+1 yılMerhaba ben daha önce hiç bacağıma denemedim ama size evde nasıl bacakları pürüzsüz hale getirilebilir söyleyebilirim ; haftada bir ya da her duştan sonra tüm vücudu ya da yapmak istediğiniz bölgeyi kan akışını hızlandırmak için fırçayla tarayın sonrasında da bölgeye Hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sürün , tabi bunları beslenme , spor ve suyla da desteklemeniz gerekiyor. Sonuç mükemmel !!! Ben her zaman yaparım etrafımdakilere de tavsiye ederim. Umarım istediğiniz pürüzsüz bacaklara sahip olursunuz.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yapmıyorum çünkü peelinge inanmıyorum ve daha önce denedim. Bunun yerine güneşte yanıp soyulmayı tercih ediyorum artık. Peeling keşke daha önce de hayatımda olmasaydı.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet evet hiç aksatmam, süt te iyi geliyo, hatta sütle küveti yarım dolduruyorum, içine yatınca malüm taşıyor yazık, gereksiz israf olmamali
23 Yorumla
+1 yılBenim zaten vücudum için kullanmadığım bakım ürünü kalmamış.. Bunu mu yapmayacağım
20 Yorumla
+1 yılöncelikle tüy varsa alınır sonra peeling yapılır sonra kese atılır duş sonrası önce bebek yağı ile yağlanır ve güzel kokan bir krem ile kremlenir. ama düzenli yapılırsa cilt güzelleşir yoksa eski haline döner.
20 Yorumla
+1 yılVücut peelingi ne ki ilk kes duyuruyorum
48 Yorumla- +1 yıl
Peeling kelime anlamı ile soymak demek. Kozmetik terimi olarak ise, cildin en üst tabakasının kimyasal ya da fiziksel etkenlerle ayrı ayrı ya da ikisini bir arada kullanarak cildin en üstteki tabakasının kısmen soyulması, ya da inceltilmesi işlemidir.
Diyor Google amca - +1 yıl
vücudunla ilgilenmediğin belli peelingi bilmemen imkansız
- +1 yıl
@dilaragokkkk bilmediğimden değil sadece vücut peelengini ilk kez duydum
- +1 yıl
Teşekkürler @oturayımdayiyim
Hazireti Google 😂 - +1 yıl
Birisi vücut peelingini bilmiyorsa ilgilenmediği anlamına gelmez bunun yerine kese atan da var daha rahat oluyor ben de peeling yapmakla uğraşmam?
Saçma sapan varsayımlar yapmayın insanların üstünde yapmıyorsa da kendi tercihi kime ne sana ne? - +1 yıl
@meraklibiri98 rica ederim bebiş ❤️
- +1 yıl
Ay asıl sana teşekkür ederim aşko ismini etiketleyeniyorm nedense özelden konuşalım bence
- +1 yıl
Olur dkekdm
+1 yılO kadar yorum yapılmış biride peelingin ne olduğunu aciklamamis
23 YorumlaKese kullanıyorum düzenli olarak🤷♀️
20 Yorumla
+1 yılYok be sabun lif sadece puhaha
20 Yorumla
+1 yılFeeling yapıyorum daha etkili oluyor
10 Yorumla
+1 yılPeelingin modası geçti 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten pürüzsüz bir şey kullanmıyorum
30 Yorumla
+1 yılYapmıyorum da yapmak lazım
30 Yorumla
+1 yılYapıyorum
31 YorumlaNayır olamaz
20 Yorumla
+1 yılYoo yapmıyorum.
20 Yorumla
+1 yılYapmıyorum kendiliğinden pürüzsüz
10 Yorumla
+1 yılHayır yapmıyorum.
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
+1 yılYapmıyorum yeğenim
10 Yorumla
+1 yıltabı kı yapmam mı :D
10 Yorumla
+1 yılHayir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKese ve duş jeli yeter
40 Yorumla
+1 yılPürüzsüz zatn
20 Yorumla
+1 yılO neydi gızzz
13 Yorumla- +1 yıl
Peeling kelime anlamı ile soymak demek. Kozmetik terimi olarak ise, cildin en üst tabakasının kimyasal ya da fiziksel etkenlerle ayrı ayrı ya da ikisini bir arada kullanarak cildin en üstteki tabakasının kısmen soyulması, ya da inceltilmesi işlemidir.
- +1 yıl
Aydınlattığın için teşekkür 😅
- +1 yıl
Rica baby ❤️
+1 yılHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kese yetiyor
20 Yorumlahayır dksjsh
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı