Bu sitede çok fazla denk geldim özellikle bembeyaz olsun süt gibi olsun tabirleri.. Oysaki çoğu zaman açık tenli kadınlar tenlerinden dolayı sorun yaşarlar bir yere çarpan yerleri hemen morarır, güneşten daha çok etkilenirler, makyajsız genelde ruh gibi görünürler..😕 Sizin için neden beyaz tenli kadınlar daha dikkat çekici? Bence bir kadın güzelse her ten renginde güzeldir diye düşünüyorum..
bu zamana kadar deli gibi aşık olduğum kadınların hepsi beyaz tenliydi. esmer birkaç kadın tanıdım, kalpleri temizdi iyi insanlardı, hatta birini sevmek için kendimi çok zorladım ama olmadı, çekici gelmiyor, erkek gibi görüyorum çoğunu.
kadınlara sorduğumuzda (bu sitede veya başka yerde) onların da çoğunluğu nasıl esmer erkeklerden hoşlanıyorsa biz de erkekler olarak çoğunlukla beyaz severiz. böyle kar tanesi gibi olsun, süt gibi olsun. bir de beyaz tenli kadınların me_me ucuz kırmıza yakın bir renk veya koyu pembe ise aşırı sek_si görünüyorlar.
ama üzülme esmer seven erkekler de var. ortaokuldayken bir arkadaşım aşık olduğu kızı esmer bomba olarak tanımlamıştı. ben hayret etmştim hani nerde, kim o falan diye. sonra sınıfta yüzüne dahi bakmayacağım bir kızın adını söyleyip ondan çok hoşlandığını, onu çekici bulduğunu vs söyledi. yani her malın alıcısı mutlaka vardır. :D
7
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üzüldüğüm bir konu yok esmer değilim ki olsaydım da ten rengimi severdim.. Güzelse her daim güzeldir.
öyle olmuyor malesef. yani eninde sonunda fizik önemli ama beyaz tenli olursa fiziği daha kötü olsa bile daha çekici olabiliyor. tam anlatamamış olabilirim ama böyle birşey. mesela çok güzel bir kadın düşün ama iki farklı renkte olsun. beyaz olanı çekicidir. 2 kadın düşün esmer olan biçimsel olarak daha güzel olsun ama aradaki fark az olsun, ten rengi beyaz olan daha çekicidir. ten rengi sırf kendi başına bile çekicikliği arttıran bir faktör.
sanırım kontrastlık yarattığından beyaz tenli kadınları çekici buluyoruz.
yani kadınlar makyaj yapıyor işte ruj sürüyor gözlerinin üstünü mavi yapıyor siyah çizgi çekiyor vs. bunlar beyaz ten üzerinde olduğundan kendini baya belli ediyor, çok hoş duruyor.
zaten sarı saçlı mavi gözlü kadınlar beyaz tenli kadınlar arasındaki en güzel kadınlar olmuyor. kestane/kahverengi veya siyah saçlı beyaz tenli olunca daha bir hoş oluyor kadınlar.
Olabilir herkesin kendi düşüncesi 😊 aynen bende kızıl ya da simsiyah saçta beyaz ten yakıştıranlardanım zevk ve tercih meselesi sanırım herkesin bir damak tadı mutlaka vardır..
Insanlarin ten rengi acildikca zekalari da acilir. Acik ten renkli insanlar daha guzel kokar. Acik ten renkli insanlar siddete dahaz az meyilli, daha tehlikesiz ve zararsiz tiplerdir. Acik ten renkli insanlarin kemik yapilari ve yuz yapilari genellikle daha duzgundur. Acik ten renkli insanlar evrimsel acidan esmerlerden ondedir ve daha caga uygun imaji yansitir. Acik tenli insanlar genellikle esmerlerden daha tuysuzdur. Bunlar hep bilincli ya da bilincsiz sekilde gelisen tercih sebepleridir. Istisnalar da her zaman oldugu gibi bu konuda da kaideyi bozmaz.
