Güzellik & Bakım Renkli gözlere sahip olmak bir ayrıcalık mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bence evet. Farklı bir aurası var. Ve genelde renkli gözlü kızlar çok güzel oluyor. Renkli gözlere sahip olmak bir ayrıcalık mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. renkli gözlü olmak güzeldir ama ayrıcalık değildir 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Renkli gözlü olmak güzel ve bazıları güzel olmuyor 💁♀️herkes için geçerli değil ne yaziki allah herkesi farklı yaratmıştır 0 0 Yorumla
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bence ayrıcalık degil yurtdışında neredeyse 5 kişiden 4nün gözü renkli 🤷🏼♀️ 0 0 Yorumla
Mavisiii0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Daha çok ilgi çekiyor o da avantaj mı dezavantaj mı bilemem 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yaaa teşekkür ederim beni övdüğün için ama hiç ayrıcalığını görmedim kiii 0 0 Yorumla
bedelvevos Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bazılarına cidden hiç yakışmıyor. Ama genelde dikkat çekici güzel oluyorlar evt 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl aslında tüm gözler renklidir renksiz göz yoktur ki :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Görsellik olarak ayrıcalık ama renkli gözler daha hassas oluyor göz rengi açıldıkça mavi göz gibi güneş ışını vs gözlerine daha çok zarar veriyor 0 0 Yorumla
esilayy06 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Yani ayrıcalık değil tabiki ama onla alakalı iltifat aldığımız oluyo o kadar 0 0 Yorumla
fısıltı92 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bende pek göremedim. 2-3 sarkida geçiyor sadece :) 0 4 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Ne o? Yorumla fısıltı92 +1 yıl Sanki yayla çimeni gozlerinun yeşili Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl 😂 karadenizli misin Yorumla fısıltı92 +1 yıl He. Tabiki Tripkolic atmicaktim hahah Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 527 cevap paylaştı. Kesinlikle mavi bakışlarım başkadır 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 301 cevap paylaştı. Ben hiçbir faydasını görmedim 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Herkes renkli göz olmadığı için farklı evet 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kızlara renkli göz yakışıyor bencede. 0 0 Yorumla
Easy_Sweep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl @xsanem 0 1 Yorumla Easy_Sweep +1 yıl @sanemx Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet öyle :) 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lens var :) 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 821 cevap paylaştı. Evet :)) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
renkli gözlü olmak güzeldir ama ayrıcalık değildir
Renkli gözlü olmak güzel ve bazıları güzel olmuyor 💁♀️herkes için geçerli değil ne yaziki allah herkesi farklı yaratmıştır
Bence ayrıcalık degil yurtdışında neredeyse 5 kişiden 4nün gözü renkli 🤷🏼♀️
Daha çok ilgi çekiyor o da avantaj mı dezavantaj mı bilemem
Yaaa teşekkür ederim beni övdüğün için ama hiç ayrıcalığını görmedim kiii
Bazılarına cidden hiç yakışmıyor. Ama genelde dikkat çekici güzel oluyorlar evt
aslında tüm gözler renklidir renksiz göz yoktur ki :)
Görsellik olarak ayrıcalık ama renkli gözler daha hassas oluyor göz rengi açıldıkça mavi göz gibi güneş ışını vs gözlerine daha çok zarar veriyor
Yani ayrıcalık değil tabiki ama onla alakalı iltifat aldığımız oluyo o kadar
Maalesef haklısın 😔
Bende pek göremedim. 2-3 sarkida geçiyor sadece :)
Ne o?
Sanki yayla çimeni gozlerinun yeşili
😂 karadenizli misin
He. Tabiki Tripkolic atmicaktim hahah
Kesinlikle mavi bakışlarım başkadır
Güzel ama ayrıcalığı yok bence
🥹 Ne yani biz çirkin miyiz şimdi
Ben bir ayrıcalığını gormedım
Sadece güzel yanş bi fazlılıgı yok
Ben hiçbir faydasını görmedim
Evet kesinlikle bir ayrıcalık
Herkes renkli göz olmadığı için farklı evet