Güzellik & Bakım Yüzdeki tüylerden kurtulmanın en kolay yolu nedir? serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yüzdeki tüylerden kurtulmanın en kolay yolu nedir? Yüzde ki tüylerden kurtulmak mümkün mü sizce? Yüzdeki tüylerden kurtulmanın en kolay yolu nedir? Cevapla Nedir Soruları Tüy Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ya ağda, ya da lazer epilasyon. 2 4 Yorumla serimiyy +1 yıl Laezer mantıklı ama daha çok çıkarıyor diyorlar Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙄 Hiç birine güven olmuyor gerçi Yorumla serimiyy +1 yıl Ay kesinlikle sahteymiş çoğu güzellik merkezinde olan lazerler burada bş kadının yüzünü yakmışlar dava falan açmış yüzünden daha çok kıl çkmş Yorumla Edameda06 +1 yıl 😱😱 Çok kötü Yorumla
DeepS_lence Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl İnce bebek tüylerse bunun için ağda olabilir. Birde yüzdeki ince tüyler için küçük ağızlı bıçaklar oluyo o tüylere özel. 1 3 Yorumla Benyakamoz +1 yıl Jilet tüyleri kalınlaştırır arkadaşım. Çelik sonuçta. Yorumla DeepS_lence +1 yıl O kadarını bende biliyorum. Bu tıraş bıçağı gibi bişey değil Yorumla Benyakamoz +1 yıl Hmm kaş bıyık ulsturasını diyorsun anladım. Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Yüze uygun bir ağda veya ince cilt bıçağı en pratik yol bence. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Ağda bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya ağda, ya da lazer epilasyon.
Laezer mantıklı ama daha çok çıkarıyor diyorlar
🙄 Hiç birine güven olmuyor gerçi
Ay kesinlikle sahteymiş çoğu güzellik merkezinde olan lazerler burada bş kadının yüzünü yakmışlar dava falan açmış yüzünden daha çok kıl çkmş
😱😱 Çok kötü
İnce bebek tüylerse bunun için ağda olabilir. Birde yüzdeki ince tüyler için küçük ağızlı bıçaklar oluyo o tüylere özel.
Jilet tüyleri kalınlaştırır arkadaşım. Çelik sonuçta.
O kadarını bende biliyorum. Bu tıraş bıçağı gibi bişey değil
Hmm kaş bıyık ulsturasını diyorsun anladım.
Yüze uygun bir ağda veya ince cilt bıçağı en pratik yol bence.
Ağda bence
Evet görüşleri merak ediyorum bende.
Ben jilet kullanıyorum
Lazere gidicen teyze
Ağda makinesi almak