Güzellik & Bakım Vücut peelingi yapar mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Vücudunuza peeling yapıyor musunuz?#EdamedaVücutbakımı 🌼#L’Occitane 💛 Güncellemeler+1 yıl Günco Vücut peelingi yapar mısınız? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Kese bile yapamıyorum sen neyden bahsedin asartik abla 5 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Asartik? Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl Asortik diyecektim de anlamayasın diye asartik yazdım Yorumla Edameda06 +1 yıl Ok Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl Kırdım mı yoksa Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl İyi ozaman Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kese yaptırmayı tercih ederim düzenli olarak yaptırıyorum ayrıca her duştada lif yerne kese tercih ederim cildim pamuk gibi hissetmediğim sürece duştan çıkamıyorum ben 1 0 Yorumla
etrial Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet, küçük tanelileri tercih ediyorum. Isana’nın vanilyalısı var o çok güzel. 0 0 Yorumla
Luckystarrr Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yapmıyorum ama dirty works ın peelingini almak istiyorum 0 0 Yorumla
isimsizz0900 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl yapmam ama meme uçlarına piercing tarzı şeyler takan kızlar aşırı çekici bence :) 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evde kendim hazırlıyorum para vermem 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Vücuduma yapmadım. Tenim hassas. 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Bununla ilgili duj jelleri var onları kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kese bile yapamıyorum sen neyden bahsedin asartik abla
Asartik?
Asortik diyecektim de anlamayasın diye asartik yazdım
Ok
Kırdım mı yoksa
Hayır
İyi ozaman
Kese yaptırmayı tercih ederim düzenli olarak yaptırıyorum ayrıca her duştada lif yerne kese tercih ederim cildim pamuk gibi hissetmediğim sürece duştan çıkamıyorum ben
Evet, küçük tanelileri tercih ediyorum. Isana’nın vanilyalısı var o çok güzel.
Yapmıyorum ama dirty works ın peelingini almak istiyorum
Ben diyomki vajinayA yapılabilir mi ne dersiniz
kendimi tuza yatırcam :D
yapmam ama meme uçlarına piercing tarzı şeyler takan kızlar aşırı çekici bence :)
Masözlere yaptırıyorum.
Ben kendi başıma yapamam ki bunu
Evde kendim hazırlıyorum para vermem
Vücuduma yapmadım. Tenim hassas.
Bununla ilgili duj jelleri var onları kullanıyorum
Denizde ince deniz kumuyla güzel olur
Kil maskesi yaparm
Yohhh
Evettt
Yüzüme, dirseklerime yapıyorum.
Yapmak isterim
Yapmam