Yakışıklı bir erkekle güzel bir kadını kıyaslarsak hangisinin ilgi görme olasılığı daha fazladır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 3,7b cevap paylaştı. Birbirlerini yalayan kadınlar sayesinde, güzel kadın ilgi görür yavrum. Zira seksi erkeği başka bir erkek yalamaz, bu tip samimiyetsiz hareketler hemcinslerine özeldir
01 Yorumla- +1 yıl
Şu soruya cevap verebilir misiniz yakışıklı bir erkek güzel bi kadına karşı neden kendine bu kadar çok güvenir? Kızlar beni hep beğeniyo tarzında vs laflar eder o güzel kadına karşı?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Güzel kadın daha çok ilgi görür çünkü erkekler halihazırda üzerine atlamak için sıra bekliyorlardır. Çeşitli "guzelim seni bu dunyaya meleklar mi getirdi" gibi laflarla kızın keyfine salça olunur. Yakışıklı erkeklerin işi ise daha kolaydır çünkü sadece kendisine güvenen kızlar gidip ona yakışıklı olduğunu söyleyebilirler ama ilgi tabi ki daha azdır hiç instagramda orada burada bütün gün erkeklere ateş atan kadın görmedim
07 Yorumla- +1 yıl
Yani açık ve net bi şekilde kadın ilgi görme konusunda yakışıklı erkeğe göre kazanır diyorsunuz
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Peki o zaman yakışıklı bir erkek güzel bi kadına karşı neden kendine bu kadar çok güvenir? Kızlar beni hep beğeniyo tarzında vs laflar eder o güzel kadına karşı?
- +1 yıl
Kendini ağırdan satması lazım değil mi? Bir de diğer erkeklerle kıyas yaptığında bu sonuca ulaşıyor olabilir.
- +1 yıl
Kendini ağırdan satması neden ama? Karşısındaki kadını etkilemek istemesinden mi
- +1 yıl
Bence öyle, yine de tüm yakışıklı erkekler için konuşamam bunlar bir ırk değil ne yazık ki, bazıları da hava atmak egolarını kanıtlamak isterler ya da brom çok spor yapıp uğraşmıştır yeni girmiştir yakışıklılık olaylarına kadınları etkilemek için büyük gösteriyordur kendini
- +1 yıl
Yani peki şöyle olabilir mi kadın çok güzelse erkek de farkında bunun ama erkek de yakışıklı ve beğenilen birisi.. erkek kadın sırf çok güzel diye ona kendisini ispat etmek için bir tek sen mi güzelsin de bir tek senin mi peşinde erkekler sanıyorsun bak ben de yakışıklıyım kızlar da benim peşimde gibisinden kafasında bunu düşünüp kadına karşı ben hep beğeniliyorum beni herkes beğeniyo falan demiş olabilir mi?
Güzellik & Bakım konusunda 483 cevap paylaştı. Erkekler belli edeceği için güzel kadın
kadınların kafasında bir ton gereksiz plan proje olacağı için ilgi göstermek yerine her zamanki gibi nasıl ilgi çekerim diye yarışa girer
Tamamen psikolojik olarak yaklaşım farklılığından kadın ilgi çekebilir yoksa kadınlar yüzlerindeki maskeyi yani gerçek yüzlerini ortaya çıkarsa erkekler de çok ilgi çeker bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. Türkiye de çirkin bir kız bile Yakışıklı erkekten daha fazla ilgi görür
01 Yorumla- +1 yıl
Peki o zaman yakışıklı bir erkek güzel bi kadına karşı neden kendine bu kadar çok güvenir? Kızlar beni hep beğeniyo tarzında vs laflar eder o güzel kadına karşı?
- +1 yıl
Turkiyeden bahsediyork istisnasiz ve tartışılmaz olarak tabiki de kadın serap.
08 Yorumla- +1 yıl
Ama sizce bunun sebebi nedir yani diğer tarafta da çok yakışıklı bir erkek var diye düşünelim o neden kadın kadar ilgi görmez?
- +1 yıl
Çünkü yobaz bir ortadoğu toplumuyuz. Erkekler kendi kızlarına kiz kardeslerine nefes aldirmayıp onune gelen hatunla ilişki yaşamak istiyorlar. Bu da ister istemez erkeklerin onune gelen tum kadinlara yogun ilgi göstermesine , o da kadınların kıymete binmesine neden oluyor serap.
- +1 yıl
Peki o zaman size şöyle bir şey soracağım yakışıklı bir erkek güzel bi kadına karşı neden kendine bu kadar çok güvenir? Kızlar beni hep beğeniyo tarzında vs laflar eder o güzel kadına karşı?
