Her kullanımdan sonra sabunla yıkasam da zaman geçtikçe lekeler kalmaya başladı ister istemez daha sağlam o yüzden atmak istemiyorum sabunlu suda beklet diyen oldu ama bilemedim siz nasıl temizliyorsunuz?
Sünger yerine fırça kullanmanı tavsiye ederim. Fırça yıkamak için aparatlar var. Duş jeliyle yıkayıp iyice duruluyorum ben. Süngere göre çok daha rahat edersin.
Kozmatik alış ve satışı yapan biri olarak önerim bebek şampuanları ve mümkünse fırçaysa saptaki yapışkanlı kısım ıslanmasın eğer süngerse su çok sıcak olmasın ılık su kararlıdır ve iyi durulanması gerekir sonra uygulanan ürünlerin dokunusuna da bozuyor kimyasallar
Beauty blender nascita markasının sıcak suya koydum bebek şampuanıyla yıkıycam bakalım
Her kullanımdan sonra yıkarım genelde ama ister istemez leke kalıyor bir süre sonra
Makyaj malzemelerini temizlemek için üretilmiş olan jeller var. Türkiye'de bulabilir misin bilemiyorum ama Gratis Watson tarzındaki yerlere sorun. Diğerleri süngeri yıpratıyor veya makyajı ürününü tam olarak süngerden çıkarmıyor.
Peki sorarım:)
Her kullanımdan sonra yıkıyorum zaten ama leke. olmaya başkafı
eskiyince bulaşık süngeri yap arada ev hanımlıgı pratigide yaparsın fsdhjfshdj
Cevap
3Cevap
Yok artik makyaj sungeri temizlenirmi hic o sabunla yikamak cildine daha cok zarar verir ondan sabun atiklari kalir gormezsin bile makyaj sungeri atilir 1 2 kullanimdan sonra zaten cimrilik yapmayin ya boyle seylerde ya da baska bir temizleyici kullan pamuk gibi
Başta ılık suda bekletiyorum 30-45 dk sonra da bebek şampuanıyla yıkıyorum
Deniycem :)
en güzeli makyaj fırçası... ben beyaz sabunla yıkıyorum ister istemez leke kalıyor eskıdıkce çok takılma.
Ben şampuanlı suda bekletiyorum. En iyisi makyaj süngeri, fırça hiç tercihim değil.
Bulasik sungerlerini kaynatirlar ya genelde. Kaynat bence bos suda. Miktobu kirilsin.
Şu küçük olanlar varya 50 60 liralık onlar iyi oluyo bence onları kullan bu resşmdekiler pek iyi değil gibi
Yok bunları kullanmıyorum site ekledi fotoğrafı o dediklerinden bar zaten
Bebek şampuanıyla yıkayabilirsin mis gibi tertemiz oluyo🐥
Direk yumurta şekillerinden al ismini unuttum ben 60 tl baydım belki evet ama 1 yıldır sapasağlam
bir kac kere yikiyorum sonra atiyorum. Cok pahali bise degil zaten. Saglam diye cildime bakteri bulastiramam
sabunsuz sicak suda bekletebilirsin bir yarim saat falan. Sabun biraz bozuyo gibi sungeri
Bulaşık süngerini süreceksin işte dudaklarına kız ayool
Ben makyajımı silerken bol suyla sıvı sabunla suratımı köpürtüyorum sonra yıkadıktan sonra nemlendirici kremle suratıma yayıyorum
Bebe şampuanı kullan dalın 😉
bebe şampuanıyla yıkıyorum sünger ve fırçalarımı
Bu fotodakileri mi kullanıyorsun
Yok onu site ekledi nascitanın beauty blender ı var ya yüzüklü diye geçiyor
Benimkilerde de kaliyor özellikle kapatici kaliyor. Uzun sure yikamayinca oluyor. Ben ugrasmiyorum temizlemek yetiyor. Beyaz sabun çok iyi cikariyor diyorlar. Denedin mi?
Fairi ile temizliyrm bn
Sicak suda bekletince temizleniyo benimkiler
Eskidiyse at 5 lira bir sey zaten
5 değil kız 25 e aldım atamam valla üç aydır gözüm gibi bakıyom😄😄
Aynenn o yüzden temizlemeye çalışıyorum işte bakalım
Yapma ozaman ağlayacaksan böyle
Atiyrm canim
Sık sık yenile.
atıyorum ben
En güzeli gülsuyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?