4 aykimse bizim kusurlarımızı bizim kadar fark etmiyor. tiktok yorumlarını da takma orada insanlar birbirine hakaret etmek için fırsat kolluyor. normal bi tipin varsa bile tiktokta ki toksik tayfa kasıtlı olarak abartıyordur kesin. karşıdaki insanın moralini bozacak yorum yapmak için normal gördükleri şeyi bile yalandan gömüyorlar tiktokta çünkü herkeste yayın açacak özgüven yok. bazı insanlar özgüveni olanın özgüvenini bitirmeye çalıştıkları için yalandan hakaret ediyor kaşının üstünde gözün var demek için kusur aıyorlar, normalde göze çarpmayan şeyi bile abartıyorlar. gerçek hayatta kimse tiktok yorumlarında olduğu gibi değil. ayrıca eğer 23-24ten küçüksen daha yüzün oturmadığı için de kendini beğenmiyor olabilirsin çünkü 20lerin ortalarından sonra yüzün bambaşka bir hal alacak. 23-24ten önce ergenlik şişliğinden burun bile olduğundan kaba görünüyor zamanla yüz kendini toparlıyor. eğer cidden burnun seni rahatsız ediyorsa estetik olur kurtulursun. bu kadar kafaya takılacak bir şey yok millet evrim geçiriyor burun estetiğiyle resmen
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yalnız değilsin! Aynı şeyleri bizzat yaşadım, hem de yıllarca. Ama verdiğim en doğru 1. karar özgüvenime ve özsaygıma daha fazla zarar gelmemesi adına sosyal medyadan uzak durmak oldu. 2. en doğru karar ise tecrübeli bir klinik psikoloktan destek almak oldu. Tabi depresyon hastası da olunca kendi kendime düşünmeye bol bol vaktim oldu. Bu süreçte fark ettiğim ve kendimle barışmama sebep olan en önemli gerçek şu oldu; ben şimdiki halimden bile çirkinken benden hoşlanan, saf, güzel mizaçlı bir erkek vardı. Orta okuldaydık. Kendimi en çirkin bulduğum dönem. Ben kendimden bu kadar iğrenirken, onun o saf, samimi bakışları aklıma gelirdi. Demek ki onun gözünde çirkin değilmişim. Demek ki o bende sevilecek bir şey bulmuş. Demek ki güzellik, benim burnumun şekli ile alakalı değilmiş. O zaman anladım. Güzellik burun şekli ile ilgili değil, özgüven ile ilgiliymiş. Hatta ingilizce şöyle derler "Confidence in a woman is like a drug". Dolayısıyla o zamandan beri özgüvenime ve özbakımıma odaklanıyorum. Bir anda çözmeye çalışmak gerçekçi ve sürdürülebilir değil. Adım adım. Acele etmeden. Ve şunu biliyorum, bunu yapabilirim!
00 Yorumla
Dışarıdan güzel görünüp konuşmaya başladıktan sonra çirkinleşen birçok kadın var. İnan bu tarz insanlar sadece vitrindir devamlılık olmaz. Belki bi hafta güzel diye takılır millete hava atarlar. Sen kendini seversen güzel giyinirsen güzel makyajını falan yapıp bakımlı olursan enerjin hissedilir.
71 Yorumla- 4 ay
Gerçekten çok güzel söylediniz 👏👏👏👏👏 bravo
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu çok can yakıcı, anlıyorum. Otuz yorumun otuzu da aynı yerden vurunca insan ister istemez aynaya başka gözle bakmaya başlıyor. Ama şunu unutma, sosyal medyada insanlar en kolay dış görünüşe saldırır çünkü en yüzeysel yer orasıdır. Burnun uzun demeleri seni çirkin yapmaz, sadece onların acımasız olduğunu gösterir. Tek bir özelliğe odaklanıp bütün yüzünü değersizleştirmek haksızlık. Aynada gördüğün yüz yıllardır seninle, seni taşıyan o. Psikolojin bu kadar etkileniyorsa bir uzmandan destek almak da zayıflık değil, kendini korumaktır. Şu an hissettiğin şey gerçek ama kalıcı olmak zorunda değil.