- +1 yıl
Turkiyede erkekler tiyatro sahnesi gibidir arkada bir dag ya da orman yoktur ama dekorla seyircide o imaj olusturulur. Seyirci inandıysa oyun başarılı olmustur.
- +1 yıl
Yani kendisini o kıza karşı kanıtlamak mı istiyor işte ben yakışıklıyım herkes peşimde falan diyerek
- +1 yıl
E heralde yani sanal dekorla kendini onemli kisi olarak lanse ediyor sana
- +1 yıl
Ama o kız da çok güzel birisi diyelim. Sırf kadın çok güzel diye kanıtlamak istiyor olabilir mi kendisini eee sen güzelsen bak ben de yakışıklıyım kızlar da beni beğeniyor bir tek sen mi güzelsin diye peşinden koşuyor erkekler sanıyorsun gibisinden ispat olabilir mi
- +1 yıl
Olabilir neden olmasın.
- +1 yıl
Kadın erkek deyip ayırmaz isrk tabii ki güzel bir kadın hepimizin dsha çok dikkatini çeker.
07 Yorumla- +1 yıl
Peki bunun tam olarak sebebi nedir? Diğer tarafta da yakışıklı bir erkek var cünkü.
- +1 yıl
Kadın güzelliği, zerafeti, varlığı erkekler kadar kadınları da cezbeder. Doğası gereği rekabet kadının kanında vardır. Güzel bir kadının karşısında kendini tedirgin hisseder, her türlü saldırı, işgal, tehdit olarak gördüğü kadar, keşke onun gibi olsam, onun kadar ilgi görsem, erkeklerin gözdesi, ilgi odağı olsamlar ile meşgul eder elin de olmadan kendini. Sonuç olarak güzel bir kadının varlığı erkeği de kadını da etkiler, değiştirir, meşgul eder, tüm yapı taşlarımızı yerinden oynatır...
- +1 yıl
Resim kimin?
- +1 yıl
Yani o zaman şöyle erkeklerin kadınlara ilgi gösterdiği kadar kadınlar da kadınların ilgisini çekebilir yani sırf bir kadın erkeğin ilgisini çekmiyor kadın da kadının ilgisini çekiyor galiba sizin sözlerinize göre öyle değil mi? Peki kadınlar arasında olan bu ilgi çekme durumu rekabete mi dönüşüyor sizce anlattığınıza göre yani o çok güzel şunu almış şunu giymiş şöyle saçlarını boyatmış cildi şöyle güzel makyajı şöyle güzel vs kadın yani diğer kadını kıskanabilir mi? Ve böyle kadınla rekabet haline geçebilir mi onun yaptıklarının aynısını yapmaya çalışarak vs gibisinden
- +1 yıl
Aynen öyle zaten. Kadın için bir kadına olan hayranlık genelde rekabete dayalı bir hayranlıksa da cinsel cazibe de yadsınamayacak kadar etkili aslında. Kadın için sadece beğenip, etkilenmiş olması harekete geçmeye, incelemeye, takip etmeye yeterli sebepler slında. Kadın her konuda izler, eleştirir, sorar, sorgular bu kadın kim ve neyi nerden buluyor, alıyor ve giyiniyor diye...
- +1 yıl
Peki bir kız var diyelim kız arkadaşını çok beğendiğini söylüyor ama bu kız normal hayatımda çok kıskanç birisi. Ve kız ne alırsa çok beğeniyo zevkinin çok güzel olduğunu söylüyo ona. Yani ne alırsan benim için o güzeldir diyo sizce kıskanıyor mudur kızı? Mesela kendisi de güzel giyinemiyorsa parasıyla bile o güzel giyinen, sürekli ona övgüler söyleyen, ne alırsan ben de çok beğenirim senin zevkin çok güzel diyen kız kıskanıyor mudur arkadaşını?
- +1 yıl
Tabii kide kıskançlık varsa da diğer fsktörleri de göz ardı edemeyiz. Baxen de kolaycılıktır bunun sebebi. Nasıl oksa modayı takip eden biri var karşısın da, nasıl giyineceğinden, nasıl oturup kalkacağına kadar her konu da kendini yetiştirmiş olan kadın için örnek alınmak, tkip edilmek, cazibe merkezi olmak hiç te zor olmasa gerek.
Kızın daha fazla ilgi görmesi kuvvetle muhtemeldir.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki sizce bunun sebebi ne? Diğer tarafta da yakışıklı bir erkek var?
- +1 yıl
İkiside görebilir, tabi birazda şans nasip kısmet etkiler.
