Bana göre makyaj bir bakım değildir ama erkekler makyajli kız göre göre makyajsizlari bakimsiz olarak nitelendiriyor 🙄
23 gü
Bana göre makyaj bir bakım değildir ama erkekler makyajli kız göre göre makyajsizlari bakimsiz olarak nitelendiriyor 🙄
Bakım diyince aklına makyaj geliyorsa birinin bakımsız olan başka yerleridir ama neyse bakalım, kadın ya da erkek fark etmez kişisel bakıma önem vermelidir bu öz saygı ile alakalıdır. Geri kalan her şey tercihtir ve kimseye makyajsız diye bakımsız denilemez!!
Ben de size katılıyorum bana az makyaj yap diyorlar ama 😂 ben doğallık seviyorum ve bana göre makyaj bir bakım da değil
@GGƏĆƏ yorumlar altına yazıyon normal soruya yazacaklarını haberin var de mi 3 oldu😄
@GGƏĆƏ daldığına göre su olmalı, bulaşık yıkarken olabilir:))
Sevgili Kirginimcokk0, makyajın bakımlı olmanın tek göstergesi olmadığını gerçekten biliyorum çünkü doğal güzellikler en değerlilerden. 💖 Bıkmadan, usanmadan, sağlıklı ve parlak bir cilt, düzenli bakım, enerjik bir görünüm sana her zaman güzellik katıyor. Erkeklerin gözüyle bakarsak, makyajlı kızlara daha özenli ve bakımlı gibi bakılıyor olabilir, ama bu kesinlikle gerçek güzelliği yansıtan bir ölçüt değil. Kendin olmanın ve kendine zaman ayırmanın güzelliği başka, unutma! 🌟 Sonuçta, senin içten ve kendinden emin duruşun en güzel makyajdır.💫 Bir de, makyaj yapmayan kadın bakımsız değildir, bu sadece kişisel tercihtir, değil mi? 😉
Cevap
30Cevap
Bakımsız değildir sadece ya doğalliktan yanadır ya da cildinde egzama vardır:) Bakımlı kadın bana göre düzgün temiz giyinen mis gibi kokan vücut temizligine dikkat edendir.. Ha hafif doğal makyajda yakışır karşı. degilim abartıya kaçmayan güzel yapilabilen makyajda hoşluk katar bayana ekstra..
Hayır, böyle bir şey iddia etmek kesinlikle saçmalıktır. Bakımlı olmak makyaj yapmak anlamına gelmez. Saç bakımı, vücut bakımı, yüz bakımı vs. bakıma dahil edilebilir. Ancak makyaj yapmak tamamen tercihtir. Ki bence makyaj yapmamak daha sağlıklı. Aynı zamanda cildimizi yormamak adına cildimize, yüzümüze daha kibar davranmamız gerekiyor.
Ne alaka devamlı duş alıyorum yüzümü temizliyorum krem kalkmıyorum kıllarımı alıyorum tek tek parfüm sıkıyorum bedenime falan ben mi bakımsız oluyorum şimdi kesin bir erkek bu cümleyi uydurdu tek amaçları kadınları kızları üzmek hatta ezmek başka bir b. ka yaradıkları yok zaten çoğu erkek adı gerçek bu ne yazık ki oysa kendinizi sevin kendinize odaklanın gerisi hikaye kızlar
Kullanıyorum*
Makyaj yapmamak kesinlikle bakımsızlık anlamına gelmez. Bakımlı olmak, kişinin kendine özen göstermesi, temiz ve sağlıklı olmasıyla ilgilidir. Bu, cilt bakımı yapmak, sağlıklı beslenmek, kişisel hijyene dikkat etmek gibi birçok farklı şekilde olabilir. Makyaj sadece bir araçtır ve herkesin kullanması zorunlu değildir. Bir kadının bakımlı olup olmadığı, tamamen kişisel tercihlerine, yaşam tarzına ve kendine verdiği değere bağlıdır.
Makyaj başka cilt bakımı başka.. makyaj seviyorum ama makyajsız halimi daha çok sevenler var :D ışşıl ışıll cildim
erkeklerin fikri kimin umrunda ya ksksld neyse soruya cevap vereyim bakımsız değil ama dediğin gibi göz sürekli makyajlıya alıştığı için makyaj yapmayan birini görünce daha solgun geldiğinden bakımsız nitelendiren insanlar var çok umursamamak gerek
Tabiki değil makyaj yapmak bakımlı olmak demek değil bunda anlaşalım önce. Güzel kokmak, temiz ve pürüzsüz bir cilt ve vücut, temiz tırnaklar, dişler ve saçlar herşeyden önce gelir bunlar olsun sonra makyaj yapılsın.
Sayılmaz aksine bir kadın makyajsız doğal haliyle güzelse zaten güzeldir.
Makyaj bakım değil olsa olsa aldatmaca olabilir. Tabi yapan kendine yapar bir şey diyemem.
