Deneyen yazsin lutfeen

Deneyen yazsin lutfeen

Selam,
Uzun ve gür kirpikler hepimizin hayali :) Bu hayali gerçekleştirmek için doğal yolları denemek isteyenlerden biri de benim. Biberiye yağı ve kirpik uzatmada sıkça adı geçen doğal ürünlerden biri.

Evet biberiye yağı kirpik uzatmada etkili olabilir. Biberiye yağının saç köklerini uyararak kan dolaşımını arttırdığı biliniyor. Bu da kirpiklerin daha sağlıklı büyümesine ve uzamasına yardımcı olabilir. Ancak sonuçlar kişiden kişiye değişebilir.

Kirpik uzatma amacıyla biberiye yağını kullanmak istiyorsan öncelikle saf olması önemli. Küçük bir miktar yağı temiz bir kirpik fırçası ya da pamuklu bir çubuk yardımıyla kirpik diplerine uygula. Bunu yaparken gözlerine yağ kaçmamasına dikkat etmelisin. Gece yatmadan önce uygulayıp sabaha kadar bekletmek en etkili yöntem olacaktır. Sabah kalktığında yüzünü yıkayarak yağı temizleyebilirsin.

Kirpik uzatma konusunda biberiye yağının yanı sıra hint yağı da oldukça popüler bir seçenektir. Hint yağı, yoğun ve besleyici özellikleri sayesinde kirpikleri güçlendirmeye ve uzamasını desteklemeye yardımcı olur. Eğer bir karışım yapmayı düşünüyorsan hint yağı ve biberiye yağını eşit oranlarda karıştırabilir ve yukarıda anlattığım yöntemle uygulayabilirsin.

Biberiye yağı genellikle güvenli olsa da bazı insanlarda alerjik reaksiyonlara yol açabilir. Özellikle göz çevresi çok hassas olduğu için yağı uygulamadan önce küçük bir cilt alanında test etmek iyi bir fikir. Herhangi bir yanma kaşıntı ya da kızarıklık olursa kullanmayı bırakmalısın.
Cevap
4Cevap
Tatlı Badem yağı kullanabilirsin onun yerine biberiye yağı saç için etkili kaş için işe yarar mı bilmiyorum
Kızım gözünü yakarsin biberiye yağı kirpiğie sürülmez
suriyim mi dedim kizma ltfen
İçerisinde keratin olduğu için uzatır ve güçlendirir.(Doktorum)
tsk ederm canım
Rica ediyorum
Acı biber hem kirpikleri hemde gozelri büyütüyor 🤣🤣
hahhhaaaaaahhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa serseri16 komiksin canım
teşekkür ederim 🤣🤣 sen yinede deneme ama 🙂🙂
Biberiye yağı kuvvetli bir yağ gözünü yakar sakın deneme
seyreltiyorum askim
uzatır ben arkadan bağlıyorum şimdi
benimkiler de avm geziyolar dogdugum gunden beri galiba
alisveris
Benim kirpiklerim doğuştan uzun 😌💅
YA KESKE BENİM DE OF