AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Renkli göz bir ayrıcalıktır bence ama sihir göz renginde değil tamamen bakıştadır.
Hayır ben zaten Berk Atan gibi erkekleri beğeniyorum
İnsanların yüzde onu renkli gözlüdür. Yani 758.234.540 kişi. Ayrıcalık değildir bence bu :D
Hayır, hiçbirşey üstünlük sebebi değildir. Her insan mükemmel bir şekilde yaratılmıştır. Üstünlük ancak takvadadır.
valla onu bilmiyorumda dış görünüşe göre bir insana aşık olmak koca bir ceviz ağacında içi boş bir ceviz bulmak gibi birşey
Eskiden mukemmel olduklarini dusunurdum renkli gozlulerin. ama cirkin olanlri da gorunce fikrim degisti.
Bir renkli gözlü olarak keşke gözlerim koyu kahve veya bal rengi olsaydı diyorum. Bir ayrıcalığı yok.
Bence kesinlikle değil ayrıca renkli gözlülerin gözleri büyük olasılıkla bozuk oluyo güneşten daha fazla etkileniyo
Renkli gözlü olmak bir pigment eksikliği hastalığıdır
Ne alaka
@Reis1609 genetik hastalık doğru
Doğru .
Yüz hatları ve estetik hiç olmaması gözlerinin anlamlı bakması gerekir güzel olması için ya da yakışıklı
Profilindeki kedinin gibi gözleri gibi gözlerin varsa çok güzelsin demektir.
Bak nasilda bakıyor öyle 😻😻🤗
Şimdi bu görseldeki bebek gibi kız koyu renk gözlere sahip olsaydı çirkin mi olacaktı?
Hep derim, önemli olan oran-orantı diye.
Genetik anlamda renkli göz bir kusurdur. Ülkemizde az olması kıymetini artırmaktadır. Renkli gözlü olanlar 1 - 0 önde başlamaktadırlar.
Hayır, göz rengiyle güzel veya çirkin olmuyor insanlar gözümde. Renkli gözleri de sevmiyorum pek zaten.
Dikkat çektikleri kesin ama bu kimseyi güzel veya yakışıklı yapmaz. bir insanın güzel olması için birçok şeylerin uyumlu olması gerekiyo sonuçta.
Yahu altı üstü bir renk bu. Abartmayın. Saçta değil de gözde bu renk yani. Bunu neden üstün özellikmiş gibi algılayıp verici konumuna geçiyor insanlar anlamıyorum.
Renkli gözlülerin farklı bir çekiciği var ama her renkli gözlü yakışıklı olacak diye birşey yok
Sizinle çok özelbişey konuşmak istiyorum gerçekten bir konu hakkında lütfen bana geri dönüş yaparmısınız
Ya tamam bende renkli gözlü yum hatta siyah SSC beyaz ten yeşil gözlü bayan yemeden yaninda yat. Ama birde şu var o beynin içi boş ise o zaman
Rengin tonuna bağlı değişir çok çiğ bir mavi ya da yeşil itici koyu mavi ya da yeşil etkileyicidir güzellik yakışıklılık görecelidir 😉
Güzel veya yakışıklı olması için kesinlikle yeterli değildir.
Renkli gözlü olmak ayrıcalık mı, evet ben beğeniyorum
Kusura bakmayinda mavi yesile elaya renkli gozlu diyorsunuz.. kahverengi, siyah renk degilmi :D yesil gozluyum
Sanmıyorum kendi çabanızla kazanmadıgınız hic bisey size ayrıcalik katmıs olamaz Allah yaratmıs o ayrı mesele
Gözün şekli yapısı bakışıyla yüzde durusuyla alakali. Her renkli gözlü yakışıklı ya da güzel olmuyor.
renkli gözleri daha doğrusu mavi ve yeşil hiç sevmem.
her renkli gözlü yakışıklı güzel olur genellemesi de saçma.
