Sizce tırnaklar boyalı değilse kadın bakımsız mıdır? . Kapalı bayanlar tırnaklarını boyamıyorlar onlar bakımsız mı? Yemek yapan kadınlar tırnaklarını boyamıyorlar, bakımsız mı? Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya
Bakımsız demek doğru olmaz. Ojesiz de bakımlı bir görünüm sağlanabilir. Temiz ve sağlıklı gözükmesi yeter diye düşünüyorum. Oje ayrı bir hava katar genellikle.
Bakım denen şeyin ne olduğunu çok karıştırıyoruz. Tırnaklara e vitaminli krem sürmek bakım dır ama araba boyası sürerek, kadının kendisine kaporta muamekesi yapması bence bakım değil, üstelik onu çıkartmak için kullandığı asetonu koklaması, kendisine ciddi zararlar verebilir bakımsızlaştırabilir. Artı makyaj denen kimyasallar, kadının geleceğin den çalıyor. Karminli, kurşunlu rujlar, içerisinde bomba yapılabilecek maddeler barındıran, saç boyası. Miski amber denülen parfümün miski misk kedisinin idrarın dan, amber balina kusmuğun dan. Daha neler neler..! Bunları bakım diye insanlara yutturup, sadece Ammerikada 1 yılda satılan makyaj ürenleri nin parası ile 10 yıl Afrika nın doyabileceği öğretilmiş çaresizlik sembolü bir piyasa var dünyada. Oysa kadın zaten güzel bir varlık erkekler makyajsız kadınları da severler ama daha 20'li yaşlarda ki kızlar kaporta boyası öncesi macun gibi kullandıkları aşırı fondotenler ve boyalardaki kurşun nedeni ile geri dönülmez izlere sahip oluyorlar maalesef.
Teşekkür ederim bu yorumun için, evet makyaj malzemeleri korkunç tehlikeli ama makyajlı kadınlara dönüp dönüp bakan karşı cinsler kızları etkiliyor, birde gerçekten hastalık derecesinde makyaj yapan kat kat fondötenle kat kat allık pudra, üstenede parıltılı tozlar derken yüz kayboluyor bildiğin barbi bebek çıkıyor ortaya 😂😂😂 80 yaşındaki annemin çile hiç makyajsız o yaşa geldiği için valla benimkinden sağlıklı görünüyor 👍
Sadece özel anlarda, hoş etkisi oluyor, onun dışında hatun evde oldukça oje süre.(Bazen ben sürerim ona.) Normalde sevmesem de işi gereği makyajın m sini yapamadığı için.. Eğlensin
Boyayı uzun tırnağı gösteren el ve parmaktir. klkio fırıncı küreği gibi birmelde şekilsiz parmaklar ile tırnak uzatıp boyamissin ne olur ki. el. desigin zarif olnaliki baktığında göstersin kendini.
Hem süslü bir insan değilim üşengeçlik de var biraz soyulmaya başlasa öyle bırakırım kesin 😂 birde yemekleri hep ben yapıyorum hoşlanmıyorum yemek yapanların kullanmasindan