Günümüzde herkes bir şekilde sosyal medya kullanıyor ve internet çağında yaşıyoruz. Peki sosyal medya da yapılan ya da sergilenen hangi davranışlar sizi rahatsız ediyor?
Sosyal medya ortamında sizi rahatsız eden şeyler nelerdir?
TikTok ayyuka çıkardı ahlaksızlığı.. Oturup konuşsan sana hayat hikayeleriyle ders verecek koca koca adamlar; TikTok ta 3-5 begeni almak için soytarıya dönüşüyor.. Tiksiniyorum..
Bir de müthiş bir çarpık, çarptırılan, galeyana getirici haberler var..
Davası süren olaylara bile müdahale var.. Dava sonuçlanmadan, ardı astarı bile araştırılmadan direkt linç girişimi..
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Burada yapılan şeylerin, kırılan kalplerin ve incitilen insanların oyun olduğunu sanmaları. Sanal veya reel diye bir şey yoktur, isimler farklı ama kalpler aynı. Bunun ayırt edilememesi beni rahatsız ediyor.
O zaman ara sıra aynı soruların dönmesi bazen rahatsız ediyor. Dışarıda istemediğim tür insanlarda mecburen olduğundan onu katmıyorum onlarla yaşamayı öğrendik
Bu aralar aktif kullanmıyorum ama saçma sapan kişilerin varlığı rahatsız ediyor diyebilirim. Özellikle instagramda fake hesap açtığımda yavsayan çok oluyordu fake olmasına rağmen, ben yüz vermeyince de terbiyesizleşiyorlar.
İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
Her türlü saygısız, küfürlü ve manipülasyon, toplumu veya bireyleri tahrik amacı güden iğrenç yorumlar ve bu yorumları sinsice yapanlar... Tümünü Allah'a havale ettim , amin...🍀🦄❤️