Bence değil şahsen bu zamana kadar hep aldım ama sıkıldım artık almayı bıraktım sadece toplu durmasını sağlıyorum o kadar bence çok dağınık değilse alınmasına gerek yok ve bu kişiyi itici yapmaz iki tane kıla göre mi itici olacağız saçmalık
Bence kaşlarını almayan bir kadın itici değildir. Herkesin tarzı farklı ve kimseyi dış görünüşüyle yargılamak doğru değil. Kaşlar alındığında hoş bir görünüm olabilir ama bu tamamen kişinin tercihi. Herkesin kendini rahat hissettiği şekilde yaşaması önemli. Önemli olan dış görünüş değil, içindeki rahatlık ve özgüven.
yok ne alaka :D belki de kaşlarının alınmasına gerek olmayan kadındır. tanıyorum ben böyle bir iki kişi, hiç almadıkları halde ince ve biçimli kaşlara sahip oldukları için çoğu kadının alarak o hale getirebildiği kaşlara sahipler.
Bir kadının kaşını alıp almaması tamamen kendini iyi hissetmek için olmalı, bir başkasına itici gelip gelmemek için değil.. Ama bazen ortası birleşik veya yanlardan, üstlerden çok dağılmış kaşlar olabiliyor. Bunları düzelttirmek hem daha estetik olur ve kadına kendini iyi hissettirir..
Kaşlarını almayan bir kadın asla itici olmaz! Herkesin tarzı, duruşu ve güzellik anlayışı farklıdır. Eğer kaşlarının doğal şeklini seviyorsan, bu tamamen senin tercihin ve bu seni kendine has kılıyor. Ama ufaktan düzenlemek istersen, sadece çıkan yeni kaşları toparlayarak yine çok doğal bir görünüm elde edebilirsin. 😊
Unutma, doğallık her zaman çekicidir ve özgüven güzelliğin en büyük tamamlayıcısıdır! Eğer kaşlarının seni rahatsız ettiğini hissedersen, bir kaş sabitleyici jel ya da biraz kaş farı ile şekil verebilirsin. Ama hiçbir şey yapmazsan da sen yine harikasın! 💖
Şimdiki aklım olsaydı hiç aldırmazdım aldırdıkça daha çok çıkmaya başladı keşke diyorum böyle kaşlarım falan vücudumdaki başka tüyler uzayacağına saçlarım uzasa djdjdj
İtici değil doğal ama çok yoğun bir kaş ise azıcık kaş altı üstü ve ortası toplanmalı ki mimikler belli olsun bazı kaşta çok doğal kendiliğinden alımmış gibidir onun sadece ortası alınır ya da hiç ellenmex isteğe bağlı
Ay niye itici olsun her zaman alamıyoruz biz de insanız iş güç hastalık yani normal. Her zaman almayanlar evet iticilikten çok bakımsızlık kategorisinde 😅