Esmerliğin belli bölgelerde karartı şeklinde durduğuna dair ya da insanı kirli gösterdiğine dair saçma sapan yargılardan kaynaklanıyor bu düşünce. Ama aslında öyle bir şey yok. Kişisel temizliğine ve bakımına dikkat edip ten kokusu iyi olan bir esmer bu yargıları boş çıkarır zaten ama ne kadar bakarsa baksın bazı bölgeleri daha kara duran ve ten kokusu çekici olmayanlar da mevcut tabii. Bu, beyaz tenlilerde de aynı şekilde. Olay ten renginde değil, genlerde yani. *Gecen bol olsun.*
Beyaz tenli olmanın avantajından çok dezavantajı var doğrusu.😕 Güneşte azıcık durmak bile işkence, kıpkırmızı bir cilt ve acı olarak geri dönüyor insana.😶
tabi ki bir kadın güzelse her ten renginde güzeldir. fakat arkadaşlar istatistiği atıyorum türkiye'de hanımların %60-70'i buğday tenli siyah ya da kahve saç rengin de ve sarışın renkli gözlü sadece dikkat çekiyor bu güzel ya da zeki anlamına gelmiyor sadece dikkat çekiyor
Deli misin beyaz tenli kadın candır can insan etinin ana renginidir akla ilk beyaz tenli gelir beyaz masumdur saftır parlar gözleri maviyse birde baka baka doyamassın saçları sarıysa hele güneş gibi olur baktıkça için ısınır.
Bu kadın her türlü çekici olur. Ben de koyu ten sevmem. Ama ruh gibi beyaz da sevmem. Fotoğraftaki kızın ten rengi muazzam. Alt tonu güzel. Ruh gibi değil. Beyaz tenliler göze daha estetik geliyor daha temiz geliyor ve daha güzel kokuyorlar 😁
Çünkü esmerin çakması milyon tane. Solaryuma giren esmer oluyor.
Orjinal esmerler zaten doğaları gereği kıllı oluyorlar. Hele birde ay alırsam çoğalır diyen kezbana denk gelirsen vayki ne vay. Kadından soğutur. Gay yapar insanı.
Birde esmerlerin özel yerleri kapkara oluyor ki, şahsen benim midemi bulandırıyor.
Bende beyazım erkek arkadaşım memnun ama kız arkadaşlarım dalga geçiyor. Neden memnun hiç sormadım gerçi. Florasan gibi geziyorsun ortalıkta diyen bile oldu :D Ruh gibi gezmek ve morarmak konusunda da %100 haklısın:D
bu türkiyede ortadoğuda bir olay az bulunan degerlidir iskandinav ülkelerine gidin esmer tenli bayana bayılıyorlar. neden orda güneş olmadığı için esmer ten nadir ve değerli
garip ben hiç öyle düşünmemiştim. Teni o kadarda önemli değil bence beyaz esmer vs. insan ilk önce kalbe dokunursa zaten dış görünüşü süsü olur bu işin.
Allahu Teala kur'an-ı Kerim'de insan çeşitliliği hakkında. İnsanlar birbirlerini tanısınlar sevsinler diye yarattık diyor. Ve çoğunlukla insanoğlu birbirine benzeyeni
Beyaz ten bana daha çekici daha güzel daha pürüzsüz geliyor tabikide bembeyaz değil... Ama beyaz tenli kizlar nedense benim içimi ısıtıyor şimdi beyaz tenli hoşlandığım bir kız var evimin yanında oturuyo yakında açılacak kendisine 😁
bende pek güzellerle de ilgili değilim, yanıma yakıştıramıyorum bebek gibi hatunu. kendimi biliyorum çünkü ortalama güzellik benim için daha çekici :D sen de bana manyak mı ne bu diyeceksin ama öyle işte :D
En İyi Cevaplar