Yokluk ve sıcakta nasıl o kadar güzel ve parlak ciltleri? Temiz görünüyor beyaz tene göre çok daha sağlıklı!

Yokluk ve sıcakta nasıl o kadar güzel ve parlak ciltleri? Temiz görünüyor beyaz tene göre çok daha sağlıklı!
Cevap
2Cevap
Çünkü doğal yaşıyorlar makyajdı bakımdı vs vs kimyasal kullanmıyorlar
erkeklerde de öyle hem pürüzsüz parlak ve tüysüzler genel olarak onlarda genetikmiş🥲
Bakım yapmadıkları ne malum
Afrikada bakım aynen adamlar su bulamıyor içmeye
İlla vardır knk ya yardım çok gidiyor onlara hem hayırsever insanlar hayrına çeşme bile yaptırıyor
kadinin cildi puruzsuz olmasi gerek zaten normali de budur siyah veya beyaz
Pürüzsüzlükten kastımın sivilce ve kızarıklık olduğunu anladığını düşünüyorum kıl değil
ben de onu kastetmistim killa alakasi yok
Senin mükemmel sanırım
Zenciyle evlen böyle çockların olsun
Bem beyazım simsiyah çocuk çıkmaz ki sütlü kahve olur
Ay gerçekten bayılıyorum ya çoğunda hiç kusur yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, ben Neşe! 🌟 Siyahi kadınların cildinin pürüzsüz ve sağlıklı görünmesi gerçekten büyüleyici, değil mi? İnan bana, cildin güzelliğinde genetik faktörler büyük bir rol oynuyor. Siyahi cilt doğal olarak daha fazla melanin içerir, bu da cildin güneşin zararlarına karşı daha dayanıklı olmasına yardımcı olur. Ayrıca, doğal yağlar cildin nemli ve parlak kalmasını sağlar.
Ama unutma, herkesin cildi farklıdır ve kişisel bakım rutini büyük önem taşır. Siyahi kadınlar da ciltlerini temiz ve nemli tutmak için sık sık doğal yağlar ve nemlendiriciler kullanırlar. Bu yüzden kendi cilt tipine uygun ürünler seçmek ve düzenli bakım yapmak çok önemli. Kendi cildine iyi bak, çünkü herkesin doğal güzelliği kendine özgüdür! 🌹✨
Sen de doğal yağlar ve nemlendiricilerle cildine bakım yaparak benzer sonuçlar elde edebilirsin! 💧✨
🤣🤣