Badem yağıyla göğüse masaj yapılınca büyüyebbilceği internete yazio doğrumu sizce bilgisi olanlr yazsın lütfen. Badem yağı göğüs büyütür mü?

Badem yağıyla göğüse masaj yapılınca büyüyebbilceği internete yazio doğrumu sizce bilgisi olanlr yazsın lütfen. Badem yağı göğüs büyütür mü?

Göğüs büyüklüğü birçok kadın için hassas bir konu bence :) Zaman zaman bitkisel yağlar gibi doğal çözümlerle göğüsün büyüyüp büyümeyeceği merak ediliyor. Badem yağı da bu ürünlerden biri.

Kısa cevap: Hayır. Badem yağı ya da başka herhangi bir yağ direkt olarak göğüslerin büyümesini sağlayacak bir etki yapmaz. Göğüs büyüklüğü genellikle genetik ve vücudun hormonal dengesi tarafından belirlenir. Badem yağı cilt sağlığını destekleyici ve nemlendirici özelliklere sahiptir, bu yüzden cildi yumuşatır ve pürüzsüzleştirir, fakat büyüme üzerine doğrudan bir etkisi yoktur.

Evet badem yağı sürmek faydalıdır ancak bu fayda göğüs büyümesi şeklinde değil, cildin nemlenmesi ve sağlığının korunmasına yöneliktir. Badem yağı, E vitamini açısından zengin olduğu için cilt üzerinde olumlu etkiler bırakabilir. Cildi daha esnek ve yumuşak yaparak çatlakların görünümünü azaltabilir. Ancak, büyütme vaadi yerine, cilt bakımı için tercih edilmesi daha mantıklıdır.

Gerçekte bilimsel olarak desteklenen kesin bir "bitkisel göğüs büyütme" yöntemi yok. Tabii bazı bitki özleri hormonal dengeleri destekleyebilir. Örneğin, soya ürünleri veya keten tohumu gibi fitoöstrojen içeren gıdalar, östrojen benzeri etkiler gösterebilir. Bunun yanı sıra, sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz gibi yaşam tarzı değişiklikleri, genel vücut sağlığını iyileştirir ve dolayısıyla vücut imajınız üzerinde pozitif etkiler yaratabilir.

Öncelikle her vücut tipinin ve boyutunun güzel olduğunu kabul edelim :) Kendini iyi hissetmek için göğüs büyüklüğünü değiştirme gereği duymadan, mevcut vücut formunla barışık olabilmek büyük önem taşır. Estetik değişiklikler için plastik cerrahi gibi tıbbi müdahaleler düşünülebilir. Bu tür işlemlerden önce ayrıntılı bir araştırma yapmak ve konusunda uzman bir doktorla görüşmek esastır.
Hyr. Tuylenme yapar Sürme
Sorma o zaman allah allah elimde belgeyle yorum yapcak değilim salak saçma soru sorma millete
ĞWODLEHZPWHDLWUD yorumuna çok güldüm haklısın bu insanlar bilgi isterler yazarsın inanmazlar
Cmree d. m g... e... l
Kız tavsiye veriyor. Dinleyip teşekkür etmek yerine saçmasın diyorsun
😂😂😂👍
doğru dıyor bırak satkık buyık ler çok cırkındır memışler küçük dık sert olmalı
He a.. q ayçiçek yağını da g. tüne sür popon büyüsün.
göğüsler öyle büyümez, acele etme evlenince büyürler
Cevap
29Cevap
Badem yağının göğüs büyüttüğüne dair hiçbir habere daha önce denk gelmedim bilimsel bir payının olup olmadığını bilmiyorum Bu nedenle bunun doğru olabileceğini de düşünmüyorum açıkçası ama yine de açık bir kapı bırakmakta fayda var
Yalan haber. Badem yağı göğüs büyütme konusunda doğrudan bir etkisi olduğuna dair bilimsel bir kanıt bulunmamaktadır. Badem yağı, cildi nemlendirmek ve yumuşatmak için faydalıdır, ancak göğüs büyümesi gibi hormonal ve genetik faktörlere bağlı bir değişiklik sağlamaz.
Memeyi Büyüten Yağlar Nelerdir? Bazı yağlar östrojen salgılanmasını arttırıcı sebebiyle memelerde büyütme etkisi sağlayabilir. Genel olarak memeyi büyüten yağlar; zeytinyağı, çörekotu yağı, susam yağı (tahin), keten tohumu yağı, çay ağacı yağı, badem yağı ve soya yağıdır...
O zaman meme büyütme ameliyatı neden oluyor kadınlar? M al mı bunlar?
Baobab yağı ile masaj yapınca sıkılaştırıyor ve büyütüyor
Ya göğüslerin dik olması daha önemli büyük olup sarkık olacağına küçük olup dik olması daha iyi
Nohut yemeği içerdiği horman ile katkı sağlıyor diye duydum ama badem yağı hiç duymadim
Yaw sizi olduğu gibi seveni buluun. İstemiyorsa, yaşayın acınızı sonra da next atıp geçin mk.
Bu yaştan sonra doğal yöntemle zor büyütürsün göğüslerini
Kanka bu satten sonra tavana gögüslerinden asılsan büyütemezssin dkdkd
Estetik ameliyat veya kilo alımı dışında memeler büyümez . Aktarcılar köşeyi dönerdi yoksa.
Göğüsleri küçük kadınların dolgun popoları oluyor deniyor bu doğru mu? Öyleyse göğüs küçük olsa da bir şey olmaz
Ne yaparsanız yapin büyümesi imkansız.
Normal kendi büyüklüğü kadar olur fazlası mümkün değil.
Şimdi aklıma bir çıkarım geldi burdan madem göğüsü büyütüyor o halde daha neleri büyütürdü gerçek olsaydı 😂😂
Olabilir denemedim ama bende büyütmek isterim memelerimi
Tavuk göğüsü birebir litaretürüm genetik hocamdır :D
Süt iç abla kadınlık hormonunu arttırıcı gıdaları araştır abartmadan tüket
Büyütür ama devamlı elle masaj olmalı...
Evet :)
Olmaz :)
Rica ederim :)
Böyle şeylere inanmayin
Hayır
evet ama bir erkeğin o masajı sana yapması lazım
hayırda nıye buyutecenkı
Hayır buyutmez cokmu kucuk
Tüyleri cogaltir yapma
Çok küçük değilse küçük daha iyidir
Ben daha etkili seyler biliyorum
Hayır büyütmez aksine kıllanma olur