Dün saçım yıkandı fön çekildi vs derken hala çok güzel kokuyor. Bunlar ne kullanıyor? Aşığım şu kokuya çünkü getirin bana şu kokuyu :/ Kuaförlerin kullandığı şampuanlar neler?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün saçım yıkandı fön çekildi vs derken hala çok güzel kokuyor. Bunlar ne kullanıyor? Aşığım şu kokuya çünkü getirin bana şu kokuyu :/ Kuaförlerin kullandığı şampuanlar neler?

Selam :) Bence kuaförlerde kullanılan şampuanların kokusuna herkes hayrandır. Sadece kokusu değil saça verdiği yumuşaklık da bir harika. Saç kremleri de aynı şekilde çok güzel. Sonuçta profesyonel oldukları için saça en iyi gelen şampuanların, kremlerin ne olduğunu çok iyi biliyorlar ve kuaförlerinde bu ürünleri kullanıyorlar.
Kuaförler genelde sürekli aynı şampuanları kullanmıyorlar. Kullandıkları çok çeşitli markalar ve şampuanlar var. Kimi kalitesiz ürünler kullansa da kaliteli ürünler kullandığını bildiğim kuaförler de var. Bazen ben de kuaför bir arkadaşımın aracılığı ile bu kuaför şampuanı diye tabir ettiğimiz şampuanlardan satın alıyorum. Beğendiklerimi sizlerle paylaşayım. Kuaförler hangi şampuanı kullanır? 4 şampuandan oluşan bir liste paylaşacağım sizlerle. Tüm bu ürünleri online olarak satın alabilirsiniz.

Wellmax şampuan çeşitleri saça çok iyi geliyor. Ben Wellmax keratin içeren saç şampuanı kullanmıştım. Mat ve cansız saçlara parlaklık veriyor ve yumuşacık yapıyor. Kokusu da oldukça güzel.

Kuaförlerin tercih ettiği bir başka şampuan Lucky Synergy markasına ait. Daha uygun fiyatlı ürünleri olan bir marka. Mentollü olan şampuanı oldukça güzel. Saç derisini temizliyor ve ferahlık sağlıyor. Saçtaki nem dengesini de sağlıyor ve saça yumuşaklık veriyor.

Fıtness markasının bütün ürünleri çok güzel ama benim favorim Fitness Profesyonel Tuzsuz Şampuan. Tuzsuz olduğu için saça zarar vermiyor. İçindeki hassas temizleyici ve vitaminler sayesinde saça profesyonel bakım yapıyor.

Element Saç Dökülmesine Karşı Şampuan saçı güçlendirerek dökülmeleri bitiriyor ve saçın daha sağlıklı ve kısa zamanda uzamasını sağlıyor. İnce ve cansız saçların dokusunu güçlendiriyor ve saça hacim katıyor.
Yukarıda bahsettiğim şampuanların kremleri de mevcut ama o markalar haricinde önerebileceğim kremler de var. Kuaförlerin kullandıkları kremler genelde mis gibi kokuları ile meşhur oluyorlar. Ve kuaförden sonra bile saatler boyunca saçımız yumuşacık kalıyor.

Radical markasının badem yağlı saç kremi bir harika. Saç köklerini besliyor ve saçların sağlıklı görünmesini sağlıyor. Saçlara daha canlı bir görünüm veriyor. Tuz ve paraben içermediği için saçlara zarar vermiyor.

Keune Uçuşan ve Elektriklenen Saçları Yatıştıran Saç Kremi saçınızı kontrol altında tutmanızı sağlıyor. Saçı besliyor ve koruyor. Kokusu da oldukça kalıcı.

Element markasının boyalı saçlar için saç kremini kuaförler çok kullanıyor. İçerisindeki altın, elmas ve yakut etkileri sayesinde saçın doğal rengini parlatıyor, boyalı saçların ise boyasının akmasını engelliyor. Saçı nemlendiriyor ve kolay tarama sağlıyor.