02 Yorumla- 4 ay
chatgptye mi yazdırdın bunu özellikle son cümle tam onun kalemi :D
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, içim acıdı okurken… 💔 Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Dış görünüş takıntısı insanın ruhunu yiyip bitiriyor, ama inan bana çözümü var.
Önce şunu bil: Kendini çirkin görmen, gerçekten çirkin olduğun anlamına gelmiyor. Bu, beyninin sana oynadığı bir oyun. Özellikle kaygı, özgüven düşüklüğü, depresyon gibi durumlarda insan kendini aynada çok daha farklı ve olumsuz görür.
Kendine biraz şefkatli olmanı isteyeceğim. Aynaya baktığında direkt yüzüne yüklenmek yerine, “Bir dakika, bugün kendimde neyi fena bulmadım?” diye sor. Gözün, kaşın, saçın, gülüşün… minicik bir şey bile olur. Her gün bir tane. Bu, beynini yeniden eğitmek gibi.
Göz teması kuramaman da çok normal; çünkü “yargılanıyorum” hissiyle yaşıyorsun. Karşındaki insanların seni düşündüğü kadar incelemediğini bil. Herkes kendi derdiyle uğraşıyor aslında. Sen kendini aşırı odak noktası yapıyorsun.
Bence şu an bu durum günlük hayatını, sosyal ilişkilerini ve psikolojini etkiliyorsa bir uzmandan destek alman harika olur. Bir psikologla konuşmak, bu “çirkinim” inancının köküne inmende çok yardımcı olur. Kesinlikle utanılacak bir şey değil, tam tersi inanılmaz olgun bir adım. 🌸
Evde kendin için de küçük şeyler yap: Cildine özen göster, saçını hoşuna gidecek şekilde yap, sana kendini iyi hissettiren kıyafetler giy. Bunlar “güzel olayım” diye değil, “kendime değer veriyorum” demek için. Enerjin yükseldikçe, kendine bakışın da değişmeye başlar.
İstersen boyunu, yaşını, nelerinden özellikle rahatsız olduğunu yaz, beraber hem stil hem bakım hem de özgüven tarafında daha somut şeyler planlayalım. Buradasın, yazmışsın, yardım istiyorsun… Bu bile ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor canım. 💕13 Yorumla- 4 ay
Ya saçmalama en güzel cagların çok guzulsındır ablam
- 4 ay
Çok doğru. Elalemi boş ver. Kendi inandığına bak.
- 4 ay
Yaş boy kilo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
4 aykendine çok yükleniyorsun bir çoğumuz böyleyiz aslında ama insanlar seni senin kendini gördüğün gibi görmüyorlar onlar farklı bir pencereden bakıyorlar yani sürekli olarak kendini eleştirmek kendini bu tarz bir duruma sokmak kendine verebileceğin bir zarardan öte başka bir şey değil insanlar seni dış güzelliğin yüzün için vs kabul etmemeliler daha doğrsu seni sen olduğun için kabul etmeliler bu yüzden kendini insanlara beğendirmek gibi bir çaban olmasın seni beğenen bu halin ile beğenir beğeiyordur da zaten
02 Yorumla
Soran4 ayÖyle bişey yok çirkin olani herkes öyle görüyor tahammül ediyor sadece
- 4 ay
yanlış düşünüyorsun
Tanıdıgın, ya da tanımadıgın insanların senin hakkında söylediklerini neden umursuyorsun? Neden kafana takıyorsun ? Senin güzelligini veya çirkin olman ya da tatlı olman kimi ne alakadar eder ? Her insanın kusuru vardır olacak, olmak zorunda , peygamberin kusurlu oldugu , hata yaptıgı dünyada sen, ben basit insanlarız bu kadar takılma , düşünme , bunları düşünürsen daha çok üzülürsün, kendini oldugun gibi sev, kabul et, yoksa daha çok üzülürsün. Ucuz insanların seni etkilemesine izin verme, güzel olsan çirkin olsan kimi ne alakadar eder? Rahatsız oluyorsan görüşmezsin biter.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayOnları niye insan yerine koyuyorsun ki çevremde çok yakışıklı arkadaşlarım olup çoğunun eşinin yüz güzelliği inan ki yok
İnsan evlilik için yüz güzelliğine önem vermiyor karakter güven sadakat kalp güzelliğine önem veriyorlar
İkinci önemli husus devir çok değişti teknoloji plastik cerrahi vs çoğu bayan arkadaşım burun ameliyatı oldular bunlar aşılamayacak sorunlar değil
Şu da bir gerçek burun ameliyatı olan bayan arkadaşlarım birden havaya girdi kendini yüksekten görmeye başladılar şu an kişi beğenmiyorlar
Üzülecek ya da kendine takıntı yapacak bir şey yapma değmez günümüz zamanında sağlıcakla kal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayDış görünüş ilk etki açısından önemli fakat tamamen değil. Ayrıca, hayatın ne getireceği belli olmaz; bir kaynar su dökülür, bir tencere patlar, bir kesik oluş ya da başka herhangi bir şey olur ve dış görünüşünü kaybedersin. Sırf dış görünüş için sevenler, o an terk ederler; bu daha da acıtır. En azından şimdi kimin gerçek olduğunu öğrenmiş oluyorsun. Kaldı ki, dış görünüş %20 ise, öz güven %80'dir. Kendini sevmeyi öğren, kendini her şeyinle kabul edip, insanların ne düşündüğünü boş verirsen, bambaşka bir sen çıkar ortaya.
