Türk Telekom çalarken dinleti eskiden 9292 i arayarak yapabiliyordum şimdi kapanmış faturalıyım nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı?Türk Telekom Çalarken Dinlet
Bildiğim kadarıyla çalarken dinlet sistemi artık yok. Zaten çevremde çok fazla bunu kullanan da yoktu. Uzun bir süredir de bu hizmeti vermediklerini biliyorum. Ama bir döneme damga vurduğunu hatırlıyorum ama o zaman küçüktüm tabi hoşuma giderdi.
Operatörler, abonelerinin iletişimlerini sağlamanın yanında onlara eğlenceli hizmetler de sunuyorlar. Genelde çalarken dinlet olarak anılan hizmet, bazı yerlerde arayana dinlet olarak da karşımıza çıkıyor. Operatörün sunmuş olduğu bu hizmetle; sizi arayan kişiye klasik çağrı tonu yerine seçmiş olduğunuz şarkıları veya sesleri dinletiyor. Eğlenceli bir hizmet bence. Peki Türk Telekom arayana dinlet nasıl yapılır?
Türk Telekom Çalarken Dinlet Nasıl Yapılır?
Önceden bu hizmetin ismi bu muydu tam hatırlamıyorum ama Türk Telekom çalarken dinlet 2020 yılı itibariyle bu hizmetin adı Ringa olarak anılıyor. Dediğin gibi Türk Telekom çalarken dinlet numarası 9292'den gerçekleştiriliyordu. Ancak Türk Telekom'un sitesinde yer alan bilgiye göre bu hizmet sonlandırılmış.
cep telefonu
Türk Telekom'un Ringa sayfasında: "Ringa servisi 31.12.2018 itibariyle satışa kapatılmıştır. Ringa aktivasyonu bu tarih itibariyle yapılamamaktadır. Ringa müşterilerimizin tanımlı abonelikleri 15.02.2019 itibariyle sonlandırılacaktır." denilmiş. Neden sonlandırılmış belirtilmemiş. Bu hizmeti alman mümkün değil. Aradığın hizmet numarasına da ulaşamaman gayet normal bu nedenle.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Faturalı hatta sahipsin, her köşe başında bulunan, her ihtiyacımızı giderdiğimiz marketlerin hangilerinde faturanı ödeyebilirsin burada içerikte paylaşılmış. Acil durumlarda hızır gibi yetişebilir. Göz atmanı tavsiye ederim. :)