Davines yıpranmış ve kuru saçlar için saç kremi saçı nemlendriyor. Saçlara yumuşaklık verir ve kolay taranmasını sağlar. İçerisindeki zengin yağlar sayesinde saça parlaklık veriyor. Ve çok güzel bir kokusu var.
Hemen söyleyeyim 3 tl lik el sabunu gibi gözüken şampuanlardan kullanıyorlar he iyi marka kullanan var mı elbet vardır ama onların zaten bir kutusu 80-90 tl neden çok yumuşak ve güzel koktuğuna gelirsek içinde bolca silikon ve parfüm bulunuyor ondan ucuz zaten :D
Toptancılardan alıyorlar. Ucuza ve katilesi düşük şampuan ve kremler onlar aslında.
Bidonla alıyorlar annem
www.kuafortoptan.com/.../...9-11_14.10.39_1__1.jpg
hayalparfumeri.net/.../...emi%205%20kg-900x900.jpg
Ben de alim :/
Yok, sadece kokusuna aldanıp alma öyle. Önceliğin kalite olsun =/ bu arada, bazı üyeler "benim kuaförüm şu şampuanı kullanıyor" deyip gösterdikleri şampuan aslında doldurma. Şöyle ki; o sözde kaliteli ve marka olan şampuan kutularının için yine bu kıytırık şampuanla dolduran kuaförler var. Ben gördüm defalarca, çok inanmasınlar =(
İvet tam üstünde bir hanımefendi de onu söyledi şimdi. Ossundu ya kokusu güzel :/ önce kaliteli şampuan kullanayım kremini bunlardan, olma mı?
Öf 😒
Bilmem görmedim ki.
Fön öncesi saça mavi su sıkılıyor, belki onun kokusunu sevdin sen. Onu alabilirsin bak
images.hepsiburada.net/.../SG_4345342.jpg
Çıks o değil kırmızısı var bunun bende sevmiyorum bu markayı :/
Onlarda her tür şampuan bulunur 😨
4-5 yıl önce gittim tıraş olmak için bir berbere... En son saçımı yıkamak için hangi şampuanı kullandığımı sordu 😨 ben de " farketmez " dedim 😨
Adam gitti kocaman bir şampuan kabı ile geldi ve DANN!!! diye koydu önüme 😨
Koyduğu kabın üzerine a4 kağıdı yapıştırılmıştı ve büyük harflerle FARKETMEZ yazıyordu o a4 kağıdının üzerinde 😨
O gün berberde şampuan sorulunca " farketmez " cevabı veren tek kişi ben olmadığımı anladım 😨
Hatta o kadar çok talep varmış ki adamlar kendi FARKETMEZ marka şampuanlarını üretmişler 😳
Bu da böyle bir anımdır işte 😐
Okumak istersen böyle anılarımı yığdığım bir görüşüm var 😂 oradan okuyabilirsin 😂
Hahahaha şaka mı bu? 😃😃😃😃
@iştekuzukuzugeldim hayır :D çok ciddiyim :D
yaw senin nicki gördüm aklıma şey geldi :/
senle bir ara bir soruda bir konu hakkında uzun uzun yorumlaşmıştık :/
bir şeyi söylemeni istiyordum senden ama söylemiyordun :D nerede nasıl şartlarda idi o yaw :D seni gördüm aklıma geldi :D
benim bir sorum muydu acaba :/
aklıma geliyor olabileceği bir tür soru ama dur bakalım :/
eski sorularıma bakacağım :/ belki benim değil senin bir sorunda yaşanmış olabilir bu olay :/
:D :D :D
Tamam hatırlarsan özelden yaz lütfen 🙏... 😃😃😃Farketmez hahaha 😃😃😃😃Demek ki adamlar sormaktan bıkmışlar ki ayrı şampuan tahsis etmişler 😄😄😄
@iştekuzukuzugeldim bulursam o görüşe yorum yaparım :D ki benim sorularımdan birinde olmadıysa bu bulamam :D
o farketmez anımı hiç unutamam hiç :D
Görüşüm beğenilerde plakayı yazdı 👀 çok mutlu oldum 👀
Anlayamadım?
@iştekuzukuzugeldim ıııı şey :D sana söylememiştim :D
kendi kendime konuşuyordum o sırada :D
bu berber maceram 6 kız 1 erkek tarafından + oy aldı ya hani :D
birleştirince 61 yapıyor :D
ben de trabzonluyom :/
ondan plakayı yazdırdım gibisinden bir şey söyledim işte :/
Matrak seni 😃😃😃
@iştekuzukuzugeldim bu soruya da 22 kız 22 erkek tarafından görüş yapılmış :D hemen soruyu kapamak lazım :D oran bozulmamalı :o
😇 😇 😇 😇 😇
Maalesef bozuldu
Plaka da bozuldu
@iştekuzukuzugeldim :( :(
neyse :D :D 71 Kırıkkale :D yerli plaka oldu yine :D
81 Düzce'ye kadar yolu var :D
91 olmamalı ama :/
asıl olan ise sizin kendi kokunuz ve başkasını etkilemenizdir. doğal olan sizi seçen insanın kendi vücut kokunuz ve feramonlarınızdan etkilenmesidir.
işler öyle bir noktaya ulaştı ki; insanlar parfümlerin kokusunu bir insanın gerçek kokusundan daha çekici buluyor. ve birinin kendi kokusunu duyma isteğinizi garip buluyorlar. itiraf etmeliyim parfümler artık bu konuda gerçekten çok mükemmel işler çıkarıyorlar; ama sanırım her zaman doğal koku insanı kalacağım...
Cevap
24Cevap
Restoranlarda yediğin et dönerin saatlerce damağında kalması gibi. 12 saat sonra hıçkırıyorsun gene iskender tadı geliyor ağzına. Ama evde et yediğin zaman öyle olmuyor. Sanırım bu tip yerlerde sürekli bunlar kullanıldığı için ekstra bir koku bırakıyorlar. Tabii bu doğru değil ama o da işin tılsımlanmış kısmı. :))