00 Yorumla
4 ayEntellektuel yani gelismis , sohpeti ust perdeden bir kizin guzel olmasina gerek yoktur. Kocaman siyah çerçeveli gozlukleriyle otobuste cama yaslanmis kitap okuyan kiz , mini etekli louis vuitton çatnta takan kizdan daha cok ilgi ceker. Daha cok hayranlik duyulur.
13 Yorumla- 4 ay
Yalan atma bee
- 4 ay
@Alev_Hanim sjxjbjbsjjb
- 4 ay
Yazdigimi anlamaman normal. Evet yalan atiyorum kucuk hanim.
Gizli Üye(18-24)4 ayHayatım özgüvensiz durursan seni ezerler biraz kendini sevdiğini belli ediceksin en kötü özgüvenli taklidi yapıcaksın insanlar senini özgüvensiz olduğunu hissederse çirkin olduğunu da hissetirir emin ol kendine güven kurtlar sofrasındasın hele kızlar çok fesat insanlar var sen kendini sevsen belli etsen de bir şekilde haset duyup yine çirkin diyen olacak bu senin çirkin olduğum için değil birilerini tarafından fark edildiğini hissettiklerinde olucak yani iki türlü de aynı sen özgüvensiz olduğunu belli et yüzüne karşı bile çirkin imasında bulunurlar yani özgüvenli dur arkandan da dese duysan da kıskandı dersin hep öyledir çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBence kendini öyle düşünme her insan güzeldir, tabiki herkesin beğenmediği bir yeri vardır ama öyle utanmana gerekecek bir durum yok sonuçta kimse çirkin olmaz sadece güzellik algımızla ilgili bir şey, eğer gerçekten çok kötü hissedersen bu konuda nir psigologla konuşmayı deneyebilirsin belki iyi gelir sana içini dökmek.
01 Yorumla
Cevap sahibi4 ayKimsenin dediğini kafana takma herkes bir şey der çünkü sırf o yorumlardan dolayı kendini üzme.
- Güzellik & Bakım konusunda 564 cevap paylaştı.
4 ayPonçik Sen Muhtemelen çirkin değilsin Sadece çocukluktan kalma bazı daralmaların var Belki de ciddi bir sevgi açlığın var çocuklukta eksik kalan sana abi tavsiye etti imkanın varsa Psikolojik destek al
07 Yorumla- 4 ay
Okudun mu yazdıklarımı...
Soran4 ayHayır alakası yok gerçekten çirkin olmam imkansız gibi konusma
- 4 ay
Senin meselen kafanda
Kafanda kaybetmişsin sen kavgayi
Soran4 ayYa ne alaka ne alakaa kendimi kabullendim güzel değilim diye bu kafada sorun mu oluyor
- 4 ay
Nasılım diye sor da
Görelim o zaman seni
Soran4 aySonra abazalarla ugrasiyim demi
- 4 ay
Gizli sor bebeğim
Açık sor mu dedim sana
Gizli Üye(18-24)4 ayFiziğini güzel tut spor yap kendini görünüş yüzünden depresyona sokma mutlu yaşa güzelleşirsin, kendine bak olabileceginin en iyi hali ol yine mi çirkin buluyorsun kendini önemi yok takma sen begenmesen bile beğenenler olacak kaldı ki Türkiyedeyiz nefes almasada olur kafasına geldi artık erkekler :) dert etme yani muhtemelen çok çirkin değilsin sadece ergenlik gibi bir triptesin bende çirkin bir erkeğim ama önerdiğim şeyleri kendimde uyguladım ve mutluyum.
