+1 yılBelki de dış görünüşünle insanlara bunu düşündüren sensindir? Tamam olabilir fiziğin güzel olduğundan kendini sergilemek için ya da sadece öyle sevdiğin için açık giyiniyor olabilirsin. Lakin insanların sana bu gözle bakmasını istemiyorsan giyimine biraz daha çeki düzen ver. Açık saçık giyinmektense illa fiziğini göstereceksen dar giyin.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden onlarin fesag dusuncesi yuzunden burada uzulen ve kendine ceki duzen veren ben oluyorum bir hatam yokkenv
- +1 yıl
Maden öyle insanların senin hakkında düşünüklerini umursama o zaman, bırak ne düşünürlerse düşünsünler?
En İyi Cevaplar
+1 yılSürekli vücudunun güzel olduğunu vurgulanman çok itici, benim de fena değildir ama açık giyinmem her vücudu giyen açık giyinseydi memleket çıplaklar kampına dönerdi 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılVurgulamiyorum burada size detay vermek istiyorum. Vucudum guzel diye scik giyinmiyorum kendimi faha rahat hissediyorum ustumdekilerle
+1 yılAçık giyiniyorsan açık giyinme. Vücudunu sergiliyorsun işte ya kime neyi anlatabilirsin ki bu şekilde? İstediğin kadar güzel ol yanımda her yerini başka insanlara gösteren birisini istemezdim şahsen. Eğlenilecek kadın gözüyle bakarlar sana.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi neyde rahat hissediyorsam onu giymeliyim. Neden acik giyiniyorum diye bir kilifa uyduruyorsunuz ki, kac kapali kiz taniyorum bakire bile degiller ben ise sevgilim bile olmadi
- +1 yıl
Kapalı kızların sütten çıkma ak kaşık olduklarını söylemedim zaten. Onlar apayrı dünyalardalar. Gizli yapıyorlar çoğu şeyi. Kaldı ki kapalı kızlar ilgi alanımın içinde değiller ama bir gerçek var ki o da şu,
Ben bekar ve bakir bir erkeğim. Evim ve arabam da var. Bir eş adayı bakarken kendime çocuklarımın annesi olabilecek biri mi diye bakarım. Aileme uygun mu diye bakarım. Bunu doğadaki tüm hayvanlar da yapıyor dişisini seçerken yani bu bir iç güdü. Sen oranı buranı açarak dolaşırsan olur olmadık her yerde ben bir erkek olarak iç güdüsel olarak seni direk elerim. Sapık ve tek gecelik ilişki arayan erkeklerin dışında iyi bir erkeği bu giyim tarzıyla yanına çekebileceğini de sanmıyorum dost acı söyler. İstersen süper namuslu olduğunu söyle dur. Gerçekler böyle çünkü. Tabii ben bunları yazarken çok açık giydiğini düşünerek yazıyorum yoksa nerede nasıl giyileceğini biliyorsan sorun yok. O vakit tüm dediklerimi unut. Ama yukarıda yazdıklarına göre yorumluyorum. Seni tanımıyorum da. - +1 yıl
Yani ya giyim tarzını biraz daha kapalı ayarlayacaksın. Güzel bir kot üstünde güzel bir bluz.
Ya da loto dan para çıkmasını bekler gibi (10 milyonda bir ihtimal) iyi bir erkeğin seni seçmesini bekleyeceksin. - +1 yıl
Bu yazdıklarım seni kırdıysa şimdiden özür dilerim. Ama burası Türkiye ve durum bu. Diğer ülkeler nasıldır bilemem. Orada kim kiminle belli değil zaten hoş.
+1 yılAçık giyinmeden de çok şık giyinilebilir bunu yaparsan ilgisini çektiğin erkekler başka olur, açık giyinirsen ilgisini çektiğin erkekler başka olur , senin nasıl birisinin ilgisini çekmeye çalıştığınla ilgili bir durum bence.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkek hala kör cahil çünkü. Kahkaha atsan verici sanır, dekolte giysen verici sanır, naz yapsan verici sanır, gece dışarı çıksan verici sanır. Allah islah etsin böylelerini.
10 Yorumla
+1 yılGiyimini değiştir demiycem nasıl istersen öyle ol. İnsanlar yargılamaktan hiç vazgeçmiyor ne yapabiliriz. Mesela ben hiçbir şey yapmadığım halde ( ki sen de yapmıyosun merak etme) ailem tarafından yargılanıyorum. Senden daha mı kötüdür durumum bilmiyorum ama benzer durumlar. Sana diyeceğim tek şey sanırım dua etmen. Duayla her şeyin düzeleceğine inanıyorum. Kendine iyi bak özsaygını hep besle.