Bence deyildir ben böyle siyah gözlü kızlardan daha çok hoşlanıyom kara kara gözlerime bakıyorlarya bitiriyorlar beni
Yetmez, ayrıcalık da denemez. Bir yerde az olan neyse o göze ayrıcalıklı gelir, yalnızca bir algı oyunu.
Tabii ki de bir ayricalik degil. İnsanda güzel olan yüzdür,
Yüzde güzel olan gözdür,
Ama insanı insan yapan ağızdan cikan sözdür! Asil bir insani güzel yapan kisiligi, ahlak ve adabıdır!
Renkli goz pek birsey ifade etmez ama mavi gözlü insandan korkarim tirsarim ürkütür
Güzelliğe ya da yakışıklılığa tek başına yetmez, ama ayrıcalıktır.
Keşke renkli gözlü olsaydım...
Hayır mavi gözü sevmem mesela sarı kediler gibi 😁😁
Bilmiyorum nedendir ama renkli gözlüler bana çok itici geliyor hele de bir erkekte hiç sevmem.
Bence ayrıcalık değil renkli gözlü olup çirkin olan insan da çok
Mavi göz iticiliği diye bir şey var! Ela ve yeşil hoş. Yani kısmen etkili.
hayır mavi gözlü olupta çirkin olan kadınlarda tanıdım..
Renkli göz aslında rahatsızlıktan olurmuş detayı pek bilmiyorum ama doktor demişti dinlemedim 😂
bir ayricalik evet ama bir insanin guzel/yakisikli olmasina yeterli degil
Kendimi düşünüyorum eğer renkli olmasaydı gözlerim çok sıradan olurdum ama giderim ve kirpiklerim bir kimlik gibi
Anlamlı bakması önemli💃🏻
Renk birşey ifade etmiyor🤷🏻♀️
Başak parlak 😍 Onun gülüşü bile çekici olmasına yeterli
Burak Özcivit misal kara gözlü ama çok yakışıklı ya da Hande Erçel Karagözlü ama güzel
Allahın nasıl yarattıysa öyle sevmek gerek bazı renkli gözlüler çok iticidir mesela
Güzelliği çirkinliği veren allahtır doğal olarak göz ayrımı da yapmıyorum yeter ki kişiliği karakteri güzel olsun.
renkli gözlü olmak bir hastalıktır bunu herkes bilir
Artısı olsa da yetmez. gozle olsaydı lensle çözülürdü her iş:)
hayır tabikiyeşil gözlü olup çirkin olan çok insan gördüm
Mavi, yeşil göz karşı cinste itici duruyor genelde yani benim açımdan değil.
Esmer erkeğe renkli göz yakışmıyor sanki, kömür karası gözler daha güzel daha anlamlı geliyor.
Gözleri güzel ama niyeti kötü olmadıktan sonra dahada güzeldir..
Hepsi değil ama çok büyük ayrıcalık bence biz de o şans denk gelmemiş annem renkli gözlü olduğu halde
Renkli gözlü insanlar bana itici geliyor yav gözlerim sulanıyor.
Hangi renge olduğu bağlı ama sanmam renkli gozle guzellik ya da yakisikliligin olacagini
Gözlerinin renkli oldugunu düsünüyorum sadece..
Öyle güzel/yakisikli demiyorum.. :/
allahı verdiği göz yeter efendim maceraya gerek duymam
Yüzdesel olarak etkili olur kendimden biliyorum ama tek başına yeterli olmaz
Direk güzel/ yakisikli olmuyor bu insanlar ama bir artisi oluyor bence...
Renkli lens ler var o istesin van kedisi gibi gezerim😉😉😉
Renkli göz denince neden akla Mavi, yeşil ve ela gelir? Kahverengi renk değil de araba motoru mu?
Yeşil gözlüyüm ve bu yüzden hep olumlu tepkiler ve iltifatlar aldım herkesten bilemiyorum
Yok bacım bu her sarışının kıvanç tatlıtuğ olmasına benzer
Renkli gözler hep yakışıklı olur diye bir kural yok ki . Olanı da var olmayanı da.