Kuaförlük daha iyi, herkes gidiyor. Diğerini yaparsan en iyisi olmaya çalışmalısın. Sadece parası olanlar ve sadece iyilere gidiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın en kötü bir hastanede çalışırım bu is uzerine doye düşünüyorum
halamın güzellik salonu var iyi işlemiyor bence kuaförlük daha iyi bir seçim olur ben pek anlamam ama önerim bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılKuaförlük bana basit geliyor iyi biyer olursa iyi paralar kazanilabilir ama guzellik uzmanlığı estetisyenlik kulaga daha hos geliyor ve cok yorucu bir iste değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılEstetisyenlik çok para var herkes orasını burasını değiştirmek istiyor aslında ikisindede iyi para var bu sektör hiç sönmez.
07 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyle biz kadinlar bakimsiz yapamayız ikisi arasinda git gel yasıyorum cok kararsizim
Cevap sahibi+1 yılAslında ikisini birleştirerek ismekten kuaförlük eğtimi alırsın estetisyenliğide okursun ikisiyle birlikte sermayeyle kendi güzellik yerini açarsın paraya para demezsin. Kuaför + estetisyenlik süper olur
Soran+1 yılZaten meslek egitimdeyim 3. Senem kuaförlük bolumum ama ucretli estetisyenlik kursuna gitmek istiyorum kuaförlük bana basit bir meslek gibo gelmeye başladı artik
Cevap sahibi+1 yılikisyle birlikte sermayeyle aç yerini para kazınırsın sadece kuaförlük yapsanda baya para kazanırsın emin ol
Soran+1 yılEvet para var bu iste bakalim hayirlisi
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun.
Soran+1 yılAyy allah razı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence berberlik :D kasap gibi kessen de alıyorsun 20 lirayı her türlü
25 Yorumla
Soran+1 yılBasit geliyor o is
Soran+1 yılEvet Şu an yaptığım is zaten bu ama degistirmek istiyorum
Soran+1 yılEyvallah
+1 yılKailufor ya da estetesnluk
00 Yorumla
+1 yılfark etmez para olsunda
00 YorumlaGüzelik uzmanı
01 Yorumla
Soran+1 yılBanada oyle geliyor
+1 yılestetısyenlık
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKuaför
10 Yorumla
+1 yılfark etmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne