Arkadaşlar hesabımı kapatmıştım ama bu telefon yüzünden delirdim çözüm bulamıyorum size sormak istedim. Vodafone kullanıyordum Türk Telekom'a geçtim daha iki gün oldu gelen aramalar mesajlar gayet normal telefon çekiyor, dakikam var ama arama yapamıyorum Türk Telekom'da arama sonlandırıldı yazısı çıkıyor. Ne yapabilirim sorun nedir hat mı telefon mu herhangi bir ayar mı bozuk anlamıyorum.türk telekom kimseyi arayamıyorum, neden?
Ttnet sayesinde 1buçuk yılda 4 telefon değiştirdim faturalıyım hepsindede ne arıyorum ne mesaj bazen çekiyor gösteriyo bazen çekmiyo çektiği zamanlar birini arıyorum açınca kapanıyor türktelekomdan nefret ediyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
İletişim, çağımızın vazgeçilmezi. Eskiden de çok önemliydi ama iletişimin süresi ve anlığına o kadar alıştık ki 2 dakika bağlantımız kopsa hayat damarımız kesilmiş gibi oluyor. Senin yazdığın dakikam var ama arama yapamıyorum Türk Telekom'da sorunun birçok nedeni olabilir. Bunun nedeni ve çözümüne yönelik birkaç önerim olacak.
Türk Telekom Kimseyi Arayamıyorum Sorunu Nasıl Çözülür?
Bu konuyu internette araştırdığımda; Türk Telekom yeni hat arama yapamıyorum ya da telefonum kimseyi aramıyor Türk Telekom gibi başlıklarla karşılaştım. Çözümü için birkaç öneri sunayım;
Öncelikle şebekeni kontrol et. Şebeke çekmiyorsa arama yapamazsın.
Yeterince bakiyen, süren var mı kontrol et. Farklı operatörleri arar iken ekstra ücret talep eder. Bu yüzden normalden daha fazla bakiyeye ihtiyacın olabilir.
Telefon kaynaklı olabilir. Arama ayarların doğru yapılmamış olabilir. Telefonunun ayarlar kısmına girerek, kılavuzda ve operatörünün internet sitesinde ilgili ayarları kontrol edebilirsin.
Telefonunda sorun olabilir. Farklı bir hat takıp onun üzerinden denemeni öneririm. Eğer o da arayamıyorsa telefonun arızalı olabilir.
Tüm bu yolları denemene rağmen arama yapamıyorsan Türk Telekom müşteri hizmetlerinin numarası olan 444 1 444 numarasını arayıp destek isteyebilirsin.
Türk Telekom çağrı merkezi
Anlık bağlantı sorunu da olabilir. Sürekli olmuyorsa bu nedenle de olabilir. Müşteri hizmetleri mutlaka sorununu çözecektir diye düşünüyorum. Türk Telekom müşteri hizmetleri çok ilgili ve sorun çözümüne odaklı personellere sahip. Sorunu çözmeden sizi bırakmıyorlar. Çok seviyorum. :)
Türk Telekom arama yapamıyorum sorununa çözümler sundum. Faydalı olmuştur senin için diye umuyorum. Arama yapmak istediklerine kavuşmuşsundur bu önerilerle. Telefonuna bakiye yüklemen gerekirse buradaki içerikte de faturasız hatlara nerelerden yükleme yapabilirsin bu bilgiler yer almış. Baya faydalı bir içerik, göz atmanda fayda var.
benimde başıma gelmişti kontör yüklenemen lazım bir yerden için tl olunca arayamıyorsun aveanın öyle ipneliği var hiç olmaz 50 krş falan olmalı sıfır olunca izin verimyor paketinde olsa :)
18-24 yaş arası gençler için tarife 25 tl ye 2 gb nternet +5000 heryöne + 500 dakika her yöne pakaeti kanka hat senin üsteneyse bunu yaptırmak istiyorum de bayiiye onlar nasıl olacağını anlatır :)
bır zamanlar bende de olmustu.. ne mesaj ne arama nede net hıc bırını yapamadım tum gece.. bende ertesı gun vodafona geçtim :)) hatla alakalı bır durum bekleyeceksın..
işte hattınla Alakadar iş Yerini degiştir veya daha sonra tekrar dene sürekli böyle olmaz ama merak etme, benimki türkcell nadir de olsa ben bile gördüm böyle oldugunu 12 yıldır türkcellliyim