Güzellik & Bakım Vücudunuza ne sıklıkla peeling yaparsınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor #Edameda 🖤#BepantholSensiDaily 🏵️ Güncellemeler1 yıl Günco Vücudunuza ne sıklıkla peeling yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Ayda bir defa yaparım çok sık yapmam 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Hiç yapmam arada bir göğsümü alırım makinayla yaz aylarında çok terletiyor onun dışında bir uygulamam yok 1 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Her duşta peeling yapıyorum pamuk gibi oluyor tavsiye ederim 1 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Günde 2 kere yapıyorum ama halen proboscis maymunu gibiyim. 1 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl O ne la ben haftada iki defa banyo yapıyorum birindede keseleniyorum bu kadar 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Ben Pepee meepe anlamam ki 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Ne Pepesi jsjjd Yorumla
aybb2 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Haftada 2 veya 3 kere sinoz'un vücut peelingini kullanıyorum vucüdumu pürüzsüz yapıyoo miss gibiiii 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Peeling ne? Hacamat yaptırdım o olmaz mı 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Deniz kumuyla haftada bir harika oluyor 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bazen ara sıra gaza gelip krem aldığım oluyor 😅😅 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Hic siklikta, bazende 0 kadar 1 0 Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Peeling ne demek soymak gibi bir şey mi :/ 1 0 Yorumla
Melodiieejj Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Haftada 2 2 2 Yorumla Gktugaslan 1 yıl Nedennnn Yorumla Melodiieejj 1 yıl Haftada iki kez peeling yapmak yeterli , fazlasi zarar. Vucudu yumusak yapiyo😆 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ayda bir defa yaparım çok sık yapmam
Hiç yapmam arada bir göğsümü alırım makinayla yaz aylarında çok terletiyor onun dışında bir uygulamam yok
Her duşta peeling yapıyorum pamuk gibi oluyor tavsiye ederim
Günde 2 kere yapıyorum ama halen proboscis maymunu gibiyim.
O ne la ben haftada iki defa banyo yapıyorum birindede keseleniyorum bu kadar
Ben Pepee meepe anlamam ki
Ne Pepesi jsjjd
Haftada 2 veya 3 kere sinoz'un vücut peelingini kullanıyorum vucüdumu pürüzsüz yapıyoo miss gibiiii
Peeling ne?
Hacamat yaptırdım o olmaz mı
Deniz kumuyla haftada bir harika oluyor
Bazen ara sıra gaza gelip krem aldığım oluyor 😅😅
Haftada 1 yeterli oluyor
Sadece duş alıyorum
Hic siklikta, bazende 0 kadar
Peeling ne demek soymak gibi bir şey mi :/
Haftada 2
Nedennnn
Haftada iki kez peeling yapmak yeterli , fazlasi zarar. Vucudu yumusak yapiyo😆
Hiç yapmam 😀