Bence kaşın ortasını almalı çünkü martı kaş olarak gezmek hiç de hoş görünmüyor ama bazı kişilerin kaşları doğal da çok güzel şekli falan bayağı iyi oluyor o kişilerin almamasında bir sakınca görmüyorum bence bu kişiyi bakımsız da yapmaz ama görseldeki gibi bir kaş varsa bakımsız derim çünkü ortası bile alınmamış hiç hoş görünmüyor.
Ne alaka? 17 yaşında kuzenim var. Daha bir kere bile aldırmadı kaşlarını. Gayet de güzel ve ayrıca günlük bakım rutini de var. Bakımlı olmak için kaş aldırmaya gerek yok ki, neden sadece kadın dedin? Madem kadınların alması gerekiyorsa size göre, erkekler de alsın ! Ben herkesin hayatına saygı duyulması gerektiğine inanıyorum.
Kaşları çok dağınıksa bence alınmalı. Bu doğallık olmuyor çünkü. Ben kuaföre gidip de kaş aldırdığımı hatırlamıyorum ama en azından evde kendimce dağınıklıkları ve ortasını kesinlikle alıyorum.
Emin olun kaşları birleşik olanlarda güzel ne olursa olsun bakımsız bulmam hiç bir şekilde bundan 20 yıl öncesine baktığımızda türkiye'de çok az kişinin kaş almak ile ilgili sorunu vardır diye düşünüyorum şu zamanda bunu abartıp komple kaşını alıp boyayan var bu daha çok zararına bir bakım
Tamamen sana kalmış bir şey. Kimi kadınlarda kızlarda kalın kaşlı olanlar var.. Kimisine kalın kaşlı olma yakışıyor tabiki kaşların kendi doğal halide önemlidir ama günümüz kadın ve kızları hep aldırıyor kaşlarını. Sen aldırmak zorunda deyilsin doğal hale önem veren biriysen sıkıntı yok.. Ilerde dersen yok çok kalın, ufak bir rütuş yaptırabilirsin ara sıra..
bence kim nasıl mutluysa. bazısı dağınık kaşlarıyla mutlu olabilir bazısı olamaz. ben olamayan kısımdanım. ben görseldeki gibi mutlu olamam ve arkadaşlarımın bir tane dahi görsem alma ihtiyacı hisseden biriyim.
Martı kaş olma da 😅 he baZılarının hakkaten orman gibi duruyor hafif kısaltmak gerekir , kaş almıcam derken Ferhat Güzel gibi dolaşmaya gerek yok.. çok inceltmeye de gerek yok.. ortası olmalı
Erkekler bile aldırıyor artık ee herhalde bakımsızdır…
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
erkeklerin kasları memesini nasıl görüyorsunuz. almak demiyorum kalın oluyor artık berbere gidince kasları kissltiyor. bunun bir çözümü var mi bilmiyorum