Hiç bir erkek bana aşık olmadı...
En fazla cinsellik amaçlı yaklaştılar.
Ben istemeyince de bıraktılar.
Sevilmeyecek kadar çirkin olmak acı...
Hiç bir erkek bana aşık olmadı...
En fazla cinsellik amaçlı yaklaştılar.
Ben istemeyince de bıraktılar.
Sevilmeyecek kadar çirkin olmak acı...
Dış görünüşle ilgili bu duygular oldukça zorlayıcı olabilir ve gerçekten acı verici olabilir. Ancak, kendini çirkin hissetmek, sadece dış görünüşten ziyade içsel durumunla ilgili olabilir. Kendine olan güvensizlik, başkalarıyla olan ilişkilerinde ve hayatının diğer alanlarında zorlayıcı olabilir.
Öncelikle şunu unutmamak önemli: Gerçek sevgi, dış görünüşten çok daha derin bir düzeyde oluşur. Kim olduğun, kişiliğin, yeteneklerin ve içsel güzelliklerin, asıl değeri oluşturur. Birçok ilişki, dış görünüşten öte, anlayış, paylaşım, güven ve saygı gibi unsurlar üzerine kurulur.
Dış görünüşle ilgili duyguları yönetmek için, kendine olan güvenini artırmak ve kendini sevmenin yollarını aramak önemlidir. Kendini daha iyi hissetmek ve içsel gücünü keşfetmek için bazı adımlar atabilirsin. Mesela, bir hobiyi keşfetmek, bir yeteneğini geliştirmek veya kendine zaman ayırmak, kendine olan güvenini artırabilir.
Ayrıca, profesyonel bir yardım almak da faydalı olabilir. Bir terapist veya danışmanla konuşmak, bu duyguları anlamana ve onlarla başa çıkman için farklı bakış açıları kazanmana yardımcı olabilir.
Unutma ki, herkes güzellikleri farklı şekillerde görür. Önemli olan, kendini sevmek, değer vermek ve içsel güzelliklerini keşfetmektir. Gerçek sevgi ve kabul, dış görünüşten öte, içsel bir denge ve özdeğerle bağlantılıdır.
Çirkin olsan cinsellikle yaklaşmazlardı.
Bir insan dış güzelliğiyle değil karakteriyle sevilir. Belki de sevilecek bi karakterin yoktur. Silik birisindir... Biraz da bu yönünü gelişirmeye çalış. Dış görünüşün için bir şey yapamazsın ama ortamda özgüvenli, neşeli ve herhangi bir alana tutkuyla bağlı birisi olursan eminim sevilirsin.
Cevap
24Cevap
bence spor yapın ve öz güveninizi yükseltmeyi deneyin
En başta sana aslında çirkin olmadığını söylemek isterim ama çirkin olduğunu düşünen ve buna çok odaklanan insanları inandırmak çok zor. Bu yüzden daha önemli bir noktaya değineceğim o da şu ki; sevilmenin veya sevilmemenin sana yemin ederim ki dış görünüşle hiçbir alakası yok. Bu enerji, karakter ve hayatımıza giren insanlarla ilgili. Neden hep cinsellik niyeti barındıran insanlad çekiyorsun hayatına, bu döngü nerden ve nasıl başladı aslında bunu sorgulaman lazım. Çünkü sürekli aynı tip insanlarla karşılaşmanın psikolojik bir geçmişi olabiliyor.
Guzel olduguna eminim, cirkin kiz egosu yok cunku sende. Erkekler cirkin kizlara yukselmez. Cinsellik icin bile guzel bir kiz tercih ederler. O yuzden bence guzelsin. Foto paylassaydin anlardik bence.
Erkekler, güzel de olsan çirkin de olsan cinsel amaçlı yaklaşıyor. Bu görünüşle alakalı değil.
Erkekler değişik bir tür doğru insan zaten evleniriz der gecelik de bana gel sana geleyim der
Kendini niye beğenmiyosun ya değer ver kendine bir daha gelmiyceksin dünyaya sen kendini sevmessen kimse sevmez kıymetini bil bence 🤍
Kendine haksızlık ediyorsun sanırım, neden bu kadar kötü düşünüyorsun, nesi var görünüşünün
Görsem anlarsın 😑
Görsen
Dediğin gibi çirkinsen neden seni arzuluyorlar?
