Bakın size böyle olun demiyoruz
Bir kere erkeklerin biel kaş ortasını aldığı devirde kızda kaş ortasının olduğu fotoyu paylaşmak bile kötü niyetli olduğunu gösterir
Ne yaparsın abi? Kaşını kılını aldırtırsın
Çok hafif bir makyaj yaparsın
Bitti bu kadar ama olurda abartırsan yani böyle olursan
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-9197-e43930c0ba15.jpg
Senin suratına bile bakmam çünkü dolandırıcılardan nefret ederim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Değildir.
10 Yorumla
Kaşını bıyığını almaya 'kıyamayan' kadın kendisini bir kontrol etsin belki ziki de vardır
22 Yorumla
Soran+1 yılGeldi eig asdfhjjk
+1 yılBakımsızdır
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
+1 yıldoğallık ayrı şeylerdir bakımsızlık ayrı şey.
bakım nedir bunu ele alalım.
bakım temiz olmak demektir. temiz giyinmek demektir. şık ve yerine göre giyinmek renk uyumuna dikkat etmek demektir.
varsa kaşların ortasını almaktır kenarlarını düzeltmektir.
cildin kuruysa nemlendirici krem sürmektir.
yaz günü deodorant kullanmaktır
el ve ayak tırnaklarını düzenli kesmektir veya içlerini temiz tutup oje sürmektir
vajina koltuk altı gibi özel bölgeleri kılsız ve temiz tutmaktır
kol bacak vs diğer yerlerdeki gereksiz kılı tüyü almaktır
bu kız doğaldır.
makyaj ise zevke bağlıdır. sade de yapabilir sıfır makyajda dolaşabilir yoğun bir makyajda yapabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamaz kılana yobaz, kaş almayan veya makyaj yapmayan kezban, bilmem ne partisine oy verdin koyun, zenginsen elit fakirsen cahil alt sınıf taşralı vs. Bunu yapan belli bir kesim ve sürekli insanları guruplara bölmeyi, sınıflandırmayı ve ayrıştırmayı çok seviyorlar nedense
81 Yorumla- +1 yıl
👏🏼👏🏼👏🏼
Hayır, değildir. Bakımsız olmakla, doğal olmak arasında fark vardır.
Ayrıca "kezban" şeklinde tabir edilen kişiler sadece bakımsızlıktan kaynaklanmıyor. Hâl ve hareketleri de böyle bir ad takılmasına sebebiyet veriyor.
Bence böyle bir ad takılması da apayrı bir saçmalık ya neyse.10 Yorumla
+1 yılKezbanlık bakımsızlık değildir bakımsız kadın bakımsız kadındır. Tipsiz olmasına rağmen çok güzelim triplerine girmektir, karşısında ki çocuk ona gayri ihtiyari bir soru sorunca bile kendisine asıldığını düşünmektir. Her şeyi bildiğini sanıp aslında hiçbirşey bilmeyip konuşmaktır. Şansa kısmete kendisini beğenen kişiye yüzlerce alternatifi varmışçasına gider yapmaktır kezbanlık. 10 arkadaşımı sayarım bu kezbanlıkta ki :)) Eğer önlem alınmazsa her 10 kadından 4 ü Kezban olacak :)
00 Yorumlaİslama bakıldığında erkeğe benzeyen özellşklerimizi yok etmemiz söyleniyor kaş bıyık sakal ve diğer bölgesel kıllar gibi. Bunu kezbanlık olarak yorumlamamalıyız onların tercihi. Saece kız olmak isteyenler dikkat etmeli. Ha derse ki ben bıyığımla erkek tavlarım o zaman lezbiyen bile aday çıkmaz
00 YorumlaDoğal derken bu Değil kastedilen. Güzel olabildiğin noktada doğallık olmalı diye düşünüyorum. Doğal halin güzel değilse zorlamamak gerekir. Ben doğal halimi beğenmediğim için makyaj yapıyorum mesela. Doğal olucam diye herşeyi salmıyoruz. Böyle bişey gereksiz.