00 YorumlaKendini ne kadar güzel görürsen, o kadar güzelleşirsin. Ne kadar çirkin görürsen o kadar çirkinleşir ve ötekileşirsin. Herkesin kendine has güzel yanları var. Kıyaslama yapmak çok büyük hatadır. Ve unutma ki; kim de bir güzellik varsa bilsin ki emanettir!! Hayatın ne getireceği belli olmaz..
19 Yorumla
Soran4 ay@omerr_16 biliyom zaten
Soran4 ayÖyle kendini güzel görürsen güzellesirsin diye bişey yok maalesef pembe bir dünyada yaşamıyoruz
Soran4 ayÇirkin olan her zaman öyle kalır güzel kızlarin güzel olduğu belli olsun diye varız
Gerçekten zor bir durum tabi, ama eminimki seni gerçekten o kendini beğenmediğin halinle bile çıkarsız sevecek bir insanla karşılaştığında ona karşı bağımlı ve sevecen olman ve kendini onun gözünden sevmen dileğiyle, ha ama kendini beğenmemene rağmen, seni olduğun gibi çıkarsız bir sevgiyle sevecek olan insanı yara bandı gibi kullanıp atacaksan, zulmedeceksen daha zelil bir duruma düşmen kaçınılmaz, ya da geçmişte bir insanın kalbini incitmişsen yine bu gün bu ızdırabı yaşaman gayet normal
00 Yorumla
4 ayKanka bende eskıden sen gıbıydım. Insanların ne dusundugynu onemsememeye basladıkca gecıyor. Eskıden ben cok zayıftım. Zsyıfım dıye arkadasım benjmle dalga gevıyordu. Kılo aldım. Sonra da kılolusun dıye dalga gecmeye basladı. Yanı ne yaparsan yap ıstersen dunyanın en guzel kadını ol yıne ıstedugu gıbı dusunecek hakkında. Tıktoktakı yorumlara gelınce , o yorumu yapanların hepsı sosyal medyada kımlıksız oldukları ıcın butun nefretlerını baskalarına kusuyorlar.
00 Yorumla
4 ayBir psikolog olarak, Kendine sorman gerekenleri listeleyeyin;
Neden böyle hissediyor olabilirim?
Bu hissime neden olabilecek söylemler oldu mu?
Dış görünüş benim değerimi belirler mi?
Bir başkasının beni beğenmemesi bende hangi duyguyu tetikliyor?
Biri beni beğenmediğinde kabul görmemekten korkuyor olabilir miyim?
Dış güzelliğin benim için anlamı ne?00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 522 cevap paylaştı.
4 ayGörmeden bir şey diyemeyiz, belki abartıp takıntı haline getirmişsindir. Güzellik göreceli bir şey sonuçta.
01 Yorumla
Soran4 ayHayır benim takıntim değil olan bişey
- Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
4 ayEtini değer veren o et zarar görünce seni değiştirir. Önemli olan karakter ve kişiliktir. Allah'ın verdiğine saygı duyarsan sana da saygı duyacak sana gelir
00 Yorumla
4 ayLütfen her şeyin görüntüden ibaret olmadığı anlayacak şeylerle meşgul ol... eğer motive olup içine yönelemiyorsan muhtemelen etrafında da içi boş insan çok demektir bir gözden geçir ve eleme yap🫴
00 Yorumla
4 ayBence psikologa git. burdaki kimse sana psikolog kadar yardımcı olamaz. sana anca o yardımcı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayYa benim abalmda öyle burun ameliyatı olcak bence siz güzelsiniz ama zoguveniniz yok yani burun yaptırsan başka bir şey takcaksn etrafında sana ego veren biri olması lazım durumun yoksada üzülme ilerde kendinewbidikim yap burnunu yaptır aşkım
00 Yorumla
4 ayEtrafta yakışıklı erkek de çok ama umrumda değil. Güzele nazar değer unutma. Seni sevecek tek kişi yeter. Gerisini salla gitsin.
