Bakınız cep telefonu demiyorum; Twitter, WhatsApp, Instagram, Facebook, Discord, KizlarSoruyor, Telegramgibi sosyal medya araçlarından bahsediyorum. Sosyal medya olmadan ne kadar dayanabilirsiniz?
4 senedir kullanmıyorum sadece pc den anime izliyorum ve burayı yeni keşfettim 4 veaya 5 gün olmuştur hesap açalı oda bir reklama tıkladım buraya yönlendirdi ana safada enteresan sorular gördüm biraz yorum yaptım bir kaç kişinin sorunlarını dinleyip yardımcı oldum felan yani sosyal medyasız hayat daha iyi emin olun buna ek olarak ta kullanmadığım için 4 senedir telefonumsadece gelen arama için kullanıyorum birde whatsapp aile içi başka bir işlevi yok inanmıyan varsa ins. adresimi vereyim en son yaptığım paylaşıma baksın...
şöyle söylim 2 aydır filan wp ve instagram yok twiti de kapanmıştım oyun için açık kullanmıyorum gerek yok snap var şu an kullandığım o da bazen lazım oluyor haberleşmekte kullanıyorum yoksa onu da kullanmam KS var 1 aydır burdayımdır en fazla buda olmasa da olur jxksjs yani istersem sosyal medyasız uzun süre durabilirim jxkdjxjdjs
Hayat gerçekten daha kaliteli, arada bilerek evde bırakıp dışarı çıkıyorum, ve yokluğu çok iyi geliyor, hiç olmazsa da Real bir hayatın deneyimini dışarda bir çocuğun tebessümünü görmeye, hiç bir şey ile mukayese etmiyorum, kısacası sosyal medya pişmanlıktır.
İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı.
Ölene kadar sosyal medyasız yaşayabilirim. Bu sadece alışkanlık hâline gelmiş bir şey, biraz sosyal medyasız yaşasam buna da alışırım, bir yerden sonra aramam.
instagram hesabımı 2 sene önce dondurmuştum. ilk başlarda baya eksikliğini yaşasamda zamanla alıştım. resmen gençleştim. arada bir twitter kullanıyorum. diğerleri de çok nadir. ben sonsuza kadar dayanabilirdim sanırım
İnternet & Teknoloji konusunda 476 cevap paylaştı.
Zaten içlerinden sadece WhatsApp ve kızlar soruyoru kullanıyorum onlar da olmadan yaşarım. Ki ben wp ı da zaten 2 3 sene falan oldu ondan önce kullanmıyordum arkadaşlarım baya kızıyodu😅
6 ay instasız kaldım. Twitterda zaten çok aktif değilim. Telegram desen haftada 1 2 kez bakıyorum. Siteden de yaklaşık 4 ay kadar falan uzak kaldım sanırım. Sorun yok benimm için.
Alıştım sanki sıkılırım. Bir de hepsi neyse de WhatsApp ile sevdiklerimle sürekli mesajlaşıp, haber alabiliyorum. Sürekli arayamadığım çin WhatsApp en iyisi.
sosyal medyayi sevmiyorum yasarim sadece KS ve wp kullanıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunların arasında bir tek whatsapp kullanıyorum ki onu da çok kullanmıyorum zaten. KS yolunu unuttum neredeyse. Dolayısıyla ömrümün geri kalanını sosyal medyasız geçirebilirim hiç şikayet etmeden 😂
Sosyal mecralar olmadan yasayabilirim sadece alis veris yeterli Hayatimda hayati pylastigim gonlumun efendiside varsa sartlara gore olmasada olur diyebilirim