Peeling işlemi cildin üzerinde bulunan ölü derinin ciltten uzaklaştırılması işlemidir. Jilet Öncesi Peeling Yapmamak Bu işlem ile cildinizde ki ölü derilerden kurtulmakla birlikte nemlenen cildinizi yumuşatarak tıraş etme işlemine de hazır etmiş olacaksınız. Peeling işlemi için örneğin; yarım bardak esmer şeker üzerine 3-4 damla karanfil yağı ile yarım bardak kadar jojoba, badem veya zeytin yağı ekleyebilirsiniz. Bu saydıklarımız içerisinde şeker istediğiniz peeling etkisini gösterirken karanfil de enfeksiyonu önleyici, anti bakteriyel ve antiviral etki gösterecektir. Bu yüzden pellingi düzenli aralıklarla yapmak oldukça önemli bir durumdur.
Yapıyorum hemde değişik bir yöntem tırtıklı yuvarlak bir taşla yapıyorum banyo da vücudumu ıslatıyorum sonra şohpeni kapatıyorum taşı bacaklarima suttugumde ölü deri kir ve pislikler yuvarlanıyor onu arttiktan sonra lifliyorum bu kadar
ben zeytinyagı ve şekeri butun vucuduma kullanıyorum yumusacık oluyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şeker kış köklerini beslemez mi. Ben ayagıma peeling yaparım. Vucudumu keselerim. Ya da hazır peelingleri vucut için kullanırım. At kılı fırcasıda kullanıyorm