02 Yorumla- +1 yıl
Yani birisini seçecek olsaydınız hangisini seçerdiniz
- +1 yıl
Kendimi örnek versek, ben çok yakışıklı idim çok ilgi gördüm hatta dünya ülkelerinde kız hayranlarım oldu, evlenme teklifi adlım, bir sürü kızla gezdim, eğlence merkezlerindeki insandan bile ilgi gördüm, buna ego saymazsak iyi bir seçenek olabilir mi, hatta beni bir sürü erkekde sevdi, baya ilgi gördüm bu dünyada yani, ama güzel ve seksi kadınlarda baya ilgi görüyor tabi benim kadar oldu mu bilmiyorum
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Görecelidir, karşıdaki insana göre değişir. Bazen Bir erkek yakışıklı kadına ilgi gösterir.
Bazen de güzel bir kadın ilgi odağı olur.02 Yorumla- +1 yıl
Yakisikli kadina mi fhhbbb
- Cevap sahibi+1 yıl
@Yalanduunyaa pardon :(
- +1 yıl
Tr de cirkin kadin yakisikli erkekten fazla ilgi gorur
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bu ilginç bi yorum oldu gerçi Türkiye’de yaşıyoruz ilginç de denilmez shdjdkd
Güzel kadın daha fazla ilgi görür
07 Yorumla- +1 yıl
Neden sizceee
- +1 yıl
Peki o zaman size şöyle bir şey soracağım yakışıklı bir erkek güzel bi kadına karşı neden kendine bu kadar çok güvenir? Kızlar beni hep beğeniyo tarzında vs laflar eder o güzel kadına karşı?
- +1 yıl
Hayır gerçekten kendisini beğeniyor
- +1 yıl
Ayrıca kadın sen hoşuma gidiyorsun demişse o da zaten ben herkesin hoşuna gidiyorum demişse mesela
İkisi de eşit.
07 Yorumla- +1 yıl
Hmm demek size göre öyle anladımmm :)
- +1 yıl
Peki neden sizce ikisi de eşit ikisini eşit yapan nedir?
- +1 yıl
Ama peki kapmak isteyen kadınlar güzel değilse ne olacak
- +1 yıl
Ya da erkek beğenmezse güzel değil diye
- +1 yıl
Bu dünyanın doğasında olan bir durum. İstatistiksel olarak 4 seçenekten sadece biri birleşmeyi getiriyor, diğer üçü maalesef ayrılığı getiriyor. İki taraf istemeden olmayacağı için burada kapmak fiili kadının güzelliğine göre değer bulmuyor. Ama kadın kadınların rakip olmasını sevmez.
250 gram her zaman kazanır
015 Yorumla- +1 yıl
Peki sizce bunun sebebi nedir her iki cinsiyetten ikisi de güzel yaratıldığı ve alımlı olduğu halde neden kadın daha çok ilgi görür sizce?
- +1 yıl
Peki o zaman şöyle soracağım çünkü merak ediyorum yakışıklı bir erkek güzel bi kadına karşı neden kendine bu kadar çok güvenir? Kızlar beni hep beğeniyo tarzında vs laflar eder o güzel kadına karşı?
- +1 yıl
Ama bunu söyleyen erkek gerçekten yakışıklı ve beğenilen bir erkekse?
- +1 yıl
Peki neden kadına öyle söylemiş olabilir sizce ben beğeniliyorum beni herkes beğeniyor demiş olabilir
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Güldüm yaaa
- +1 yıl
Hahaha ay gerçekten komikti eğer gerçekten öyle demek istemişse :)
- +1 yıl
Ayyyy ne bileyim ya ama söyle bir durum var ben onu gerçekten beğeniyorummmm😛😋😋😋😛😋😋😋
- +1 yıl
Kadinlar tabiki
00 Yorumla Güzel kadın daha fazla ilgi görür bence
11 Yorumla- +1 yıl
Genelde burada da öyle söylendi ❤️
- +1 yıl
Yakışıklı erkek
04 Yorumla- +1 yıl
Genelde burada güzel kadın diyenler oldu ama size soralım neden yakışıklı erkek? 😃😇
- +1 yıl
Güzel kadınlar da onların peşinde gittiği için zaten geriye başka kadın kal ıyor ki.
- +1 yıl
Her güzel kadın yakışıklı erkeğin peşinde gitmiyo sanmıyorum
- +1 yıl
Benim koşuyorlar
- +1 yıl
Güzel kadın
00 Yorumla - +1 yıl
Etrafta hangisi azsa o 😄
00 Yorumla Bence kadin
03 Yorumla- +1 yıl
Sebepp
- +1 yıl
Ama bazı kadınlar gerçekten şeytana pabucunu ters giydirebilir😋😋😀😀😀😀 biraz da karakterle alakalı bir durum bence o annelik şeysi falan da hani bence niyet önemli kalp önemli :) :)
- +1 yıl
Guzel bir kadın
00 Yorumla - +1 yıl
her zaman kadın
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sizce yakışıklı bir erkek mi daha çok ilgi görür güzel bir kadın mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi