar kullanmıyorum" dersen 2020 yılında Note 8 kullanabilirsin ;)
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
2020 yılında Galaxy Note 8 alınır mı?
Zamanının amiral gemisi olan Samsung Galaxy Note 8 halen alınabilir ve kullanılabilir diye düşünüyorum. Normalde Android telefonların çok eskilerine yönelinmesi taraftarı değilim ama Note 8 çok eski bir telefon değil ve özellik bakımından güçlü.
Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8 özellikleri
İşlemci: Exynos 8895
Grafik işlemcisi: Mali-G71
Ram: 6 GB
Ekran: 2960 x 1440 piksel Super AMOLED
Ön kamera: 8 MP
Arka kamera: 12 MP
Depolama alanı: 64 GB
Özelliklere bakılırsa Galaxy Note 8 telefonu 2020 yılında da gayet kullanılabilir. Not almayı ve büyük ekranı seviyorsan tam senlik telefon.
Sebep istersen şöyle, 2016dan sonra yani S7 serisi İPhone 8 gibi flagship modeller hep devrinin en üstün teknolojisini kullandığı için ve kaliteli üretildiği için 3 4 yıl kullanım ömrü oluyor. Alıp 1 yıl rahat kullanırsın, sonrasına da bakarsın
Sadece belirtmek istediğim şey kalem defter= telefon kalem mantığı doğru değil. Rahat edemedim açıkcası ben. Not alacaksam telefona klavye ile not alırım.