Genelde pembe renginde ve markasının yazılmadığı bir kutuda oluyor. Şampuanı kendi yerlerinden getiriyorlar hakikidir toptan getirdikleri icin uygun fiyata alıyorlardır bizim paramız yetmez ona asdg
kuaförden rica edersen malzemecisi geldiği zaman senin içinde birer adet alabilirsin böylece dahada ucuza sahip olabilirsin biz berberde öyle yapıyoruz hem ekonomik hemde her yerde bulamıyoruz
litrelik olan cok dandik sac kremlerini kullaniyorlar ipek gibi mesela yumusattigi ve kokusu agir oldugu icin guzel gibi hissettiriyor zaten fon cektiginde de yanik saci bile yumusak gosteriyor :)
Onlar toptancılardan alıyorlar 5 litrelik şişede bende saç kremi aldırtmıştm rica edersen sanada alırlar 😄
5 liralık şişedeki krem mi kokuyor böyle 🌸
Yok kuzum şişe 5 litre 20 TL mi ne fiyatı sapmuanlarda öyle 😀
Ben de bir keresinde gittiğim kuaförden kullandığı ürünleri satın almıştım. Değişik bir markaydı fazla bilindikte değildi ama güzel kokuyordu ve saçı yumuşacık yapıyordu.
En kalitesiz şampuanları kullanıyolar, markette satılan 2 liralık şampuanlardan bile daha ucuzları :/ Saçı mahveder bir kaç kez kullanınca.
E niye her kuaför sonrası yumuşacık oluyor saçlar o zaman ki?
Belki içine bişey karıştırıyorlardır, bir saç boyamaktan 100 TL alan kuaförün 3 Tl olan saç boyası kullandığını gördüm :) Diğer ablam kuaförlük okumuştu birinin yanında kaç yıl çalıştı ordan biliyorum. :)
Bak işte kullandıkları bunlardan :) İstersen hangisini kullanıyorsun diye sor kuaföre internetten al :)
https://i.hizliresim.com/jWvrjg.png
Kardeş güzel kokar ama sağlıklı değil. Sen yine bildiğin şampuanı kullan. Senin küçücük kutuyu aldığın paraya adamlar 5 litre alıyorlar. Sence ne kadar sağlıklı olabilir ki?
Yok be kizom bildigin hindistan ceviz aromali ipek sampuaninin acigindan aliyorlar 😒
Evet bir seferinde saçım öyle kokuyodu
Emin önüne git orda kuaför malzemeleri satıyorlar al bir tane bende onların maskelerini alıyorum güzel oluyor.
Onlar açık şampuan olarak satılıyor tuzsuz şampuan ben de kuaförüm den alıyorum şampuanı mı ne dökülme var ne başka bir sorun :)
ben de küçükken mc donalds ın mayonezini severdim ama evdeki mayonezi sevmezdim. oysaki ikisi de aynı marka..
piskolojik olabilir :D
Market raflarında almadığınız fonex, İpek, va gibi şampuanlar.
bir föne o kadar para veriyoruz diye guzel geliyor
hahaha bu iyidi
Keşke sorsaydın. Bak şimdi ben de merak ettim. Saçım güzrl koksun diye oargüm sıkmaktan bıktım
kuaför yakınsa ona sor dicem de profesyonel markadır galiba ama öğrenirsen bana da söylesene
Kaliteleri pek iyi olmuyor diye biliyorum ama kokusu cidden güzel.
En son kuaför yüzünden saçlarını kestirmek zorunda kalan bir kadın gündem olmuştu.
Elidor Şampuan Kullan canım Onların Kokuları Süper 😍
ben calistm kuaforde kozmatikcide 5 kiloluk sampuanlar var fiyati 7-8 lira onlardan kullaniyorduk baska sampuan kutusuna aktariyorduk cok da guzel kopuruyor
Ben biliyorum ve önermem yüzde 89 kimyasal anlık haz verici parfümler
Basindaki bitleri temiZLEMEK icin 1 kutu sampuan kullanmis. Normaldirrrr
Matrix ise çok iyidir. Kuaförler kullanıyor. O markayı. Onun dışında birkaç tane var geriye kalan hepsi çöp
nasil bir koku? tarif et belki buluruz :D
Böyle mis 😄 Ne bileyim klasik kuaför şampuanı kokusu :/
benim kuaförü bunu kullaniyor
www.google.de/search
buda cok miiiiissssss
Ben çıraklık doneminde iken 5 litresi 3 lira olan sampuandan kullanırdık :))
valla benim berber ne kullaniyosa artik eve gidince bir daha yikiyorum şampuan denemez 😄
Sor adını bir çoğu anlaşmalı oluyor
namazlarını aksatmıyon değilmi
@77u777 yok allah mafaza
@77u777 dersler nasıl?
belli değilmi ne şampuanı ve kremi kullandıkları?
İçine kesin parfüm döküyorlar. 😏
Kuaför e sorsaydın ne kullanıyorsunuz diye
Toptancı
dan açık malzeme alıp kullanıyolar
evet ya kuaförlerin şampuanları çok güzel kokuyor
Pril ve el sabunu karışımı bir şey:)
Sen de aşık olacak yer arıyon deli soyka
Sorsanya kuaförüne cicikız 😄
Değişik bir şampuan
Açık şampuan kullanıyolar markası bile yok
en ucuzun dan genellikle
Bence senin güzelliğin o