10 YorumlaAlbert einstein boşuna ön yargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur dememiş boşuna çabalama madem böyle bir sıkıntın var kıyafetine biraz daha çeki düzen var hayatına yeni aldıgın biri seni iyice tanıdıktan sonra ne giydigin karşındaki insanın çokta umrunda olmayacaktır
10 Yorumla
+1 yılÖnyargılı davranır insanlar. Bu da değişmez yani kolay kolay. Seni her halinle kabul edecek öyle birini bulacaksın. Bir de yaşadığın yerin etkisi var tabiki o da ayrı bir sıkıntı. Ama çok açık olunca çoğu erkek birlikte oluncacak kadın olarak bakıyor öyle bir durum da var işte
00 Yorumlabunu maalesef engellemenin bir yolu yok. Bende düzenli olarak spor yapıyorum yıllardır, açıkta giyiniyorum burası Antalya sonuçta. Ama dürüst olmak gerekirse hiç hadi işine damgası yemedim, beni tanıyanlar ya da tanımaya başlayanlar öyle düşünmüyor pek. Acaba davranışlarındaki bir şeyle ilgili mi düşünüyorlar? ya da yaşadığın şehirden dolayı belki?
00 YorumlaKadınlara saygısızlık yapmak istemem lakin ben ikiye ayırıyorum açık giyinme mevhumunu. 1 Üstüruplu açık 2 üstürupsuz açık.
İsviçre de yaşasaydınız böyle bir yargı derdiniz olmazdı lakin türkiye koordinatında yaşadığınız için türkiye marufuna ayak uydurmanız sizin konforunuza ve psikolojik sağlığınıza iyi gelicek. Yani açık giyin ancak üsturuplu açık giyin. Naçizane.06 Yorumla- +1 yıl
teknoloji bilim bu yuzden gelismiyor halen kadinlarin giyinimi namus vs seyleri daha onemli bizim icin
- +1 yıl
@boklu_pilavvy tek başına bu argümanla açıklanamasa da toplumun durumu bu, bilimin teknolojinin geliştiği yerlerde de halen kadın üzerinden bir sürü zorbalığı sergileyenler mevcut. Bireysel olarak bakmak lazım artık, insan tekilleşiyor, öyle erkekler tanıyorum ki avrupanın en klas centilmenine on basar öyle adamlarda tanıyorum ki avrupanın en rezil adamından daha rezil :)
- +1 yıl
@boklu_pilavvy her şeyi buna yükleyin tabi la daha 100 yıl önce dünya üzerine oynadı şimdi bırakacaklarını mı sanıyonuz.
- +1 yıl
tek turkiye icin kastetmedim insanlar bu kadar geri kafalı olmamalı
- +1 yıl
berke evet sebebi bu halen coluk cocuk evlilik kadinlarin namusuyla ilgilenen toplum. evlilik uzerine toplum gelismeyecek
- +1 yıl
@boklu_pilavvy hanım efendi 1 ve 2 dünya savaşını teknolojik ilerlemesi o dönemin en üst seviyedeki toplumları çıkardı, bilimin gelişmesi kadınların toplumun etik kullarının tahrifatından sıyrılması anlamına gelmiyor. Açık giyinmenin de bilime ve teknolojik ilerlemeye pek katkı sağladığını da görmedim. Dahi zihinleri meşgul edip daha da geciktirebilir gelişmeyi :) Libido meselesi.
O sort giydi diye bacım olmadı Sen türban taktın diye namuslu diye bir söz var tüm konuyu açıklıyor. Kendin olmaya devam et bazıları seni beğensin diye hayatını değiştirme
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Fazla takıyorsun bence snane de istediğimi yaparım özgürüm de herkese kırmızı ayakkabı kullanıyorum mesela ben bir sürü laf söylüyor herkes siyah kullanınca adam mı oluyorsun diyorum susuyorlar. Savun biraz kendini zaten sana o gözle bakanla hiç takılma kendin seç takılacağın kişiyi anlayışlı olsun o zaman rahat edersin
10 Yorumlabir ata sözü var derler ya hani o dedi bu dedi baş yedi Milet yargılamayı çok seviyor bu sözüm sadece erkekler için degil bayanlarda yargılıyor bence takma kafana acık giyinsen acık derler kapalı giyinsen kapalı derler derler yani
10 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin giyimine bakarak boyle bir yargı yapmaz.. zaten kimsenin haddi degil birini yargilamakta o bahsettigin sifata uygun konusuyor davraniyor ve fikirlerini etrafına belirtiyorsan, kimse de senin evliya oldugunu dusunecek degil herhalde
10 Yorumla
+1 yılİstediğini giy açık derlerse biraz daha aç insamlığın kıyafetle olmadığını anlasınlar senin dostluğunu arkadaşlığını kaybetsinler kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hiç takma kafana nasıl mutluysan öyle yaşa
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendin söylüyorsun zaten, kendini yargılamayacak kişilerle görüş. Neden senin tersin hayat görüşü ve inancı olan adamlarla uğraşıyorsun? Kendine güvenen erkek yanındaki kızın güzel bulunmasından gurur duyar.
