Ben aldım. 1 kere denemek için 1 kerede mecburiyetten kullandım sonra arkadaşıma verdim. Bana çok yoğun geldi. Kirpiklerim uzun olduğu ve yoğunluğuda fena olmadığı için günlük kullanıma yoğun maskara sevmiyorum. Fazla makyaj yapmadığım için kirpikler fazla kaçıyor, takma gibi duruyor. Bu da yoğun ve simsiyah bir maskara. Ve kirpikleri yapıştırıyor bana kalırsa. Çıkarması da kolay değil iyi temizlemek gerek. Fırçası da bana bir artı sağlamadı. Bana kalırsa çok da alınası bir rimel değil.
aynısı ben de. memnunum diyemem. kirpikleri yapıştırıyor. yapış yapış hissi. bulaşıyor da fazla yoğunluktan dkktli sürmek gerekiyor. temizlemesi oldukça zor. fazla siyah katran gibi. nemlendiricili diye aldım hiç değil. sonuç olarak kullanmasan daha iyi derim çok gerekmedikçe kirpikler dökülüyor
kirpiklerin kisaysa bunu kullanma. bitane rimel var adini unuttum pembe siyah mavili bisey mega volume yaziyor loreal parisin rimeli galiba. bu rimel dehset bisey benim kirpikler kisa ve ucuruyor resmen bu rimel tavsiye ederim
Kuzu ben o markanın bir çok maskarasını kullandım. Favorim Maybelline colossal go extreme leather black maskara :D Tek kötü yanı ilk kullandığın zamanlar fazla sıvı geliyor. Ama sonra biraz kuruyunca müthiş :)
Baktımda fırçası güzel göz pınarına yakın kısa kirpikler için güzelmiş ben deneme yanılma ile uğraşamam böyle bazı rimeller sürüyon sonra sanki sürmemiş gibi oluyor
Biride rocet diyor sence nası ahshd valla ıslak medil alcam hepsini denicem üşenmesem birde allık alcam kız damarlar mavi ve yeşil ise nude tonlar dedi. Artı yeşil gözler için kırmızı far önerdi
Rocet dolgunlastirmiyor yaaa. Onun pek özelliği yok. Ayrica satis danismanlarina cok guvenme derim 😄😄 Seftali tonlarinda allik al iyidir bence. The Balm'in alliklarina bak derim 😄 Far olarakta Maybelline'nin paletleri var ya onlar guzel. Olmadi Pastel'in far paleti iyi 😄