00 YorumlaVay be aynı şeyi bende yaşıyorum ama kız oldugun için avantajın ve alıcın var bana hiçbir kız bakmıyor boyumu kısa tipimi kötü buluyorlar
00 Yorumla
4 ayHiç böyle düşünme ben de senin gibi düşünüyordum sonra arkadaşlarımın ve çevremin benim yüzüme alıştığını düşünerek ilerledim
00 Yorumla
4 aySosyal medyayı azalt kanka, sosyal medyada gördüğün her kız doğal ve kusursuz değil, sadece takipçilerine o şekilde gösteriyorlar kendilerini.
00 Yorumla
4 ayHam dolsun, onca kötü tarafıma rağmen, bu konularda. yaradılanı hoş ve güzel gördük, elde olmayan sebepten kimseyi kınamadık.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. Bu başlıları açanları çoğu güzel oluyorda neyse.
03 Yorumla
Soran4 ayDeğilim kanka genelleme yapma
Güzellik & Bakım konusunda 526 cevap paylaştı. Herkes çok güzelde sen mi çirkinsin takma kafana böyle şeyleri
02 Yorumla
Soran4 ayEvet herkes çok güzel
Bilemezsin kimin aşık olacağını, yanlış düşünüyorsun
012 Yorumla
Soran4 ayKimse aşık olmaz boş yapma
Soran4 ayYok olmaz saçma sapan konuşuyosun hâlâ
Soran4 ayÇirkinim sıkıcıyim
Soran4 ayÇirkinliğimi nasıl asicam
Soran4 ayEvet
Soran4 ayKendini sev klişe oldu artık öyle bişey yok
Özgüvenin eksik bu yüzden bu durum büyümüş gözünde. Kendini sev, aksini düşünme.
00 Yorumla
4 ayYa size noluyor ayna sizlerin güzelliğinizi yansıtmada kusurlu kalır takmayın şunları
00 Yorumla
4 ayMerak ettim şimdi rica etsem bana fotoğrafını atarmısın
00 Yorumla
4 ayKimse kusursuz değil, kendini sevmezsen kimse de seni sevmez maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayya görünüşünden memnun değilsen o zaman geliştir yani spora başla, ideal kilona ulaş, sosyal çevreni kaliiteli insanlarla çoğalt, dış görünüş geliştirme tüyolarına falan bak.
00 Yorumla
4 aybakmam gerek sana kesin kuruntu yapıyorsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBence guzelsindir. Kendini cirkin bulan kizlar genelde guzel oluyor hic sasmaz.
Ama nerde cirkin var en guzeli benim diye dolasiyor.
02 Yorumla
Soran4 ayHayır genelleme yapma ben çirkinim
Cevap sahibi4 ayLink at bakalim sana gercekten guzelsin bence ya
Her kadın güzeldir öyle düşünme git kendine iyi gelecek şeyler yap
00 Yorumla
4 aySuratında değil ama kafanda problemler olduğu aşikar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayİnsanı önemli kılan düşünceleridir kendini sevgiye değer görmek için kişiliğini değiştir dış görünüş bir değer değildir.
02 Yorumla
Soran4 ayDeğer gayette
Cevap sahibi4 ayBurun estetiği yaptırırsın takma kafana bu kadar
Öncelikle kendinle barışık olman gerekli. Herkes on numara değil, herkesin kusurları var. Sen kendini seversen tanırsan üzülmezsen bu söylenenlerden kimse seni üzemez. Çok az da bakım yapınca kendini güzel görünce mutlu olursun zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBende boleyim ve ne yaparsan yap bu geçmiyor istersen dünya güzeli ol ayna karşısında sürekli kendine bakıyorsun degilmi
00 Yorumla
4 aybende aynı durumdan mağdurum ama bişey yapmadan da değişim bekleyemeyiz göbeğim sarkmış kilo aldım yüzüm çok temizdi o kadar leke olmiski aynada kendime bakmaya korkuyorum ama bir yerden başlamam lazım artık güzel olmak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayKabullenmekten başka yapacağın şey yok. Bu ülkede herkes ama herkes istisnasiz ürerse sonuçlarını çocuklar nesiller boyu çekiyor işte böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayTiktok Instagram Twitter gibi sosyal mecra uygulamarinda insanların ne dediklerini fazla takma bence
00 Yorumla
4 ayYapacak bir şey yok. Bunu kabullen, daha bakımlı ol, fiziksel olarak açığı bu şekilde kapatabilirsin. Onun dışında kişisel gelişimine daha çok önem ver. Güzellik geçici kalite kalıcıdır.