00 Yorumla
+1 yılGiymesini bilemeyen biriyle ciddi dusunmem. Ciddiyetsiz tavirlarada girmem. Herkes kendine yakisan birisini bulur. Eger ciddi birisini istiyorsan giyimine konusmana ozen gostereceksin.
10 YorumlaDaha az açık giyin yoksa hiçbirzaman bu önyargıdan kurtulamazsın. Anlına o*spu değilim yazacak halin yok
20 Yorumla
+1 yılPardon ama s... kadar diyip yoluna bakıyorsun. O... diyen yaptıklarını düşünsün önce. Kim nasıl giyinirse giyinir kime ne? Ayar oluyorum ya şu olaya. Saygı biraz saygı.
10 YorumlaSende düzgün giyin. Bak erkekler öyle cok açık saçık birini istemezler, çünkü bilirlerlki o kiza başka biride bakar. Yani bende sahsen öyle. Kendine en iyisi bir çeki düzen ver
00 YorumlaCanim benim öncelikle kimse kimseyi dış görünüşuyle yargiliyamaz ve boyle bir hakka sahip degiller.. demekki senin karsina iyi insanlar cikmamis simdi sen acik giyiniyosun diye sana farkli gozlemi bakilcak cok yanlis bir algi... bence sen hayatina aldigin insanlari iyi sec senin kalbini sevecek insanlari seç bosver kim ne demis zaten hayatta kim neder diye bazi seyleri kaybediyoruz... üzme kendini insallah karisna guzel biri cikar seni mutlu eder
02 Yorumla- +1 yıl
Aile babası olacak iyi bir erkek, aşırı açık giyinen bir kadının yanına yaklaşmaz hanımefendi. Çünkü çocuklarına anne olarak böyle giyinen birini seçmez o iyi erkekler. Ancak sapıklar veya tek gecelik ilişki yaşamak isteyenler yaklaşır. İki kere iki dört. İstediğiniz kadar yargılayamaz kimse deyin evet gidip de kızın yüzüne bir şey söylenmez ama kafasında siler erkek ilk görüşte. Zaten kızcağız da bunu anlatmak istemiş. Bende açıklamasını yaptım yorumlarda.
- +1 yıl
Demek istediğim edep yerlerini bile gösterecek kadar açık kıyafetler değil de, bir bluz ve bir kot kafidir.
+1 yılElbet biri ciddi düşünür.. Sırf böyle düşünüyolar diye giyimini değiştirmek zorunda değilsin bence kimse umrunda olmasın, takma illaki seni anlayan birini bulursun :)
00 Yorumla
+1 yılSeni böyle kabul eden birisi mutlaka çıkar karşına.. İnsanları giyimleriyle yargılayan bir erkek seni zaten duygusal anlamda tatmin edemez, sığ görüşlü birisiyle bir ilişki ne kadar sürebilir zaten..
00 YorumlaO sana o gözle bakan öyle düşünen insanları hayatından çıkart. onlar şunu unutmasinlar. filistinde tankın altında kalan kızın altında blucin vardı. Sen bu düşünceyi silmen lazım aklından onlar senin bu kadar cesur başarılı olmanı cekemiyorlar
00 YorumlaSen her insanı değiştiremezsin milyonlarca insan yaşıyor. Bana kalırsa kendini değiş.
30 YorumlaSen, bir erkeğin ciddiyetini nasıl hal hareketlerin kazanacağını ve bunun için nasıl bir tutum sergileneceğini bilmiyorsun. Baştan kaybetmişsin :)
10 YorumlaÜzüldüğün şeye bak ya sen kendini biliyorsan yeter illaki çıkacaktır seni seven biri
14 Yorumla
Soran+1 yılCikmiyor😅
Soran+1 yılSende yargilamazsan😂
+1 yılIzmırde yaşarsan kimse sana kötü gözle bakmaz. Allah bilir nerde yasiyonda sana hayatı zindan etmisler
20 YorumlaÖn yargıdan kurtulamazsın kimse sevgilisinin açık giyinmesini istemez ve ayrıca açık giyinenler genelde basit olarak gözüküyor
10 Yorumla
+1 yılBende açığım ama şort ya da etek giymişliğim yok sana giyme demiyorm herkesin kendi yaşam şartları ama banada aile tarafından aynı gözle bakılıyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılToplumun bakış açısını değiştirdiler yıllar içinde. Burada da nasıl giyineceğine kendin karar ver demek yerine kapalı giyin diyenler de bundan etkilenenler.
