Kozmetikler oldukça zararlı deniyor, ama evde her gördüğümüz şeyi yüzümüze sürmek de zararlı. :) Siz hangisini uyguluyorsunuz?

Maskemide nemlendiricimide dogal yapiyorum evde kendim hazirliyorum ama elimin altinda yinede nemlendirici kremim var cildim bebek gibi valla cok memnunum asla oyle siradan kremler almam
Yüzüme sadece bb Krem sürüyorum zaten başka hiçbir şeyi kabul etmiyor fondöten akıyor pudra kasindiriyor 😊😄😄
. ben de CCciyim :D
O nasıl oluyor iyimi
BB'ye göre kapatıcılığı daha az, ama hafif de simli olduğu için daha fazla canlılık katıyor gibi geliyor bana.
Denemek lazım
Validem ikisinide kullaniyor hatta bazen banada sürüyor zorla 🙄😬😬
Meyve Kullanırım Direk Daha İyi Katkısız Doğal Mis Gibi
Cevap
13Cevap
Kozmetik ürünleri kullanırım çünkü kozmetik ürünlerin içinde bulunan çoğu şey evimizde bulunmuyor. Ama ayda 1 evde de doğal yollarla maske yaptığım oluyor ☺️
Annem hazırlarsa ev yapımı kullanıyorum ama ben üşendiğim için genelde hazır maske kullanırım. Son zamanlarda sadece pirinç suyu kullanıyorum zaten ✩
Ebv yapiminda bir tek maya maskesi 👍normalde garnier 3 &1 kullaniyrm bitikkce alirm ciktigindan beri favorim cildim karma
Vaktim varsa evde yaparım yoksa hazır maskeleri kullanırım 🤔
Pek ihtiyacın yok gibi ama 🤔
Harikanın yüzün var
Gözlerin Harika
Maske sevmiyorum yani tutturamıyorum en iyisi kozmetik ürünler...
Kozmetik ağırlıkta 😔
Yüzüme her maskeyi sürmeye korkuyorum..
Cilt bakımı yapmıyorum. Ama yoğurt yerim akşamları.
Ev yapımı bir keresinde aldim kozmetik ürünü Allah'ım o Zaman dan sonra yeminliyim
Ben evde kendim yapıyorum her şeyi yüzüme sürmüyorum tabi. Ve daha sağlıklı evde yapılan.
Hazir oldugu icin disaridan satilanlar daha saglikli gözüyle bakip onca para harciyo kadinlar zatenn. Evde kim yapacak
Kozmetik olurdu sanırım. Sonuçta düzgün kullanılmadığı sürece herşey zararlı.
İkisini de kullanıyorum
Evde yaptığım maskeler :
kahve telvesi
Limon
Ayva çekirdeği
Ikisinide kullanmayı sevmiyorum sabah akşam temizliyorum sadece nemlendiriyorum birde iki üç günde bir
Cilt bakımı benim için sabah uyandıktan sonra yüzümü sabunla bir güzel temizlemek sonra da nemlendirici sürmektir
su dalin sabun yetiyor bir de yuz temizleme jeli almistim da guzel degil simdi de loreal saf kil aldim maske o iyi baska da kullanmiyorum
Ben essek sütü sabunu kullanıyorum suratim tertemiz😊eskiden ergenden farkszdi sivilce tarlasiydi naptiysam gecirememistim
Kendim yapıyorum. Her gördüğüm şeyi tabi ki sürmem. :D
İkisinide ama satın alsam bile sadece doğal yağlar alıyorum...
Kozmetik kullanjnca benim cildimde kurumu yapıyor ndense
Maske kulanıyorum.. Tabi karbonat limon kullanıyorum. Yüzümdeki akneleri alıyor en azından..
Su an için tenim de sıkıntı yok... ileride doğal ürünleri tercih ederim büyük ihtimal
Ikısınıde kullanıyorum banyoda kozmatık banyo oncesı arada dogal peelıng ve maskeler kullanıyorum
Nadiren kozmetik ürünler kullanırım
Buhar banyosu gül suyu
Hem kozmetik hem ev yapımı.
Hiçbirini kullanmıyorum.
Bitkisel urunler tercihim
Bu güzellik ile sen bitkilere değil bitkiler sana ihtiyac duyuyor gibi
kendim karıştırıp yaparım.
Ikisini de yaptigim oluyor
Cilt bakımı yapmıyorum xd
kullanmıyorum genelde
Kozmetik Ürünler kullanirim
Maske kullanmiyorum..
harika bende fırsat buldukca yapıyorum
Hiçbir şey kullanmıyorum
Yüz sabunum var bence yeterli. :)
Niveanın yüz temizleme jelini kullanıyorum bir tek
Sadece gül suyu kullanırım
Hiyar maskesi saglikliymis 😃
Ev yapimi vesikalik resmimde gorundugu gibi :)
Su kullanıyorum sadece
Eski sevgilim doğal yolları şeçerdi hep
ev yapımı bence
Kozmetik kullaniyorum zararli olsa da.
Her ikisi de
İkiside
Her ikisi
Kozmetik ürünler.
Kozmetik ürünler
Kozmetik ürünler
Ev yapımı malzemeler
Kullanmıyorum