Cilt Bakım Cilt bakımı yaparken hangi tür maskeleri tercih ediyorsunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Doğal ürünleri mi yoksa kozmetik ürünleri mi? Doğal meyve/sebze maskesi Kimyasal kozmetik maske Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cilt bakımı yaparken hangi tür maskeleri tercih ediyorsunuz? Cevapla Cilt Soruları Ürün Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. maske yapmıyorum 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bazen kozmetik çoğunlukla doğal ürünler tercihim. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İkisi de lazım Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Maske yerine cilt sabunu Tercih ediyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kurutur ama tek sabun Yorumla Cod2009 +1 yıl Sabun kurutuyor mu? 😯 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Doğal tercih ediyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de ama yeterli gelmiyor Yorumla
SkyCrusaders Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ya kolejen maskesi olacak ya da Salyangozlu/Narlı olanlardan olacak geri kalanı cilt için farklı bir yolla yüze uygulanabilir bence. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
maske yapmıyorum
Bazen kozmetik çoğunlukla doğal ürünler tercihim.
İkisi de lazım
Maske yerine cilt sabunu Tercih ediyorum
Kurutur ama tek sabun
Sabun kurutuyor mu? 😯
Doğal tercih ediyorum
Ben de ama yeterli gelmiyor
Ya kolejen maskesi olacak ya da Salyangozlu/Narlı olanlardan olacak geri kalanı cilt için farklı bir yolla yüze uygulanabilir bence.