00 Yorumla
+1 yılKimseyi takma, zaten senin hakkında böyle şeyler düşünen bir defolsun gitsin on üzülmeye gerek yok sevinmen bile gerek ☺️
00 YorumlaKendini değiştirme dekolte ver göbeği aç falan filanda , sen gidip pembe çizme jartiyer südyenle dolaşırsan işler değişir
00 YorumlaAşırı açık giyindiğin için olabilir bu ön yargı. Çünkü Türkiye'desin. :) Giyimine özen göstermeye bak.
00 YorumlaVücudunun güzelliğine bir şey diyemem elbette kadın dediğinin iç güzelliği kadar da dış güzelliği de önemli ama bence bu sorunu giyimine daha çok dikkat ederek yani daha kapalı giyinerek çöze bilirsin diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılAçık giyinmeden de çok şık giyinen bir sürü kadın var bir de böyle düşün ;)
10 Yorumla
+1 yılKusura bakma onu düşünen de çakaldır düzgün birini bulmaya bak kendine aklı fikri belden aşağı olanlarla değil
10 Yorumla
+1 yılDüzgün giyin sen de. Açık giyinmek güzellik kriteri olamaz. Yaşadığın yere ayak uydurmak zorundasın onlar sana uydurmaz.
20 YorumlaBiraz giyimini değiştir sende. Neden olmadığını biliyorsun işte. Sebebini. O halde değiştir.
10 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten tanımak isteyen biri seni tanır önyargılı olmayı bırakıp
10 YorumlaMilletin dusuncelerinden rahatsizsan bacim sende bayramlik tren gibi giyinme
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılTakmayacaksin. Bu düşüncede olan insanlardan uzak duracaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılBaskasina rastlamadim ki
- +1 yıl
Yanlış gözle bakan insanlardanbahsediyorum
Herkesin kendi fikri yaa ben şahsen sana saygı duyarım.
10 Yorumlakendin ol gerçekden sana aşık olan insan seni yadırgamaz
10 Yorumla
+1 yılgiyimini düzelt, o kıyafetlerle kimse ciddi düşünmez en fazla fb olursun.
10 Yorumla
+1 yılBende dış görünüşümden dolayı dışlanıyorum
Ama yakışıklı olduğum için değil olmadığım için 😔00 Yorumla
+1 yılNe alaka?
Top modellerin hepsine öyle bakılırdı o zaman. Kalite ve imaj meselesi.00 YorumlaSen kurtulamazsın, insanların düşünceleri sığ çünkü. Üzgünüm ama bu senin sorunun değil.
00 Yorumla
+1 yılolmasın hayatın bir herifin varlıgından ıbaret olmamalı.. settr et ısteyen ıstedıgını gıyer
00 YorumlaBiraz daha kapali giyin ablacim sende nasil kurtulcan kurtulamazsin ki
00 Yorumla
+1 yılTakma kafana illaki çıkacaktır kılık kıyafet ile uğraşmayan birisi
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 767 cevap paylaştı. Boşver kendini değiştitme. Fikirlerin ile seven biri çıkar elbet. Çok nazlı bir yapım varsa bunu herkese kur yapıyor or. Olarak algılayabilirler
10 Yorumla
+1 yılKiyafetlerini daha normal tercih edersen bu sorunu asarsin..
00 Yorumla
+1 yılkedi uzanamadigi ciğere bişey diyordu 😂😂 bence onlar da öyle . hem öyle düşüduklerini nereden çıkardın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYerine göre açık yerine göre mütevazı giyinerek.
Fiziğini teşhir edecek şekilde sergilersen herkes aynısını düşünür.
Genel de bunu güzel olmayan ama fiziği güzel olanlar yapıyor00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğin gibi yaşa fakat ön yargıdan kurtulamazsın toplum değişmedikçe..
00 Yorumla Giyimini düzelt aşırı açık giyinmek de gercekten kadını basitlestiriyor.
10 Yorumla
+1 yılAynı dertten bende yakınıyorum bir tane düzgün ama gelmedi 😑
10 Yorumla
+1 yılBunu başarabilmiş kadın candır. Evlenmek ne hoştur hemde.
00 YorumlaGiyim tarzını değiştirirsen fikirleride değişebilir çünkü burası türkiye
10 YorumlaÖnyargıdan kurtulamazsın, öyle düşünen insanları çevrenden uzaklaştır. İstediğini giyer, istediğin gibi gezersin.
00 Yorumla
+1 yılbu çok hadsiz bir önyargı... belki giyim tarzına katılmayabilirim... ama yaftalamak hiç , ama hiç hoş değil :(((
00 Yorumla
+1 yılelalemin lafına bakma..
sen nasıl mutluysan öyle yaşa..10 Yorumla
+1 yılDis gorunus onemidir. ne kadar acik geziyosun ki. normalin ustu
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası