Cilt bakımı yaparken ben bazen doğal maskeler kullanıyorum. Pirinç unu, limon, zeytinyağı gibi farklı malzemelerden maske yapıyorum. Ama tabi ki uzman tarafından geliştirilen pH değeri, etkisi belli ürünler cildim için daha uygun oluyor.

Cilt bakımı yaparken ben bazen doğal maskeler kullanıyorum. Pirinç unu, limon, zeytinyağı gibi farklı malzemelerden maske yapıyorum. Ama tabi ki uzman tarafından geliştirilen pH değeri, etkisi belli ürünler cildim için daha uygun oluyor.

Bir kere cilt maskesi denemiştim sivilcelerim için aslında pek inanmadığım için kendim denemek istemiştim. çünkü cilt sağlığı için kullanılan ve pek çok cilt probleminin ortaya çıkmasını engelleyen bir yöntem. Yüz maskesinin pek çok çeşidi var. Farklı yüz maskelerinin ciltte farklı etkileri bulunur. Yüz maskeleri; cilt nemlendirmeye, kırışıklık azaltmaya, cilt sıkılaştırmaya, akne ve siyah nokta gidermeye yönelik olarak kullanılabilir. ben kullandığım da Nemlendirici yüz maskesi yapmıştım.
evde aloe vera bitkisini varsa onu da maske için değerlendirebilirsin. tek kullanma ama zeytinyağı gibi yağlarla karıştırabilirsin
Evet ben de kendi hazırladığım ballı ve özellikle zeytinyağlı maskeleri kullanıyorum bazen. Ama her zaman yapamıyorum babam yağı bitirme diyor😂
:D son zeytinyağı fiyatlarından sonra
Cevap
1Cevap
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Çok nadiren ayda bi iki belki. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Hayır kullanmıyorum hiç bir maske
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?