00 Yorumla
+1 yılKezban kendini gülünc duruma düsüren yani bizim mesur kekolar gibi takilan hatta bir resim atayim simdi bu kizlar gerekli bakimi yapmislar ama hal hareket ve giyim tarzi kezban oldugunu belli ediyor 😁 kasla biyikla bitmiyor olay yani
02 Yorumla- +1 yıl
Allah askina boyle insanlar hakikaten var mı ya
- +1 yıl
@Parisguzeli var tabi o kadar cokki biseyde desen ne bicim. saldirirlar kavgaci kufurlu konusur bulasilmaz
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl"Aman tanrım" Didim 😊😂😂🤣😜
Doğal olmak her zaman iyidir. Fakat bu hatun için doğala en yakın olmalı10 Yorumla ya valla şans işi bunlar kızlar mesela ben kaşlarımı hiç almadım çünkü şekli çok hoş. dudak üstü tüğlere bıyık demeyelim bence bıyık sert ve siyah olur oda erkekte olur o tüğlerdende arınmak lazım :) makyaja gerek duymuyorum doğalım iş yerinde turuncu tonlarında renklendirmeler kullanmam yeterli oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılDoğallıktan kasıt erkeğe benzemek de olmamalı. Kaş bıyık bu şekilde olmaz. Temizlik imandandır. Makyaj vs yapıp yapmamak kişiye kalmıştır, ona bir şey diyemem. Ben gayet doğalım ve mutluyum. Böyle güzel olduğumu düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılKaş hadi tamam doğal olmak istiyorsun anlarım da bıyık ne ya :( bıyığını alır insan yani :) erkekler için değil ama insanın kendisine saygısı olması lazım bence :) ha makyaj ayrı konu yapmak zorunda değil :) yapmayınca Kezbanda olmaz :)
10 YorumlaResimdeki bildiğimiz bakımsızlık örneği.
İnsanları kezban vs diyede ayırmak kötü..40 YorumlaKezban isimiyle dalga gecilmesinden hic hoslanmiyorum. Baska kelime yokmus gibi, sanki kelime kitligi var be
421 YorumlaKezban isminin anlamına bak önce bence
- +1 yıl
@rosycheeks__ anlamindan banane? Sonucta isimi öyle olan insanlar var bence saygisizca bir hareket.
- +1 yıl
Kezban ismi kişiye başlı başına bir saygısızlık zaten :D
- +1 yıl
@rosycheeks__ hadi ya nasil yani? Peki neden bu ismi veriyorlar insanlaraa
- +1 yıl
Kuranda geçiyor diye, ama kuranda gecen her kelime iyi anlamlı mı? Hayır.
- +1 yıl
@rosycheeks__ haklisin, baktim simdi yalanci anlamina geliyormus
- +1 yıl
@baran3509 yazik
- +1 yıl
@baran3509 öyle aarastirmadan etmeden insanlarin cocuklarina böyle isim vermesi
- +1 yıl
- +1 yıl
@baran3509 canim derken 😒
- +1 yıl
@baran3509 kuranı okumak için ille de arapça mı bilmek gerekıyor?
- +1 yıl
@rosycheeks__ ay bosver sunu ya kendi kendine mirildaniyor iste
Bence insanlar kendilerini nasil guzel göruyorlarsa veya iyi hissediyorlarsa oyle yasamalilar. Illa kezban derler bana diye mesela kasin ortasini almak zorunda degil hic kimse. Bu sürekli degisen güzellik standartlarina uymak zorunda degiliz.
00 Yorumla
+1 yılMakyaj ile bakım çok farklı şeyler ki makyaj, bakımın içinde yer almaz, ayrı bir süstür o. Bıyık, kaş bunlar bakıma girer. Doğallık ise bakımlı ve sade olabilmek, az makyajla doğal güzelliği ön plana çıkarmak.
00 Yorumla
+1 yılBiz insanları sınıflandırmayı seviyoruz bence. Saçma sapan haller. Çok merak ediyorum başka bir ülkede bizim ülkedeki gibi böyle gereksiz işlerle uğraşıyorlar mı. Yurt dışında yaşayan varsa bir bilgilendirsin bizj
00 Yorumla
+1 yıl1. makyaj yapmayı sevmeyen değil tercih etmeyen vardır ve makyajsız güzeller de mevcut 2. Kaşı doğal olarak güzel olanlar da var almaları gerekmiyor 3. Bıyığa yorum yapmıyorum onu da alsınlar bir zahmet 4. Keşkr insanın karakteri Kezban olmasa
00 YorumlaKezbanlık tabirinden hiç hoşlanmıyorum. İnsanları insan isimleriyle karamalaktan vazgeçmelisiniz.
50 Yorumla
+1 yılHer bakımsıza kezban demek dogru olmaz. Bir çok kızın kezbanlıgını takma kirpikler bile saklayamayabiliyor. Bunlar bakımsız erkeksi kızlar. Ya diğerleri?
