Afrikali kadin oteki kadindir toplum olarak otekiler den korkulur ötekiler sevilmez veya dislanir.. Afrikali kadin amerikanin yarattigi barbie anlayisinin zittidir, degisiktir, klasik ruhlarin harci degildir.
Afrikalı kadın derken bende kabile kadınları ve gerçek afrikalı kadınları sandım.. Bu görseldekilerin çoğu biraz genetik biraz para ve biraz makyaj sektörünün back up profesyönellerinin mağrifeti..
Panpa hiç öyle mest falan etmiyorlar.. Yani en azından, önünde olunca hiç mest olmuyrosun. Bu ne lan, bildiğin kara topak bişi geliyo sana.. Tenleri çikolata gibi değil, değişik kokuyo. Daha detay vermek isterdim de, heves kırılmasın panpa.
Ayol bunların içinden bir hadi işine benim ve sevglimin arasını açmak iin papaz büysü yaptırdı bize ayrıldık. Bir daha barışmadık. O kadar bağlıydık birbirimize hiçbir problemimiz yoktu. Düşün öyle şeytanlar. Allah alsın intikamımı ondan. Bir gün bile gülmesin yüzü
Burası devlet dairesi değil. Her neyse, biraz daha devam edersek motivasyon kazanıp gerçek sarışın olduğundan bahsedeceksin ve beni yanlış idrakla suçlayacaksın.
En İyi Cevaplar