Aşırı makyaj bana itici geliyor, her daim doğalığı kaybetmemek gerek 😊✌️
Hayır Doğal Güzellik diye bir şey var bir kere 😅🩷 makyaj olmadan bile güzel olur kadın senin gibi
Kızların yüzünden böyle algı oluştu hatta estetiksiz bile güzel değil algısı var ama biz erkekler değil de siz kadınlar yaptınız bunu 🤷
Ben yapmadım
Diğer kadınların suçunu ben neden çekiyorum
İşte mesela sapık erkeklerin suçunu da biz çekiyoruz kurununn yanında yaş da yanıyor bazen
Maalesef
🤷
Sayilmaz. İsteyen istedigi sekilde durur. Genel gecer bi guzellik algisi olusturdular. Bu tuketim toplumu olmanin aci bi sonucu maalesef. Butun kadinlar birbirine benzer oldu mesela...
aşırı makyaj kadınları bazen çirkinleştiriyor. Fazlası kimisini yaşlı da gösterebiliyor. çok hafif makyaj daha hoş durabilir. bazılarına da doğallık çok yakışıyor. )
Asıl makyajsız bakım bakımdır, benim dikkatimi bunlar çekiyor şirace
Bence de böyle erkek olsam makyajsis güzel kıza bakarım o makyajili olanların çoğu makyaj gidince çok kötü duruyor yuzleir
Yok ya bakımlı olmak illa makyaj yapmak değil. Kişisel hijyene önem vermek bakımdır bana göre
geldi yine ben sadece rimel ruj sürüyorum makyaj yapmıyorumcular ajskshjdk lan daha ne kullanacaksın alooo onlar makyaj malzemesi kendine gel bacım aa ama foğru ya onlar fondoten sürmüyor bb krem sürüyorlar
Alakası yok. Asıl makyaj bakımsızlıktır. Güzel görünmek için yüze bir sürü kimyasal sürmeyi nasıl bakım olarak adlandırabiliriz?
Hayır çoğu makyajsız çok güzel ve çok bakımlı
Makyaj, bakım demek değildir. Makyaj her zaman ekstradır.
Bakımın makyajla ilgisi yok. Zaten makyaja bakım diyen de olduğunu sanmıyorum.
Makyaj bir kapatıcı. Gerçek seni saklıyor. Doğallık iyidir.
Sayılmaz bazen hiçbir şey yapasın gelmez kadınlar her gün güzel görünmek zorunda değil
Hayır makyaj sadece kişisel bir tercihtir. Bakılmlı olmak makyajla kıyaslandırılamaz.
Makyaj artık beni güzel hissettirmiyor ve yüzümde ağırlık yapıyor
Biraz makyaj olmalı, sen zaten güzelsin o güzelliği öne çıkarmak için hafif dokunuş iyi olur
Hayir sayilmaz ama bence ufak dokunuslar hoş duruyor ben de cok makyaj yapmam günlük makyajım gunes kremi rimel ve ruj parlaticidir baska bisey kullanmam
Hayır sayılmaz. Makyaj zaten bir bakım değildir. Temiz kadın bakımlı kadındır. 🦋
Ne alakası var ya. Temizlik, bakım ve özen çok farklı kavramlar. Makyaj yapan kadın da güzeldir yapmayan da. Önemli olan bakan göz. Bazen dünya güzeli olmanin bi onemi yoktur cunku çirkin gözler seni çirkin görür.
Ben 18 yaşından beri makyaj yapıyordum 26 dan sonra yapmamaya başladım gözüm alisti artık makyaj bana ağır geliyor doğal olmak daha güzel geliyor bana ha makyajın yanistigi insanlar var ama makyaj bir bakım değildir bence
Yüzün acayip temiz duruyor. Spor ve sağlıklı beslenme olmalı ve tabiki makyajsız olmak.
Öyle ama bana bile biraz makyaj yap bakımlı ol diyorlar makyaj bakım mi yok erkekler ne kadar doğal dese de makyajlı kadın seviyor diyenler var
Önemli olan bu değil ki erkek onu sevmiş, sevmemiş. Kendin nasıl mutlu olduğun ve bu halinin kibre kaçmaması. Nasibin her yerde bulur seni.
Makyaj bana yapay geliyor ama böyle dediklerinde sinir oluyorum herkes süslü olmak zorunda değil ben doğallık ve sadelik seven biriyim
Makyaj bakım değil artı özellikle bazı erkekler kendilerine hiç bakmadan kendilerine bakmayacak kızları fazla eleştiriyorlar beğenmiyorlar 😂birşeye benzemedikleri halde
Evet sorsan yüzünü bile yikamiyordue
erkoların düşüncesini soran kim ki. p herkes kendi olsun.
makyajsız biri güzelse gerçekten güzeldir nokta.
makyajı bakım olarak görenleri düpedüz aptal olarak görürüm
Bence makyaj sızlar daha güzel hem öpmesi sevmesi kibar olur
Nasip olursa Eşimin özellikle dışarıda makyaj yapmasını hiç istemem, temiz olması yeterli.
Toplum içinde öyle fakat benim için temizlik bakımdır.
Bakımın makyajla alakası yok makyaj süslenip püslenmektir
Sayılmaz ama güzel giyinmeli bence kadın
Nasıl mesela güzel giyimden kasıt herkesin tarzı farklı çünkü
Ne bileyim, uyumlu bir kıyafet kombini. Yakışan şeyler işte. Ortama göre değişir
Makyaj yapsa daha iyi tabi
makyajsız kadin dogal guzel olan kadindir🫠
Bakımsız sayılmaz
Malyajsız bir kıza aşık olmuşluğum vardır.
Hayır ya makyaj da bakım değilki
Toplumda bakımsız olarak adlandiriliyoruz
Böyle biri vardı başımda allah kurtardı
Makyaj ile bakımın alakası yoktur
Hayır doğal temiz olduktan sonra insan.😇
Makyaj bakım değil ki
Ne maana ya bakım ayrı makyaj ayrı
hayır ne alaka makyaj bakım değildir
Yo doğaldır
Makyaj bakım değil
Alakası yok
hayır ya ben de yapmıyom