00 YorumlaBir insanı dış görünüşüyle yargılayanın insanlığından şüphe ederim ben kardeşim... Sen niye üzülüyorsun... Onlar insan değil... Onlar utansınlar kendilerinden...
00 Yorumla
4 ayAynı arkadaşım ya benden güzel bana diyo senin gibi olsam keşke diye mavi göz sarışın yüz bebek ito gelmiş öyle diyo esmer güzeli olan arkadaşım da öyle bu arada kendini çok fazla küçük görüyon bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayYemin ederim bende öyle idim ama unutmaya çalışıyorum bunu
00 Yorumla
4 ayDis görünüşünu görmeyen bir tek sensin. Karşımda ki şöyle böyle düşünüyor diye kurma. Kotu dusunurlerse onlar düşünsün. Hem Allah a inanıyorsan Allah in gücüne gider.. Dua ve sabır
00 YorumlaDüşünüyorum ki umarım domuz değilsindir. Değilsen, sorun yok. Ama öyleysen, sorun büyük. Oink oink~ sesi çıkartabiliyor musun?
00 YorumlaCidden güzel kız sayısı da eskiye göre baya bir artmış biraz kafamı kaldırarak yürüyünce yolda falan her 10 kızın 7-8 tanesi güzel gayet
00 Yorumla
4 ayKimse çirkin değildir
Bakımsız veya güzel giyinmeyen vardır00 Yorumla
4 ayayagın var ellerin kolların burnun gözlerin kulakların var şükret 🥹🥹🤍
00 Yorumla
4 ayBence kendini sevmekle başla sen kendini güzel gördüğünde mükemmel derecede mükemmel hissedeceksin
00 YorumlaOnlardan daha güclü yanların olduguna eminim lütfen bunu bulmaya odaklann!!!🥰
00 Yorumla
4 ayher gün 2 bardak limonlu su iç 6 ay sonra farkı gör
00 Yorumlaherkes senin baktığın pencereden bakmıyordur nerden biliyorsun
00 YorumlaKendine yapabileceğin en büyük kötülüğü yapıyorsun
03 Yorumla
Soran4 ayNiye
Soran4 ayVar
Gizli Üye(18-24)4 ay90 kilomusun doğum yaptın mı karnın sarktı mı ayak tırnak mantarı tedavisi mi görüyorsun beterin beteri var her zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySpora git ve güzel fizik elde et. Yüz şekline göre saç, kaş yaptır. Dermotolağa git ve cildine bakım yaptır.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
4 ayNe varmış ki yüzünde?
05 Yorumla
Soran4 ayBurnum kocaman ve dudağım yok
- 4 ay
Okuduğum zaman , şaka mı bu dedim. İkisinin bir arada olduğu güzellik var mıdır diye düşünüyordum hep. Bu çok güzel çok muhteşem bir durum , bence mutlu olmalısın.
- 4 ay
Güzelliğinin farkında olmanı gerçekten ve tüm samimiyetimle söylüyorum çok isterdim
Soran4 ayNesi güzel yalan soyleme
- 4 ay
Çok ciddiyim, incecik yok gibi dudaklarının görünüşündeki güzelliği , harikalığı ve etkileyiciliği , özel anlarda ise insanı kendinden geçiren doyumsuz etkisi gerçekten çok muhteşem. Burun yapının büyük oluşuyla üzerine yerleşen , ihtiraslı dişilik güzelliği ve o görüntünün esas ve bilinmeyen anlamları ile çok çok harika ve kimbilir ne kadar tatlı görünüyor
Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı. Aynaya bakma zamanla güzelleşirsin.
02 Yorumla
Soran4 ayÖyle olmuyor
4 ayTakma kafaya paranı kazan hepsi yalan
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım