#Mopysoruyor 🍁

Ben çok erkek gördüm. Kaşlar kürek gibi ( tam doğu Anadolu kaşları), kaşlar ortadan köprü kurmuş tek kaş olmuş. Adam bıyık bırakmamış kaş bırakmış. Hatta bazıları şemsiye gibi gözlerine gölgelik yapıyor. Çok çirkin görünüyor azizim kessin kısaltsın tabiki. Öyle çokmu güzel Allah aşkına? Ne o kaşların hâli. Kadın gibide incecik yapmak olmuyor tabiiki.
Çok garip. Sakal ve bıyık bölgeside suratımızda olan kıllı bölgeler kaşta suratımızda olan kıllı bir bölge ama nedense toplumumuz öyle bir alışmışki kaş aldırma denince ‘etekte taksın ehuehe’ diyebiliyor.
Kaşlarım kalın olsa bende aldırırım şahsen. Bu bıyık düzeltmekten farksız, gayet normal bir kişisel bakım
Düzeltirmek istiyorlarsa çok inceltmeden düzelttirsinler... ben bile yapmıyorum ama ihtiyacı olana saygı duyarım... ama baya dalga konusu oluyor üzülüyorum... zaten saygı duyup yaşamayı öğrenebilsek...
Fare kuyruğu gibi incecik bırakmadıkları sürece problem yok hatta rahatsız edici bir görüntü varsa aldırsınlar
Cevap
29Cevap
almıyorum aldırmamda çok büyük mücadeleler verdim küçükken bu konuda sıkıntılıydım ama yaş ilerledikçe dökülüyor seyrekleişyor demekki o zaman alsaymısım kaşım kalmazmış :P
Ortasini alabilir ama dumduz cizilmis gibi aldirirsa fena ya hic hos gozukmuyor bir erkegin suratinda
kaş alma var, kaş alma var. suratını temiz gösterecek kadar düzeltme yapıyorsa olur. ama şekil vermeye çalışıyorsa genelde hiç hoş şeyler çıkmıyor.
Aşırı derecede kötü bir durumdaysa almalı bence ama sanki kalemle çizilmiş gibi bir kaşı erkeklere yakıştıramıyorum
Çok fazlaysa ve itici duruyorsa fark edilmeyecek derecede almalı bence. Kadınlardan nasıl bakım bekleniyorsa erkeklerde kendine bakmalı
Kaşları aşırı derecede çoksa rahatsız ediyosa alsınlarda kadınların yaptığı gibide altlarını oyup şekil vermesnler çok itici oluyor bence🤔
Ortasi varsa almalı kaşına elletmesin
Bu arada sakal insanı bu kadar çekici yapar 😊 iki resim arasında uçurum var
Ben çok doğru bulmuyorum açıkcası. Erkek dediğin kıllı olur yani benim gözümde kaşını gözünü de aldırıcaksa bizden ne farkı kalır.
recep ivedik gibi tek kaş diyorsun
Olsun napalım Allah vergisi
Mağara adamı gibi mi gezelim. Kaşları hafif toparlamak iyidir.
iyi oluyor iyi. ben bizzat erkek kardeşimin kaşını alıyorum. tek kaşın önüne geçmek lazım :)
Ortası belki uzunluğu alınabilir ama bir kadının kaşları gibi olmamalı bence. Yapay ve itici duruyor
Çok kötü çok. Metroseksüellik çıktı devir bozuldu 😊
Erkeklerin kaş aldırmasını kötüleyen abes bulan arkadaşlar var. Şekil A daki beyefendiyle size bir akşam yemeği ayarlayabilirim 😎
gerek yok ortası çok rahatsız ediyosa cımbızla biraz alabilir
Orta kısmı alına bilir ve çok kabaysa düzeltmeler yapılabilir tabi ki, orman kaçkını gibi dolaşmanın da bir anlamı yok. :)
Toparlasın tamam ama bazılarının ki çok absürt duruyor ya
Öyle birşey yapsam ailem gelip beni vurup namusunu temizler
Benim kaşlarımdan güzel alınmışsa kıskanıyorumm fjfjfj
Ortası hariç şekillendirme eylemini çok feminen buluyorum. Hiç sevmiyorum.
Ortasını aldırmasını normal buluyorum fakat aşırı şekil verilmiş kaşlar itici geliyor.
Ortası tamam da , İnceltemeye ne diyorsunuz peki asıl soru bu? 🙈
İhtiyacı olan aldırsın, ihtiyacı olmayan dokunmasın.
Berbat etmesin yüzünü.
İfadesini yansıtmakta hoş görünüyorsa aldırsın tabi
Ortasinin alinmasi normal ama abartip sekil verdirenler biraz abes duruyor
Her bakımlı erkeğin yapması gerekli... Hiç dokunulmasa kötü bir hâl alır
İğrenç bir görüntü hadi ortasını alıyonuz tmmda ıyy anlatırken bile nefret ettim
kötüyse sadece ortasını fazla aldırınca cok itici geliyor bana
Ben karşı cinsi Tanrı yerine koymam.
(Ağır yazmak istedim)
Niye kaş aldırmak yalnizca kadina özgü bir şey mi ne sacma sorular bunlar
Iğrenç bence. Yani ortasini aldirsin sorun yok ama hepsini aldırırsa kötü
Çok rahatsız ediciyse keskin olmayacak bir şekilde belli edilmeden alınabilir
Ortasini cimbizla aliyorum diger kisimlarida uzun olanlari makasla duzeltiyorum yeterli
Rahatsızlık duyuyor ise kendini iyi hissetmek için aldırılabilir.
Ortası neysede Şekillendirilmesi yanlış diye düşünüyorum
Düzeltilebilir aşırı olmadığı sürece rahatsızlık vermez
Rahatsız ediyosa erkeği aldırsın tabi. Hem onun kendini nasıl iyi hissettiği önemli boşver insanları ☺️
Bence almalı cunku yuzlerini goruyoruz erkeğin bakımlısı çok iyi olur sevgilisi de olur her şeyi de olur yani
Sen yapıyormusun dostum
Aldırabilir tabikide. Eşitiz ve herkes kendini nasıl seviyorsa öyle yaşayabilmeli. 😉
Benim hoşuma gidiyor şahsen tabi kerimcan durmaz kadar abartılmadığı sürece
Ortalarını aldırsınlar tamamda etrafına girmesinlerrrr😜
Orta kısım Allah rızası için
orta sadece alinmali oda varsa tabi
Zevk meselesi. Neden olmasın.
kadınsılaştırdığını düşünüyorum
Normal bir şey. Martı gibi mi gezsinler
Ağdaya da gitsinler o zaman
Kendini hangi türlü iyi hissediyorsa onu yapsın
@fhate ile aynı görüşteyim
Aşırı derecede rahatsız ise alsın.
Ortalarını aldırın yani mümkünse asdhsj