Önce güzelliğe dikkat ederler. Bakım kolay bir şey sonuçta. Kıllı görüntüsünden rahatsız olursa söyleyip kendine daha fazla dikkat etmesi konusunda ikna edebilir. Ama hiç beğenmediği bir kadına şans vermez.
Kadınında kıllısı bir tuhaf oluyor :D herkes türk kadınına bağlarda fransız italyan ispanyol çok kıllı kadınlarda gördüm.. Zaten koltuk altı temizlik kültürü yok birçoğunda :D
Bakim diyince neden herkez kildan bahsetmis:) agiz kokusu topuk sertligi ter kokusu vs vs vs bunlarda hep bakimla alakali bence. Oyuzden çirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir sözcüğü dogru bence:)
Üsteki soruyu okudunmu sen ondan sonra gel yaz buraya. Güzel ama kıllı kadinmi. Çirkin ama kılsız kadinmi diyor. Demekki var kılsız insan. Kıl vardır kıl vardır yani bu arkadasin bahsettiği. Aşırı kıllı bir kadın sanırım ama güzel.
Kaç kere okudum anladığımı sanıyorum ama senin son yazdığını anlamadım gerçekten ldlsmdkdldls bu arada kıl doğuştan olan bişey kadınlar sonradan almayı tercih etmiş
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Güzel ama kıllı kadının mı yakışıklı bir erkek karşısında şansı daha fazladır, yoksa çirkin ama kılsız kadının mı?