10 YorumlaMakyaj yapmakla kaş bıyık aynı şey değil😏bakımsızlıkla doğallıkta öyle😥 hangi devirdeyiz allah aşkına 2 kıl alacaksınız gidip boya kuyusuna düşün diyen yokki😂😂😥
00 Yorumla1. Si Kezban yalancı demek
2. Si günümüzde argo kelime olarak kullanılsa da önceden köylü anlamında kullanılır doğal gıyabında lakin türkçe bilip kelime anlamı bilmemek de kezbanlıktır...00 Yorumla
+1 yılBu kezbanlık değil, bakımsızlık, üşengeçlik..
Kaş bıyık nedir ki iki dakikalık iş.. hemcinslerim onları da alsın ki erkeklere benzemekten bir nebze olsun kurtulsunlar...00 Yorumla
+1 yılbir kadının kendine özen göstermesi gerektiğini düşünüyorum, makyaj yapmak tabiki bir zorunluluk değil ama en azından kıllar alınmalı ve temiz olunmalı
00 YorumlaDoğallık ve bakım bunları ayırın artık doğal olmak tamamen bakımsızlık değildir kasin ortası çıkarsa al yani onu orda bırakmak doğallık değildir doğallık makyaj ve sebebi yoksa esnetik le alakalidir
00 YorumlaKasini biyigini alan doğal değildir ki. Kasinibiyigini almayı bilmeli bir insan. Onunla doğal veya yapaylik söz konusu değil bence. Yalnız resimde ki kız çok güzel kasini biyigini alsa çok güzel olur
00 YorumlaMinimum Kaş ortası ve bıyık alınmalı yani yüzde. Kol bacak koltuk altı ve bikini bölgesi de alınmalı tabi
10 Yorumla
+1 yılBence artık lükatınızdan şu kezban lafını kaldırırn. Fazla doğallık bakımsızlığa gider kezbanlığa değil.
10 Yorumla
+1 yılKezban evine bağlı olan kadın anlamına gelir ve eskilerde en çok popiler isimmiş ergenler kezbani biyikli sakalli anlamına getirirler aşağılayarak kulanirlar... nekadar saçma..
32 Yorumla- +1 yıl
😊😊
Makyaj farklı, bakım farklıdır. Makyaj yapmaz ama temizdir bakımına dikkat eder. Elleri tırnakları saçları vs.. temiz düzenlidir. Tabi kaş bıyık da fotodaki gibi abartılı olmamalı.
20 YorumlaKadın dediğin bakımlı olmalı , bakım da illa makyaj yapmak değil doğal olup bakımlı olanıda gördük sonuçta 😁👍🏻
10 Yorumla
+1 yıleger kaş bıyık almıyosa sonuç felaket fakat bakımlı ama makyaj yapmayan kız her zamn daha iyidir ayrıca erkekler cok makyaj yapıp kızların sizi kandırmasınımı istiyosunuz anlamıyorum dogal herzamn iyidir
00 YorumlaBıraksana kardeşim kime ne Allah yaratmış kimseyi umursamayın. Doğal olacam diye kullanılmayın. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol.
10 Yorumla
+1 yılKızlara söylenen kezban ifadesini sevmiyorum. Bakımsız olan kızlara söylüyor bazıları.
20 YorumlaYok yaaa doğallık kezbanlık deyil bence... ama fazla doğallıkta tadını kaçırır herşeyin... Yerine göre bence...🙄
00 YorumlaKesinlikle öyle. makyaj yapmayabilirsin ama kıllarını tüylerini almamak doğallık olmuyor maalesef, görüntü kirliliğinden başka birşey değil.
00 Yorumla
+1 yılbizim dairede bir mühendis hatice hanım vardı. fotoğraftaki kız ona çok benziyor. bir an için o sandım.
00 YorumlaBuda abartılı olmuş. O kadar da değil yani. Doğal kaşları güzel olanlar var onlar tamamda. Bu kadarı eniştem gibi olmuş :D
00 Yorumla
+1 yılkezban degildir... hormonal bir sikintisi vardir... cunku kadinlar fitrat geregi bakimi kendisiyle ilgilenmeyi sever...
