sevgili bitter_moon
nedenini bilmiyorum ama beni engellemişsin. ama sen yinede değerli yorumlarını esirgeme benden.teşekküer ederim.
beni neden sevmiyor anlamıyorum. oysa ben onu çok seviyor ve her gün bağrıma basmak istiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gıllı döşüne bas o eksici arkadaşı.Peeling cild yüzeyindeki ölü deriyi çeşitli aşındırıcı kozmetiklerle temizlenmesi işlemidir.Cilt daha parlak ve canlı bir görünüm kazanır. 40 yılda bir bi peeling yaptırmak yalnız başına bir işe yaramaz.Cilt temizliğini de düzenli yapman lazım cannabisim.
Acnelyse diye bir krem var eczaneden ondan al kullan peeling yaptırmaktan sana daha ucuza mal olur kendi kendine soyman
Acnelyse yogurt gibi bol sürdüğünde kötü bir kremdir ama yakar cildini çok incecik sürülmesi gerek çünkü çok kuvvetli bir soyucudur.
Fiyatı 14tl sanırım en son aldığımda öyleydi ama 2 aydan fazla gidiyor aylık 4tl ye falan geliyor dolayısıyla yani.
rica ederim. yüzünde herhangi bir kızarıklık falan olursa bu çok fazla sürdün anlamına gelir bir süre ara verirsin o kızarıklık gidene kadar ve daha sonrasında daha da az sürersin. Bir de unutma aman sakın Güneş' li günlerde gündüz asla sürüp Güneş' e çıkmamalısın yakar ve yazın sadece geceleri kullansan bile yine de gündüz Güneş' e çıkarken en az +50 faktör Güneş Koruyucu sürerek kullanmalısın.
Kesinlikle su an tam zamanı bence de benim bir sorunum yok sadece çok çabuk kurumaya meyilli bir cildim var ben yine de her zaman kullanırım her kış her sabah akşam. Çok memnunum ben ne olursa olsun soymadığım halinden daha bebek gibi oluyor. Bir de bol bol su içersen alttan gelen deri daha bebek gibi pürüssüz ve kaliteli oluyor gerçekten.
İlk zamanlar nohut tanesi kadar sürsen yeterli zamanla zaten anlıyorsun kendi cildindeki etkisi ne kadar miktarda ne kadar olur ben örneğin şu an alnıma bir nohut tanesi yanaklarıma birer nohut tanesi falan gibi sürüyorum ama ben 2 senedir devamlı kullandığım için cildim artık alıştı bu yüzden reaksiyon vermiyor verse de çok minik kızarıklık oluyor 2 gün ara versem sorun kalmıyor. Ekstra bir çabaya gerek kalmıyor asla akşam yüzümü yıkıyorum sürüyorum sabah kalkıyorum yüzümü yıkarken sanki kir gibi
çıkıyor fazla deri üstten ama sen hiç cildini yıkamadın diyelim o zaman da aynen yazın tatilde yanarsın da soyulursun ya aynen oyle soyuluyor oyle bir goruntu de oluşur yani.
Olmuyorsun zaten sabah yuzunu yıkarken yada havluya silerken yüzünü çıkıp gidiyor hepsi. Vucut derisi biraz daha kalın olduğu için (yüz derisi 7mm vucut ise 14-12mm arası) o tabi duş alınca cıkmıyor yüz o kadar kalın kalın soyulmaz yarı yarıya daha ince bir soyulma oluyor mesela bu acnelyse vucuduna sür yogurt gibi sür hatta yine de soyamıyor vucut derisini o kadar kuvvetli yani yüze göre vucut derisi de
mutlaka temiz cilde uygulamak sart öncelikle bunu asla unutma cunku cildin pis sen de o kremi suruyorsun pislikler arada kalıyor yeni cilt ortaya cıkıyor direk pislikle muhattap oluyor once o yeni ciltten ne beklersin o zaman. Bunun dısında bu krem A vitamini stogudur çok fazla a vitamini almamaya dikkat et ekstradan cunku A vitamini fazlalığı uzun süre devam ederse çok sevimli değil gözlerinde de sorun varsa ayrıca iyi gelir deriden emilim oluyor cunku vitamini alıyor vucut
Bir de diyelim kızarıklık oldu tahriş oldu aman olsun ne güzel soyuyordu işte geçer ben devam edeyim sürmeye olmaz asla. Tahriş oldu mu kes yada soyulmadan evvel tabi kuruma oluyor geriliyor cilt cok kuruma olduğunda bepanten krem (merhem olanı değil) sürebilirsin yine çok az. Ama kozmetik ürün olan nemlendiriclerden sürme cunku bepantehn kadar saf olmuyor onların içeriği taze cilt için uygun olmayabilir. Bir de göz altlarına sürme ilk zamanlar özellikle diyorum. Bu kadar.
