İnternet & Teknoloji konusunda 626 cevap paylaştı.
Bir çok paylaşım aslında yoksul ülkenin bozduğu psikolojilerin ego ile sonuçlanması. Kaliteli bir insan hava atılır düzeyde paylaşım yapmaz. Profil bilgisine “meb’de öğretmen” yazmaz. Bak atandım diyor yani. Araba ile müzik baydı artık kimse izlemiyor next next. Sürekli çocukları ile oynayıp her Allah’ın günü onları atılmaz. Hani arada atarsın ama abartı olmamalı. Gezilen yerler, doğa, hayvan gibi şeyler daha iyidir. Sürekli evde poz verip foto da atılmaz. Kısaca bir anlamı olmalı bence
Sürekli atarlı giderli sözler paylaşan insanları anlayamıyorum.
Fotoğraf, durum, post ne atarlarsa atsınlar illa biryerlerine atarlı giderli sözler yazıyorlar. Ne alaka diyorum.. boş ver yapma işte açıklama. At fotoğrafı altınada gülücük koy paylaşıver işte kimsenin umrunda değil kardeşlerin için azraile kafa tutman.
Ya sinir olmuyorum hicbirseye ama sürekli gezdiği yerleri görmemiş gibi paylaşanlar sinir oluyorum tamam bende paylaşıyorum bazen ama her gittiğim yeri çok nadir insanlara saygı duyuyorum yine herkesin kendi bileceği iş ama ben hoş bulmuyorum.
Araba ve bu saçma şarkıları dinleyen bi de sürekli kendini paylaşan. İlla sacını, gözlerinin rengini, dovmesini, yaşadığı yeri bunlarin tümünü selfie yaparak göstermeye çalışan kişiler...
Ben çok müzik paylaşırım. Bazen fark ediyorum ki beni takipten çıkan arkadaşlarım oluyor. Bu nedenle bu şeyi ben de yaşıyorum dost. O yüzden sakin ol 😊
Bazıları aşırı sinir ya, yemek paylaştıysa bakma, arabada story attıysa takipten çık. Hepsi gösteriş meraklısı damgası yapıştırıyor sanki kendileri çok tevazu sahibi ya. Ayh en sinir olduğum insan tipleri
Düğününü kinasini nisanini sozunu her neyse iste 1 yil boyunca paylasan kezorlardan , KAHVESİNİ 'SÜREKLİ' PAYLAŞAN KEZOLARDAN, arabasiyla kirk poz video atan kekolardan, ANNE ÇOCUK BİZ BAKIN B. KUMUZU YAPTIK KEZOLARINDAN asiri rahatsiz olaraktan çileden çikip instagrami kapattim.. Genşleştim resmen, bu kadar mi fark eder..
Bebeğini ya da çocuğunu. Yani dünyada ki tek çocuk sanki kendisinin gibiymiş gibi artık sayamıyorum ne kadar attığını. Sinirlendim yine yaa teey allam ya
yazdıklarınin hepsini karşıyım ama onlara ek iç çamaşırı ve bikinili fotoğraflarla zengin erkek düşürme hayali içindeki kadınların paysimlarini da ekleyebilirsin 😁