00 Yorumla
+1 yılBeden temizliği her insanın önem vermesi gereken birşey. Makyaj yapmamak dogalliktan yana olmak olabilir. Ama kas bıyık almamak bir pislik gibi geliyor bana. Doğallık olarak görmüyorum
10 Yorumla
+1 yılAbi bukadar da değil ama ortasını bulun artık ya aşırı yapıyorsunuz suratiniz ay gibi parlıyor ya da hiç yapmıyorsun uz yanımızda Nuri abi gibi bune
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılHayır değildir, aksine çok hoşuma gider ilerde ayna karşısına geçip beraber traş oluruz tam hayal ettiğim gibi
01 Yorumla
+1 yılAbartmasın millette kızsan kızlığını bil en azından elin ayagın yüzün düzgün olsun makyaj yapmasada olur
00 YorumlaKezbanlıkla ne alakası var bunun ayrım yapmayın bakımlı bakımsız olarak ayırt edebiliriz ama Kezban demek haddimize değildir !!!
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi bir kız tanıdım kıza bakarken burun kılları beni tiksindirmeye yetti, kimseyi kınamam ama kadınların bakımlı ve özenli olmasından yanayım. Bir kadınla tekmi çiftmi oynanmamalı :)
20 Yorumla
+1 yılkas aldirmak iki cins icinde haramdir ama kadilar tabiki bakimli ve guzel olmasi gerekir yani biyigini yuz killarini aldirman lazim
00 Yorumla
+1 yılKaşının ortasini ve bıyığını alsın bir zahmet hadi makyaj geçtim makyaj bende yapmıyorum ama bakim yapsın bu ne mağarada mi yasiyolar
00 YorumlaBu sitede adı Kezban olan kimse yok mu? Bir isimle neden alay ediliyor? Diyelim sizin gerçek isminiz buradaki anlamıyla kullanılsa ne hissederdiniz?
00 Yorumla
+1 yılAşırı doğal değilde şöyle hafiften göz altına bir concealer yüzün biraz aydınlık dursun çok bir şey yapma
00 Yorumla
+1 yılBakımını temizliğini yapıp makyaj yapmayan bir kız iyi ama aşırı doğallığa kaçıp kıllı gezmek hoş olmaz
00 Yorumla
+1 yılAsiri dogarlliktan kastin gercekten bu resimdeki gibiyse evet kezbanliktir ama bana göre dogallik makyaj yapmayan estetiksiz bir kizdir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılKadin dedigin bakimli olmali budanmamis bir agac gibi degilde Dikenleri olan ama tutmasini bildiginde batmayan bir gul gibi kokup onun gibi cekici olmali :)
00 Yorumla
+1 yılDoğal ama bakımlı olmalı ne böyle ne de yapay çok makyajlı olmasın yani bence
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılO kadari da bir kadina yakismaz. Kezban demeyelimde bakimsiz kadin ya da tembel kadin diyebiliriz 😊
00 Yorumla
+1 yılDogalliktir ben makyaj istemem hatunumda dogal olsun ben onun tuyunden kilindan igrenmem
113 Yorumla- +1 yıl
@icecelly oyle olmasi lazim zaten insan dogal olmali suslu puslu ne o oyle bez bebek gibi
- +1 yıl
@icecelly aynen hic sevmedigim tip😂😂 boyali maymun gibi
- +1 yıl
@icecelly oyle degil mi ama 😂😂 kadinin yuzunun agiriligindan fazla boya var 😂😂
- +1 yıl
@icecelly mesela eski sevgilim gonrutlu konusurken makyaj yaparken yakaladim bogasim geldi😂😂
- +1 yıl
@icecelly valla yaa normalde makyaj yapmayan biriydi sonradan kendisi ayrildiydi zaten iyi oldu😂😂😂
- +1 yıl
Staj hocasina asik olmus ayy kiyamam 😂😂
Makyaj yapmak şart değil ki bende çok yapmam ama diğer kıl gibi şeyler kendiniz için alınması gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılfotodaki doğal bir kadın değil :D bildiğin kaş bıyık ektirmiş bu. biz sade istiyoruz hiç oynamayan orjinal :D
00 YorumlaDoğal olmak iyi de ben doğalım deyip bakımsız gezmek hijyene yüzüne gözüne önem vermemek de paspallıktır.
00 YorumlaKaşını bıyığını almayan, kokan kızlar bakımsızdır. Bu tabirleri kullananlar birde kadın olmuyor mu gülünç acınası
00 Yorumla
+1 yılbende makyaj yapmaam ama kasini almalisin yuz kremini surmelisin yoksa bakimsiz kendine deger veremiyor olursun
00 Yorumla
+1 yılE bir zahmet kaşını bıyığını alsın ben mi alayım cımbızla anasını satayım?
12 Yorumla- +1 yıl
He sen al
- +1 yıl
@Parisguzeli Makyaj yapmamasını anlarım. O tamam normali o zaten. Ama diğerlerini anlamam
- Devamını Gör (225)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat