Dün akşam Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook ve bünyesindeki Messenger, Instagram ve WhatsApp sosyal ağın tarihindeki en büyük erişim sorunu ile çalkalandı.Milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren sorunu Twitter üzerinden doğrulayan Facebook, "Yaşanan sorunların farkındayız. Çözmek için çalışıyoruz. Ancak saldırı olmadığını doğrulayabiliriz" açıklaması yaptı. #fangoria #whatsapp
Sosyal medya ve Whatsapp'sız hayata ne kadar hazırız?
Fırsatçı program geliştiricileri bu tür uygulamaların birebir aynısını sunmak için eminim kaç aydır bekliyodu google play/App Store'da yüzbinlerce kopya uygulama bizleri bekliyo
Aynen. Dün akşam deli oldum whatshapta ses hiçbir şey gitmedi bir ara. Valla whatshapla İnstagramkq doğmadım olmadan da yaşarım. Ama olunca sonuna kadar da kullanırım😁
O zaman toplu intiharlar olur. Millet ne yediğini nerede eğlendiğini milletin gözüne sokamazsa, sürdüğü arabayı storysine atamazsa aldığı nefesin ne anlamı var.
merhaba yeni tanıştığım bir kız var eski sevgilisinden yeni ayrılmıs ve defalarca kez ayrılıp tekrar barışmışlar fakat artık yürümediğinin farkına varmış sevgililikten bıkmış durumda ve sevgililik düşünmüyor su anda birer arkadas gibiyiz fakat adı arkadaslık da degil sevgilik de bu kız ile sevgili olabilir miyiz yoksa arkadas olarak devam mı etmelıyiz
Ben hazırım zaten kimsenin paylaştığı hikayelere bakmıyorum whatsaba mesaj gelirse bakıyorum yoksa giren biri değilim instagram da milyon da bir foto atarım fazla bağımlı değilim keşke kaldırsalar
İnternet & Teknoloji konusunda 564 cevap paylaştı.
Zaten Instagram ve Facebook kullanmıyorum ki. Hesabım var ama çok aktif değilim. Gün içerisinde açıp bakmıyorum yani. Whatsapp'ta zaten çok kişiyle konuşmuyorum. KS kapansa da umrumda olmaz.
Face, twitter kullanmıyorum wp yi de geçen hafta sildim kafam çok rahat etti gerçekten. İnstayı da öylesine gezinmek için arada kullanıyorum. Beni pek etkilemedi.:))
Vallaha ne diyelim neden acaba üçünüzde çözmeye çalışıyorlar ben onu anlamıyorum. Şuanda whatsapp ve instagram çalışıyor tek facebookta çalışmıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kapanırsa milleti nasıl stalkliycam ya sevgilimin profiline tarih yazıp sevgisi var imajını nasil cizicem sevmedigim insanları nasıl takip edicem sevgilimin eski kırıklarına nasıl bakıcam fake hesap açıp kavga ettiğim kişilere nasıl bakicam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Wp ve İnstagramın aktif kullanıcısıyım. Olmasa da olur, fazla farketmez benim için.
merhaba yeni tanıştığım bir kız var eski sevgilisinden yeni ayrılmıs ve defalarca kez ayrılıp tekrar barışmışlar fakat artık yürümediğinin farkına varmış sevgililikten bıkmış durumda ve sevgililik düşünmüyor su anda birer arkadas gibiyiz fakat adı arkadaslık da degil sevgilik de bu kız ile sevgili olabilir miyiz yoksa arkadas olarak devam mı etmelıyiz
En İyi Cevaplar