Sivilceler ve siyah noktalar için eşek sütü sabunu kullanan var mı? Eşek sütü sabunu kullananlar, yardımcı olursanız sevinirim. Eşek sütü sabunu faydaları nelerdir? Eşek sütü sabunu faydaları nelerdir, eşek sütü sabunu ne işe yarar? Bu konularda beni bilgilendirebilir misiniz?Eşek sütü sabunu kullananlar
Eşek sütü aslında çok faydalıymış. Zaten anne sütünden fayda beklememek imkansız :) Eşek sütü sabunu eski zamanlardan beri güzellik için kullanılmaya devam ediliyor.
Eşek sütü sabunu faydaları nelerdir, ne işe yarar?
Eşek sütü sabunu faydaları ve zararları
Eşek sütü sabunu faydaları ve zararları
Daha güzel bir cilde sahip olmak için eşek sütü sabunu faydaları da saymakla bitmiyor. 1. İçerisinde sodyum, kalsiyum, çinko, A ve C gibi vitamin ve mineralleri barındırdığı için aslında zararı yoktur da diyebiliriz. 2. Cildin gençleşmesine yardımcı oluyor, cildi sıkılaştırıyor. 3. Sivilce gibi ciltte meydana gelen aknelerin oluşumunu önlüyor. 4. Kuru ciltler için nemlendirici görevini üstleniyor. 5. Zengin içeriği sayesinde cildin kusurlarını yok etmek için savaşıyor. Hatta sedef hastaları da eşek sütü sabunu kullanmayı tercih ediyormuş. Tedavi sürecinde oldukça işe yarıyormuş. 6. Cilt lekeleriyle savaşırken, ciltteki renk tonu eşitsizliğini de yok eder. 7. Ciltteki ölü derileri temizler ve cildin maruz kaldığı günlük zararlı etkilerden korur.
Eşek sütü sabunu ne işe yarar?
Eşek sütü sabunu Kleopatra'nın güzellik sırları arasında yer alıyor :) Saydığım birçok faydasının yanı sıra, günlük kişisel bakım olarak da kullanılıyor. Cilt üzerinde birçok faydası bulunan, doğal içerikli bir sabun. Eşek sütü sabunu kullananlar genel olarak memnun kalıyor çünkü bilinen bir zararı bulunmamaktadır.
Eşek sütü sabunu nasıl kullanılır?
Benim kullanım önerim: Sabah ve akşam olmak üzere cildi köpürterek uygulanması. Aynı şekilde banyo için de eşek sütü sabunu kullanabilirsiniz. Ben genelde yüzüm için kullanıyorum.
Hmm ikisinide kullan her yıkamanda ilk zeytinyağıylar arındır sonrada bıttımla bakımını yap aldığın yeride araştır bnce ben kullanıyorum zaten çokda memnunum acaba kullanan varmıdır benim gibi diye merak ettim
Saçımda bir tel dökülme kepeklenme yok ben sadece bakmak için kullanıyorum saçıma bıttımı da zeytinyağlı sabunuda saçıma kullanıyorum sorunum olduğu için değil seviyorum doğal şeyleri
Ben kullanıyorum benimde cillerim var akşam yatmadan önce sabunla yıkıyorum sonra sudocrem sürüp yatıyorum çillerimde baya bir açılma oldu herkese tavsiye ederim sabunu
Şahsen kullanmadım, ama faydalarından bahsedip bilgi vermek isterim. Aslında çok eskilerde bile olan bir süt çeşidi. Eskiler bilir hatta, o zamanlar çok fazla üretimi olmadığı için pek bilinmezmiş. Ama büyüklerimden biliyorum. Birçok hastalığın tedavisinde kullanılırmış. Bağışıklık sistemine de iyi gelirmiş. Zaten eskiler hep çok uzun yaşardı. Sağlıklı beslenmenin faydaları...
Sedef, egzama gibi cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılıyor. Omega 3 ile kalbi koruyor, kalsiyumla da kemik gelişimini destekliyor. Bu yüzden çocuklar için de tavsiye ediliyor.
Fazla tüketilirse alerjik reaksiyonlara ve zehirlenmelere sebep olabileceğini unutma. İçemem, ama sabununu kullanabilirim. Denemek lazım 🌺
Bir insanın ya da hayvanın neden sütü olur? Dünyaya yavrusunu getirdiği için. Peki o süt ile ne yapılması gerekir? Sabun mu? Ya da yavrusunu mu emzirmesi gerekir? İnsan sütü sabubu satılsa onu da alıp münasip bir yerlerinize eminim sürersiniz. Bu kadar bencil ve duyarsız olmayın. Az kafanızı çalıştırın. Para için birileri anne eşeklerin sütleri ile sabun yapıp satıyor diye atlamayın sazan gibi. Eşeğin vücudu o sütü sabun yapsınlar diye üretmiyor. Yavrusunu emzirmesi büyütmesi için üretiyor. Biri seni bağlasa ve yavrundan ayırıp sütünü zorla alsa sabun yapıp satsa? Hoşuna gider mi ? Senin gibi düşüncesiz ve bilinçsiz şuursuz tüketiciler olduğu müddetçe bu böyle devam eder.
Senin gibi bir sığıra açıklama yapmak istemezdim ama... inekler doğum yapsalar da yapmasalar da süt üreten hayvanlar. Bir ineği başka bir hayvanla ya da insanla kıyaslamak gibi bir saçma düşüncede bulunup buraya yazman... beynini s...
Anlaşılan o kadar cahilsin ki ineklerden anlamıyorsun inekler Doğum yaptıktan sonrA belli bir aya kadar vucudu otomatik olarak süt üretir yavrusu için daha sonrA eğer sütünü sağmaya devam edersen süt üretir sütünü sağmazsan hayvanın yavrusu büyür de artık emmezse vücut sütünü çeker ve süt üretimi durur eğer ki sağmaya devam edersen süt üremi devam eder sağmazsan bir daha ki yavru doğumuna kadar süt vermez. Kapişşşş hadi yavrum ikile 😂😂😂
yok ulaşılmıyor diyor. yarın 8-9 arası ararım. ben prt hekimim ve bilimsel gerçek eşek sütü biçok hastalığa mukavemet gücü veriyormuş. içimi iyi değilmiş sadece tiksinti olmamalıymış
En İyi Cevaplar