Aynen isteyen alır herkesin kendi yüzü sonuçta. Ama bazıları aşırı ince alıyor bence bir erkeğe o kadar ince bir kaş yakışmıyor ya benim hoşuma gitmiyor şahsen
Aynen haklısınız. Kaş aldırmanın veya bakımlı olmanın kadını erkeği olmaz. Ama genelde aşırı alınan kaşlar veya çok ince olan kaşlar bir erkeğe yakışmıyor.
Yani oralar normal olarak alınabilir gayet normal bir durum. Ama aşırı ince alınan kaşlar bence bir erkeğe yakışmıyor diye düşünüyorum ben. Rahatsız olan yerler alınabilir normal bence.
Yani eğer kötü bir görünümde ise ve bu sizi rahatsız ediyorsa o zaman alınmasının bence bir zararı yok diye düşünüyorum ben. Ama düzgün duruyor ve yüzüne yakışıyorsa bence kalabilir.
Aynen geneli alır zaten. Geneli ise kalın ve karmaşık kaşlar ile devam eder. Eğer rahatsız edecek bir boyutta ise alabilir bence gayet normal bir durum.
O zaman ne mutlu size. Geneli incecik alıyor kaşlarını kadınlar gibi aynı. O yüzden ben bir erkeğin o kadar ince kaşlara sahip olmasını pek beğenemiyorum ya.
Yani kız gibi demeyelim erkeklerde alır gayet normal bir durum ama eğer rahatsız edecek boyutta ise almalı bence erkekler değil ise almamalılar diye düşünüyorum.
Aynen öyle kötü bir görünüşte ise ve kendisi bu görünüşten rahatsız ise elbette o zaman alabilir. Ama rahatsız edecek bir durumu yok ise bence almasın derim ben.
Aynen eğer kötü bir görüntüsü var ise bencede almalı. Yani sonuçta bakım yapmak sadece kadına özgü bir durum değil. Ama çok ince kaş yakışmıyor bence erkeğe ya.
Bence kaş almak bir erkeğe yakışmıyor ya. Yani kötü bir görünümü var ise alabilir bu gayet normal bir durum ama gayet güzel ise o zaman bence almasına gerek yok diye düşünüyorum.
Aynen kötü bir görünümde ise ve kendi bu görünümden rahatsız ise o zaman alabilir gayet normal bir durum. Ama güzel ve rahatsız etmeyecek durumda ise almasın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
bence isteyen alır benim gerek yok
Aynen isteyen alır herkesin kendi yüzü sonuçta. Ama bazıları aşırı ince alıyor bence bir erkeğe o kadar ince bir kaş yakışmıyor ya benim hoşuma gitmiyor şahsen
Gerekirse aldırıyorum bununda kadını erkeği olur mu
Aynen haklısınız. Kaş aldırmanın veya bakımlı olmanın kadını erkeği olmaz. Ama genelde aşırı alınan kaşlar veya çok ince olan kaşlar bir erkeğe yakışmıyor.
Ben kendini gerçekten erkek olarak gören birinin o derece kaş aldıracağını düşünüyorum tabiki herkesin tercihine saygım var
Ellemesinler kaşlarını.. sevmiyorum alınmış erkek kaşını.. alışamadım sindiremedim henüz
Aynen bence çok rahatsız edecek kadar kötü durmuyor ise o zaman ben almalarını pek hoş bulmuyorum. Çok ince kaş erkeklere yakışmıyor çünkü.
👍 kesinlikle..
Aliyorum orta ve yanlari almamis gibi duruyo guzel bence
Yani oralar normal olarak alınabilir gayet normal bir durum. Ama aşırı ince alınan kaşlar bence bir erkeğe yakışmıyor diye düşünüyorum ben. Rahatsız olan yerler alınabilir normal bence.
Eşgal belirtecek gibi olanlar biraz kibarlaştırabilir ama,
Erkek adam kaş aldırmaz.
Alıyorum çünkü çok şekilsiz oluyor.
Yani eğer kötü bir görünümde ise ve bu sizi rahatsız ediyorsa o zaman alınmasının bence bir zararı yok diye düşünüyorum ben. Ama düzgün duruyor ve yüzüne yakışıyorsa bence kalabilir.
Kenarlarıni felan temizlete bilirler, tabi adile gibi almasinlar
Ben alıyorum herkes almalı. Homo sapiens gibi dolaşmayın dışarda
Temizliği ve bakımlışığı seviyorsa evet olmalı derim
Aynen geneli alır zaten. Geneli ise kalın ve karmaşık kaşlar ile devam eder. Eğer rahatsız edecek bir boyutta ise alabilir bence gayet normal bir durum.
isteyen alır istemeyen almaz neden bunu tüm erkeklere yüklüyorsunuz ki
Çok şekilsizse evet aldırmalı.
Evet çok şekilsiz duruyorsa o zaman aldırmasında bir sakınca falan yok benim için. Ama çok ince alacak ise o zaman almamasını isterim ben.
Gerek yok ona hic gayet iyi kaşlarım sayin silver
O zaman ne mutlu size. Geneli incecik alıyor kaşlarını kadınlar gibi aynı. O yüzden ben bir erkeğin o kadar ince kaşlara sahip olmasını pek beğenemiyorum ya.
Ne yapsin oda öyle mutlu hidsediyordur kendisini, ben bisi diyemeyecegim bu konuda.
Ben aliyorim kiz gibi
Yani kız gibi demeyelim erkeklerde alır gayet normal bir durum ama eğer rahatsız edecek boyutta ise almalı bence erkekler değil ise almamalılar diye düşünüyorum.
Ido gibiyse almalı ama hafif çok hafif çok
Aynen öyle kötü bir görünüşte ise ve kendisi bu görünüşten rahatsız ise elbette o zaman alabilir. Ama rahatsız edecek bir durumu yok ise bence almasın derim ben.
Katılıyorum
İki kaşın ortasını alsalar yeter
Aşırı dağınıksa alabilir neden olmasın
Hayır sakın çok sinir oluyorum.
abartılı olmayacak şekilde almalı
Ben makine yardımıyla kısaktıyordum
Hayır
Aynen bencede. Çok kötü bir görünümde değil değil o zaman almasın. Ama görünümü kötü ise alabilir gayet normal bir durum diye düşünüyorum ben.
Evet bencede
Yüzde güzel bir görüntü oluşması için alınmalı.
Aynen eğer kötü bir görüntüsü var ise bencede almalı. Yani sonuçta bakım yapmak sadece kadına özgü bir durum değil. Ama çok ince kaş yakışmıyor bence erkeğe ya.
Yüzüne göre değişir
Yok almasın
Aynen güzel şekilde ise rahatsız etmiyorsa onu o zaman almasın derim ben. Ama rahatsız edecek şekilde ise ve kendi memnun değil ise alabilir o zaman.
Göze batacak şekilse alsınlar
Almasın
Aynen bende genelde sevmiyorum bir erkeğin kaş almasını falan ya. Bakım yapmak erkeğede özgü ama aşırı ince kaşlar bence bir erkeğe yakışmıyor ya.
Almasın
Aynen eğer rahatsız edecek bir şekilde değil ise bence almasın kalsın. Ama rahatsız edecek bir şekilde ise karmakarışık ise o zaman alsın derim.
Bence yakışmıyor
Bence kaş almak bir erkeğe yakışmıyor ya. Yani kötü bir görünümü var ise alabilir bu gayet normal bir durum ama gayet güzel ise o zaman bence almasına gerek yok diye düşünüyorum.
Bir şey sorabilir miyim
Cok karisiksa alsin
Aynen çok karışık ve rahatsız edecek bir durumda ise o zaman almasının bence hiçbir zararı yok ama kötü bir durumda değil ise almasın bence.
Alanımız yok ki şöyle cillop gibii
Ğerekiyorsa bence alınmalı
isteyen alabilir
😯🛑 hayır
Aynen kötü bir görünümde ise ve kendi bu görünümden rahatsız ise o zaman alabilir gayet normal bir durum. Ama güzel ve rahatsız etmeyecek durumda ise almasın.