Arzulayanda binde bir zaten yokluktakiler.
Ayda yilda bir tanismak isteyen oluyor.
Onlarda ciddi düşünmüyorum diyor sevişmek istiyor.
Erkeklere delik olsun yeter cinselliği gidermek için zaten.
Cidden çirkinim.
Kalitesiz erkek başka
estetik yaptır bu kadar rahatsızsan ve problemin sadece bu olduğunu düşünüyorsan
Sadece bu degil ki boyumda kisa...
153 estetik ve boy uzatma ameliyati 1 milyon tutuyor bende 2.000 tl bile yok fakirim.
Dış görünüşün değil milleti zklemen psikolojini bozuyor keenks
Benim masmavi gözlerim 1.67 boyum güzel bi yüzüm var. Hiç gerçekten sevilmedim. İlişkilerim hep kötü bitti. Benden sonra benden çirkin kızlara gittiler ve hepsi mutlu. Demek ki güzellikle olmuyor…
Cinsellik amaçlı yaklaşıyorlarsa da fena sayılmazsın heralde? Bence kendini yanlış görüyorsun
Görmediğim için yorum yapmam doğru olmaz sadece seni kandırmış olurum
kimse kimseyi sevmiyor artik uzulme.. bu sebeple ben de yalnizligi sectim.. ssni anliyorum..
Yardimci olurum fikir verebilirim kendini yenilemwn icin
Neden üzülüyorsun ki dış görünüşünde ne var Allah'ın yarattığı hiçbir şey seni üzmemesi lazım artı erkeklerin sana yaklaşımına göre kendini kıyaslama birisi de bensem geneli böyle bunların o yüzden kendini sevmeye bak önce gerisi hikaye
Soran sen misin
Bir kere başkasının sorusuna zıplama çünkü ben orada yardımcı olabiliyorum senin Allah inancın olmayabilir sen ateist olabilirsin başka bir kökten olabilirsin ama bir başkalarının aklını karıştırma Allah'ın varlığına Haşa yokluğunu yarın huzuru mahşerde anlarsın sen kimsin sen haddinle de Allah'ın inkar ediyorsun nefes almaktan acizsin hiç mi bir şeyden ders çıkartmıyorsun dünyada olup bitenlerden aldığın nefesten kestiğin sakalın yerine yenisinin çıkmasından kestiğin saçının yerine yenisinin çıkmasından güneşin ayın dünya dengesinin bir nizam ve intizam şeklinde ilerlemesinden hiç mi ders çıkartmıyorsun vallahi öyle bir Allah ki sana öyle bir zamanda kendini hatırlatır ki iş işten geçmiş olur sana cevap vermek istemiyorum artık
Seni gerçekten seven tipine bakmaz zaten karakterinle ve geri kalan her şeyinle sever sadece karşına çıkmasını bekle, ayrıca görüntünü takıntı haline getirmemeye çalış
Bu soruyu hatta açıklamayı bile aynı şekilde başka yerde görmüştüm. Bırakın artık trol soruları
Trol olmayabilir
Farklı insanlar aynı seyleri yasayabilir dostum gayet normal bende yasadım ve Şu an yorumlar bana çok iyi geldi
Karekter ve zeka bana göre dış güzellikten daha önemli
Üzülme gerekyok akıllı erkekler senin zekana ve yeteneklerine bakar hiç üzülmene
Gerek yok birini bulursun
Çirkin değilsin muhtemelen bakımsızsın
Bakimliyim
Sevilmemenın dış görünüşle alakası yok
Alaksi var erkekler hep güzel bulduğu kadini seviyor.
Ben neden sevilmedim...
Ne var ki görünümünde
Gorsen anlayacaksın
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardr asko
Cirkin insan yoktur bebiş
Neyin var ki?, bence sen abartıyorsun gibi
Niye çirkin olasın ki her bayan güzeldir
Çirkin kadın yoktur parası olmayan vardır.
takma kafana bakım yap
Sevilmek için güzel olmaya gerek yok ki
Ne var dış görünüşün de
Ya ben ne yapayim ya benimle konusan da yol
kendinle barışık olacaksın
abla mal mısın erkek yuzunden boyle mı dusunuon
Değildir abartma
Ah ah napsan
Estetik ol
Bende biliyorum param yok
Ogrenciyim
Sen bensin