Bunun dışında rica ederim yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana ama mutlaka çok faydasını göreceksin emin ol.
Pek işe yaramıyor. Ancak yaptır sen yine de. Az da olsa işe yarar. Ayrıca cildine özen göster ve özellikle yazın güneş kremi kullan.
Cevap
4Cevap
Arif'in Manchester'a attığı golü aramaya gidiyorum diye çıkıp 30 yıl kaybolasım var.
kurtlar ne durumda ):
:D hadi gidek durmamız kabağat ):
sakjlfdsjgklh
olur kızlarıda getir gelirken ):
jkashfjkhdgjkdfh
kurtlarımı aldırdım ben nabıcıyks ):
hemen eksi vermiş gizli hayranım ):
evet el ve ayaklarima duzenli yaptiririm.
evde yapilan peelingden (ki istersen kendin de yaparsin ayrica) daha etkilidir ve güzeldir.
diger peelingleri kendim hallediyorum.
hadi ya farkinda degilim kaldirayim. sanirim beni takip eden bikac kisiyi siradan engellerken gazi olmussun. yoksa zaten cevaplamam sorunu. pardon. kaldirayim
bitter i bende engelledim...sebebicevizlikibir23 gün öncetavizin her türlüsünü veririm<3
0 2
Şikayet Et bitter_moon22 gün önceklitorikim var<3 Şikayet EtSoran22 gün önceb uda ne böle..
Şikayet Et
En iyi cevap seç
10820
bitter_moon23 gün öncekeyfim nasil isterse zülbiye
0 1
Şikayet Et cevizlikibir22 gün öncegizli pipisi var onun dkjfşasklfaşsijglfaşsdiŞikayet EtSoran22 gün öncesende bayan nikiyle üye olanlardansın galibaa..Şikayet Et
bunların bayan olduğundan şüpheliyim
Metoseksüel olma yolunda ilerliyorsun :)
Yüzüne mi vücuduna mı peki
sen yaptır beğenirsen ben de yaptırırım.
aklıma recep ivedikte,annesinin sibele söyledikleri aklıma geldi.
:)
canım muz istedi
tamam. şaka bi yana para sorunum olmasa her hafta cilt bakımına,spalara masajlara giderdim. fakirliğin gözü kör olsun.
yok üstüne alınma ben tamamen kendim için dedim zaten. cidden sürünüyorum bu aralar.
işsizim
olmaz burda söylemem bunları.
daha önce konusmuştuk bunları aslnda önceki hesabımda. senin adın da ö... dı yanlış hatırlamıyorsam.
cannabis de kendini bozdu be abi.. : /
ben varım hergün peeling yapıyorum kendime memnunum
lif
meyve asitleriyle yapılan peeling etkilidir.
Peeling ne üstad? gara cahal kalmışız yala :)
Bende yapıyorum :) Garnier kullanıyorum.
ne oldu bee :d
orası öyle :d
yaptırdım.pişman değilim.yine olsa yine yaparım;)
yaptırmadım umarım ihtiyacım olmaz
ben yaptırmıyorum..gerek duymuyorum..
Ölü deniz cremi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar