Hepimiz sosyal medya kullanıyoruz ve bazı tipler gerçekten bizi çileden çıkartıyor! Ben özellikle yemeğinin fotoğrafını paylaşan insanlara ayar oluyorum. Sizi çileden çıkartan neler var?
En çokta şeyy ha dur söyleyim böyle cahil kitabın ‘k’ sini sevmeyen aptalların şair kesilmesi habire kitaptan söz paylaşması bence özellikle alim gibi bilgili görünmek için bu çabaya giriyorlar. İkincisi de şu karneler gününde fark ettim şu karne alan zavallılar daha ‘takdir’ yazmayı bilmiyorlar taktir aldım diye paylaşıyorlar abi daha takdir demesini bilmiyorsun o takdir senin neyine Üçüncüsü de şu yemek paylaşanlara gıcığım sofrandan banane abi yani banane Dördüncüsü birine yardım yaparken videoya alanlar var çok görüyorum şu lanet olası tiktokta abi yardım yapıyosun yok bilmem zavallı kaç gündür aç yok bilmem ne abi salak mısınız yoksa görünüşünüz mü öyle ya Gece gece sinirlerim de bozuldu iyi mi
1-Tiktok 2-Çocuk Adam 3-Neden herkes yutubır? 4-Fake hesaplar 5-Tuvalete giderken de story atanlar 6-Yorumlara canım cicim yazıp özelden başka kankasıyla gıybet yapanlar 7-Araba snapi atanlar 8-Görmemiş gibi heryere yer etiketi koyanlar Daha vardır da sinirlendim ahshsjsbsjsn
Yobaz ve çomar tipler yeniliğe kapalı veya bilmeden bilmiş gibi konuşan insanların özel hayatlarına karışan özgürlüklerini kısıtlıyan asarım keserim döverim diyen kadın dışarı çıkamaz bunu giyemez diyen ve kendi zihnini düzeltmeyen vb...
Sık sık gönderi olarak fotoğraf video paylaşanlar çocuğunun attığı her adımı video çekip gönderi olarak paylaşanlar Hastane fotoğrafı paylaşanlar Bir de sürekli birilerine laf sokma derdinde olanlar yüzünden Facebook ve Instagram'dan sogudum girmek bile istemiyorum belki de son aylarda burada sıkça takılmamın sebebi de onlardır
Tiktok videolari ve sanki herseyini merak eden varmis gibi youtuber adi verilen canlilar bugun sunu yaptm sunu yedim bilmem naptim bize ne ya bize ne acip bizzat izlemiyorum zaten ama gorunce sinirlerm hopluyo artk
Müzikli araba direksiyonu paylaşımları, gittikleri bar cafe gibi yerlerde ki tonlarca canlı müzik hikayelerinin paylaşımı, iş yerinde çekilen gereksiz hikayeler ve videolar ve en önemlisi saçma tik tok paylaşımları.
Katılıyorum. Yediği yemek, mahrem fotoğraflar, özellikle kadınların doğum videoları ve fotoğrafları, eşleri ya da sevgilileri ile olan öpüşme vs. fotoğraflara karşıyım. Biraz özel alanınız ve kendinize saygınız olsun.
Alıştım yemeği paylaşan insanlara artık sinirlenmiyorum. Klavye delikanlıları olur ya hani, işte o beni çileden çıkartıyor. Hah bir de ünlü veya değil hemen laf çarpmalarına ayar oluyorum.
Ben son zamanlarda tictoca sinir olmaya basladim. Bizim kizlarimiz birsey buldumu bokunu cikarana kadar durmuyorlar. Onune gelen tiktokcu oldu anasini satim.
Her yediği içti halti paylaşan insanlar ya tamam yemek pişirisin tarif için paylaş ama dışardan küçük bir pasta bile alsa pasta aldim eee yani ne yapayım
Biz çok mutluyuz... kıskanın çatlayın edasında pozlar çekinme miletin gözüne sokmalar vs mutluysanız kendinize mutlusunuz abi ne yani bu boş beleş işler...
Arkadasim birlikte cekndigimiz, cirkin ciktigim ftoyu paylasinca asiri uzuluyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ESER YENENLER’in müthiş esprileri ve kaslı vücudu kolları şaka yapmıyorum bu arada ESER YENENLER in hayranıyım müthiş espritüel yetenek o karizmatik duruş ve karizmatik ses 💕
En İyi Cevaplar