Bazıları bilmiyor ama cinler insanlara bazı şeyleri yapabiliyor ve insanlar bunu başka bir sebebe bağlayabiliyor.
Cinler evde tek olan kişilere genelde musallat olur. Birde gece vaktinde onlar ortaya çıkar. Özellikle banyo ve tuvaletlerde yaşarlar.
Cin çarptığı insanlarda bunlar görülebilir ; Bir anda üzülme Uykuda yüksekten düşme Tembellik, bıkınlık Korkunç rüyalar görme Uyurken sürekli sağa sola dönme
Söylediklerine katılmıyorum cinler kendılerıne inanmayan insanlara daha çok musallat olur ve şunu tavsiye ederim müslüman cinler insanlara musallat olmazlar, kafir cinler musallat olur ki bunları uzak tutmak çokta zor değil benim allahım var demek çok mu zor geliyor korktuğunuz da nas Felak, ve ayetel kursı yi okumak sizin icinizi rahatlatacaktır. Ve ekmek kırıntıları onların yıyecegıdır banyo suyu ise içeceği elinizden geldiğince ekmek kırıntıları başlayınca banyoda mumkunse çıplak durmayın Size aşık olabilirler.
uyurken bir ara çok düşer gibi olur uyanırdım.. ama bir yerde bunu taa ilk atalarımızda geldiğini okumuştum.. hani ağaçlarda uyuyanlar.. taa bize kadar bu savunma mekanizması geçmiş :)
Atnen öyle kardeşim akşam ezanından sonra yeryüzüne dağılırlar evlerde yakaza denen kabile yaşar bu isim uydurmadır aslında onlara amirler denilir tekili amir çoğulu ummar dır bunlar mümin ise zararı olmaz çok gürültü yapar ya da bilmeden zarar verirsen yakaza halinde seni korkuturlar ama fiziki zarar olmaz kafir iseler fiziki zararda olur evde saffat suresi olunursa kaçarlar
Çoğu insanda musallat vardır haberleri yok yapılan günahlardan hatalardan vücutta kapı açılır o günahla görevli cin vücuda girer ve o günaha dahada teşvik eder. O günahtan tevbe istiğfar edilmesi gerekir. Mesela diyelimki Anne-babanla kavga edersen hafif itersen anne-baba hukukunu çiğnediğin için vücuda o günahla görevli cin girer seni dahada günahlara teşvik eder vesveseler vs. Günahlar hatırlanıp Tevbe istiğfar edilmesi gerekirYoutubeda Sayik Erol tangut var onun videoarını izle. ...
uykumda sanki bir anda düşüyor gibi olurdum bir aralar durup dururken üzüntü basar bazen ağlarım bu aralar rüyalarımda hep kedi köpek ve karanlık yerler görüyorum bir işe başladımmı hemen bıkıyorum bazen evde yalnızken etrafımda gezinenler var gibi hissediyorum özellikle rukye ayetlerini dinlerken sanki beyaz gölgeler görünüyor bana
tüm ülke çarpılmış sana göree :D Allaha sığının ondan başka kimseden korkmayın Allah izin vermediği sürece kimse hiçbir varlık size zarar veremez vesselam
En İyi Cevaplar