Senin şu gerçek hayattaki yüzünü çok merak ediyorum acaba gerçekten bıyıklı mısın? ya da çok fakirsin (dalga geçiyormuşum gibi algılama) gel ben sana benim traş köpüğümle şimdi üstüne basa basa söyleyeceğim Flexball traş bıçağımı vereyim benden sana hediye olsun!!!
Bir şeyin '' varlığını ve normal olduğunu '' kabullenmek ayrıdır; güzel ve bakımlı olmak ayrıdır. Hele ki bugünün modern dünyasında, bunca imkan var iken '' ay ben böyle daha doğalım '' demek de kendini nasıl vasıflandırmaktır tartışılır...
Ben seviyorum. Baksana bütün sorularım kıl tüyle ilgili. Bundan sonra görüş yapacağım sorular da aynı şekilde olacak. Kıl deyince akan sular duruyor benim için😍
Aslında, Frida Kahlo acı dolu hayat yaşamış. Eminim ki onun acı eşiğide çok düşüktü. Yatağa mahkum kalmış senelerce. Bıyık alma hafifde olsa acı hissettiriyor. Ama dehşetli acılar yaşayan ve sinir sistemi bozulan Frida Kahlo gibi insanların o minik acılar bile hayatının anlık zehir olmasına neden olabilir. Bu yüzden o bu şekilde de güzel olduğunu illaki bıyık almaya gerek olmadığını düşünmüştür diye düşünüyorum. Resimleri de kendinin yaşadığı acıları anlatıyor. Yani o kadının % 99 acı eşiği çok düşükdü ve hafif acılara bile dayanamıyordu. Ama bu davranışı onu meşhur etmiştir.
Kadınların bıyıklarını aldığını ilk defa duyuyorum gerçekten yani bunu bilmiyordum yani Kadında bıyık çıkıyor mu gerçekten Bununla ilgili hiçbir fikrim yok �lk defa duyuyorum gerçekten teşekkür ederim.
Ciddi misin? Bence kesinlikle itici 8-) O tür bayanların özellikle, nasıl rahat ettiklerini anlayamıyorum. Alışmışlar sanırım. Ben 2 gün almayım, rahatsız olmaya başlıyorum :S Ama kişiye göre değişir tabiki, bu benim düşünce'm.
Olmaz ya net. Kız sonucta yüz de en çok görülen yer olduğundan bakımsızlıga hertürlü karşıyım. Hadi kıl sorunun vardır heryerini alamazsın ama alabildigimizi de almalıyız..
Ya sen ciddi misin? Uzatsın bıyıklarını ergen erkek bıyığından farkı kalmasın sonra Aaaa çok doğalsın Mahmut abe. Olur mu öyle şey? Şaka gibi. İtici kesinlikle mide bulandırıcı hatta
Bence özgüven kesinlikle. Erkekler kol altlarını almayıp kabara kabara geziyorsa kadında bıyıklarını almaz. Herkes istedigini yapar ve buna kimse. karisamaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bakımsızlığa , üşengeçliğe de son donemlerde özguven kilifini uydurdular ha Ozguvenli degil bakimsizsin kardeşim
En İyi Cevaplar