Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar sosyal medya uygulamaları Facebook ve ınstagram'a erişmekte zorluk yaşadığını aktardı. Daily Mail'in haberine göre çok sayıda kullanıcı Twitter üzerinde uygulamalara erişemediğini, story paylaşamadığını aktarıyor. Şirketten yapılan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Türkiye'de de birçok kullanıcının hesaplarına erişim sağlayamadığı kaydedilirken, WhatsApp'ta da benzer bir problem yaşandığı gelen bilgiler arasında. fangoria #sosyalmedya
Facebook, WhatsApp, Twitter ve Instagram çöktü! Sosyal medya olmadan ne kadar süre dayanabilirsiniz?
Aslında dayanıyorum ama tam evi taşıdığım güne denk geldi, nakliyatçıya konum atmıştım yana yakıla arıyo ki whatsapp gitmiş konum gözükmüyo tarif et diye :D Kör topal anlatmaya çalıştım
İnternet bağımlısı biri yemeğe baggli gibidir. Eğer internet diye birşey kalmazsa yani artık internet olmayacak olsa Afrika halkını geçer bizim halkimiz yemeden içmeden kesilir açlıktan kahirdan olur
Anlamış heckirlarinin isi siber saldırı yapıyorlar amerikada bir canlı yayına sızdılar yüzünde maske merhaba dünya insanları diyorlar ay-yıldız tim satış sitesini çökerttiler fakat kabul etmiyorlar bizim hackerların yaptıklarını
En İyi Cevaplar