Tahrişler yaşamadan, acı çekmeden, kimyasal maddelere maruz kalmadan, pürüzsüzlüğe en hız ve sağlıklı şekilde kavuşmak için sizin sırrınız nedir? Tüylerden kurtulmanın en kolay yolu nedir? #ZahmetsizGüzelliktüylerden kurtulmanin en kolay yolu
Sizce istenmeyen tüylerden kurtulmanın en hızlı ve en sağlıklı yolu nedir?
İstenmeyen tüylere karbonat: Yatmadan önce yapılması gereken bir uygulamadır. 1 çorba kaşığı karbonatı 200 ml kaynar suya katarak karıştırın. Soğumaya bırakın. Pamuklu bir bezi ya da kulak temizleme çubuğunu karışımın içine sokup ıslatın ve istenmeyen tüylerin olduğu yerlere sürün. Yıkamadan yatın ve sabah kalktığınızda etkisini göreceksiniz. Su ile durulayın ve besleyici bir krem sürün. Tedaviyi 2-3 kere uyguladıktan sonra istenmeyen tüyleriniz tamamen yok olacaktır.
kadınlar için en iyi yol sanırım ağda yapmak. erkeklerinki ise zaten bir sır değil. aslına bakarsan iki cinsiyetin de istenmeyeleri tüyleri nasıl aldıkları bir sır değil.
lazerde verilen ışınlar vücutta hapsoluyor atılamıyor ve itrah edilemiyor o yüzden ilerde kanser gibi hastalıklarda kemoterapinin bir faydası da olmuyor siz oldu zannediyorsunuz başka organa yayılım gösteriyor lazere karşıyım arkadaşlar gibin ağda yapın ağda yaptığınız bölgeye yarım limonun üstüne tuz döküp sürün kıl köklerini yakıyor ve ilk denemeden itibare 2-3 ay çıkarmıyor azaltıyor bir süre sonra hiç çıkmıyor
İstenmeyen tüylerimizden kurtulmamızı sağlayan birçok tüy alma yöntemi bulunmakta.
Tüylerden kurtulmanın en kolay yolu nedir?
tüylerden kurtulmanın en kolay yolu
Tüylerden kurtulmanın en kolay yolu tıraş yöntemidir. Ben uzun süredir tüylerimi tıraş bıçağı ile alıyorum ve almaya da devam edeceğim. Tıraş yöntemi hem pratik hem çok kolay geliyor. Ben tıraş bıçağı olarak Gillette Venus kullanıyorum. Tüylerimi saatlerimi harcamadan alıyorum. Ayrıca jel barı ve hareket eden başlığı ile kesik ve batık olmadan pürüzsüz cilde sahip oluyorum.
Tıraş bıçağı sayesinde acısız, kimyasallardan uzak, pratik ve kolay şekilde tüylerden kurtulabiliyoruz. Gillette Venus tıraş bıçağına şans vermeni tavsiye ederim. Memnun kalacağından eminim.
Ağda ve bioder tek kesin çözüm. Lazer bile tam bitirmez. Doğumdan sonra yeniden tuy cikar. Apl teknolojisiyle yapilanlar da tuy koklerini uyutuyor. 3-4 ay sonra bir daha cikiyor. Tirasla kimse ugrasmak istemez her gun. Pratik mi evet. Ama hegun olmasi sıkıcı yapiyor işi. 3 yil sabrederseniz agda arti bioder tek kesin cozum.
Merhabalar. Bir bay olarak benimde istenmeyen tüyler için sıkıntılarım vardı. Uzun araştırmalar denemeler sonunda bitkisel bir ürün buldum. şu an için yanak ve kulaklarda deniyorum. İlk seans için olumlu sonuçlar aldım. İkinci seansta %90 daha fazla etki olacağını söyledi ilacı aldığım kişi. İkinci seanstan sonra burada size yardımcı olmaya çalışırım. İkinci seanstaki sonuca göre bende sırt bölgesine operasyona başlıyorum 🙂
Bence tüyleri çok belli olmayan, seyrek ve renksiz küçük tüylüler aldırmasada olur çünki o tüyler alındıktan sonra baya kalınlaşıyor ve çoğalıyor hele jilet hiç vurmayın derim ben 20 i yaşında jilet vurdum yapmaz olaydım normalde şort kısa kol filan rahatlıkla giyiyordum şimdiyse sade aldırdıktan sonra bi yerden sonra gercekden bezdiriyor ve vakit kaybı demem o ki bebek tüylerinize dokunmazsanız zaten hepsi belli yaştan sonra dökülüyor 30 lu yaşlarda artık hiç bi tüy kalmıyor
Dediklerine gore sadece jilet var. Fakat o da surekli zor olur. En iyisi lazer fakat ondada digerleri kadar olmasa bir aci oluyor. Yani axi cekmeye alismamiz lazim
Sakal gibi sakal. Jilet vuranların hepsinde genelde böyle oluyo. Ben jileti bırakmayı düşünüyom ams ağda yapmayada cesaret edeöiyom. Etsem acısına dayanamıyom. Denedim yarım bırakcaktım az daha. Yumurtalıkların oraya filan dayanılmaz bir acı oluyo. Kızlqr acıya dayanıyo jileti bayan sakın denememeli
En İyi Cevaplar