teşekkür ediyorum🫶
Erkeğin/kadının bakımlı olması onu tercih etmenize sebep olabilir mi?
teşekkür ediyorum🫶
Selamlar... Karşı cinse şans vermeniz açısından bakımlı olması sizin için bir etken midir¿

αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg 🫶
Sadece bakımlı olması tercih etmeme sebep olmak için yetmez mesela sadece güzel olması da tercih etmem için yeterli sebep olmaz ama bakımlı ve güzel olsa ne iyi olur 😃
Hayır tabi ki de.. her insana zaten kendisi için bakımlı olmalı sırf bakımlı diye birini tercih etmem.. tercih ediyorsam aşık olmam lazım kalbini sevmem lazım.. içini karakterini sevmem lazım
Cevap
26Cevap
Tabiiki olur güzel kokmalı bakımlı olmalı en çirkin insan bile bakımla kendini çekici kılabilir diye düşünüyorum.
Yani ilk etkileşim öyle başlar.
Olabilir, özellikle fiziksel olarak kendine bakan kadın tercih edilesidir. Kimse kusura bakmasın, insanlar düşünen hayvanlardir. İçgüdü gizlenemez. 😈
İçsel dünyada yaşayanlar var ya hani onlara ayrıca uyuz oluyorum, yalancılar😂
DGM de yargilanmiyoruz neticede değil mi? 😂 Söylemekte fayda var.
Aslında hayır şu dönemde bakım tercih değil gerekliliktir.
Sadece âşık olduğum için tercih ederim bir erkeği.. Bakımlı olması çok iyi ama tercihimin ilk ve tek nedeni değil..
Bakımlı olması iyi hoş da tercih etmem için yeterli bir etken değil. Ona gelene kadar daha bir sürü faktör var.
Bakım bir ilişkide çok şeydir. Bakımlı bir kadın ister istemez beni kendine çeker. Tercih sebeplerim arasında olur kesinlikle.
Elbette, bakımlı olmak hem kendi ruhuna hemde karşı tarafın nefsine her zaman hitâp edecektir.
Bakım benim için çok önemli evet ama kalbimin atmadığı birine sırf bakımlı diye değil de karakteri düzgün diye şans verirdim
Tabii ki acayip önemli. Bakımsız erkekleri hiç çekici bulmuyorum bakım önemli koku traş kıyafet.
Çok önemli bakım iki kişi içinde saygı olmalı bu konuda
Bu hoşuma gider ama tek başına bir etkende olmaz..
Şanzımanlar üst çamurluk fren diskleri kontrol edilmiş mi. Aylık bakım yapılmış mı. Tamam
Sadece bir kriterden öteye geçmez
Bir insanı tercih etmek o kadar kolay değil.
Kendim kadar bakımlı birini isterim hayatımda.
bakımli olmali kendisine önem vermeli yanınıza yakısmali
Pis adamı kim ne yapsin
Tabii ki, bakımlı olmak zorunda bana göre bu daha sağlıklı bir ilişki yaşamamızı bile etkiliyor
Sadece bakımlı olanlara şans veririm zaten.
Evet olabilir
İlk intiba için önemli elbette
Bir erkeğin bakımsız olması çok ama çok kötü bence
sebeplerden birisi olur
Hayır bakımlı diye bir oluru var gibi demem
Evet ilk zaten ordan etkileşim olur
Kişisel bakım olmazsa olmaz bende
Kadın türk mü?
Kadınım bakımlıysa benim için yeterli
Tabii ki etkili olacaktır
Hayır önemli değil istediği kadar bakımsız olsun
evet olabilir