Merhaba benim saçlarım fotograflarda görüldüğü gibi dipleri koyu kumral uçları turuncumsu bir renkte ve ben saçlarımı fotoğraftaki gibi bir renge dönüştürmek istiyorum. +Mor sampuanla bunu elde edebilir miyim daha küllü ve acık renk icin? +2 tür sampuan buldum loreal paris silver ve loreal paris shine blonde hangisini kullanmalıyım? +son olarak nasıl kullanacağım bir fırça felan kullanarak şekil mi verebilir miyim yoksa elimle yapsam bu saçı elde eder miyim? Kullanan veya bilgisi olanlar lütfen yardım edin ve deneyimlerinizi paylaşın kuaföre para dökmek istemiyorum saçlarımı da kötü bir hale sokmak da istemiyorum yardım edin lütfen.
Mor şampuan özellikle küllü açık saç renklerinin (sarı, beyaz, gri saç renkleri) soğuk bir tona dönüşmesini sağlar. Ayrıca saçtaki turuncu yansımaların yok edilmesi için de kullanılan bir şampuan çeşididir. Bu yüzden saç rengini açtıran kişilere mutlaka kullanması tavsiye edilir. Kısa zamanda saçın asıl rengini göstermesini sağlar. Mor şampuanın rengi mordur ve kırmızı, turuncu rengi nötrleyici etkisi vardır.
Mor Şampuan Ne İşe Yarar?
Mor Şampuan Ne İşe Yarar?
Mor şampuan öncelikle saçtaki turuncu yansımaları nötrler.
Saçın üstündeki sıcak tonu soğuğa çevirip daha doğal ve güzel bir görünüm kazandırır.
Ayrıca mor şampuan içeriği sayesinde saçları güneşin zararlı UV ışınlarına karşı korur ve bu yüzden oluşacak solmaları önler.
İçeriğindeki bileşenler sayesinde saça bakım yapıp onarır ki bu da boyama sonrası saçlar için son derece gerekli bir işlemdir.
Mor Şampuan Nasıl Kullanılır?
Mor Şampuan Nasıl Kullanılır?
Mor şampuan kullanmadan önce her zaman kullandığın şampuanla saçlarını bir kere yıka ve kirden arındır. Sonraki yıkamayı mor şampuanla yapmalısın. Mor şampuanı eline döküp nemli saçına iyice yedir. Masaj yaparak uygula. Daha etkili sonuç almak için 5 - 10 dakika bekleyebilirsin. Çok daha iyi olur. Sonrasında saçını ılık suyla iyice yıka ve sonucu gör.
İstediğin sonucu elde edene kadar gün aşırı olmak üzere her yıkamada mor şampuanı kullanabilirsin. Zamanla istediğin ton oluşur ve mor şampuan kullanma sıklığına haftada bir, iki haftada bir gibi aralıklarla devam edebilirsin.
Mor Şampuan Koyu Saça Uygulanır mı?
Mor Şampuan Koyu Saça Uygulanır mı?
Mor şampuan koyu renkli saçlara da uygulanabilir. Saçtaki turuncu yansımalar alınmış olur ve saç renginin daha doğal görünmesini sağlar. Mor şampuan saç bakımı için de çok etkilidir.
Muhteşem güzellikteki saçlarını fen edebiyat kantin kızı saçına mı dönüştüreceksin gerçekten?
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sanki bakır kızılmış da akmış gibi durmuyor mu yoksa ben mi öyle hissediyorum sadece? :) sanki biraz sararırsam dahada iyi olur gibi düşünüyorum yanlış mı acaba?
O istediğin saç renginden o kadar çok fazla var ki görünce direk öfkelendim. Resimlerdeki gibi gözüküyorsa saçların normalde de, abartmıyorum çok güzeller. Senden bir beklentim olduğu için de söylemiyorum bunları😅 Güzel saçlar çok ilgimi çekiyor, bunu bozmanı istemezdim. Ve akmış gibi durmuyor.
Öncelikle görselde istediğin rengi direk mor şampuan ile elde etmen mümkün değil :) Mor şampuan saçtaki turunculuğu alıyor ama bu yogunlukta olan bir turunculukta pek işe yaramayacaktır. Senin için buraya evde sarı saç nasıl boyanır ile ilgili videomu bırakıyorum, takıldığın noktada bana yazabilirsin :)
Sarı, gri, beyaz veya rengi açılan kumral renkteki tüm saçlarda istenmeyen sarı turuncu yansımaları önler sarı saçlar, rengi açılmış saçlar gri saçlara özel saç şampuanıdır mor şampuan sarı saçlar, gri saçlar, rengi açılmış saçlar için olan şampuanı haftada 1 kere şampuanlama rutininize ekleyin ıslak saça 1-3 dakika masaj yaparak uygulayın ve iyice durulayın rengi açılan kumral saçlarda etkiyi görebilmek için 5 dakikaya kadar bekletin. (Rengi açılan kumral saçlarda etkiyi görebilmek için 5 dakikaya kadar bekletin.)
Sanki bakır kızılmış da akmış gibi durmuyor mu yoksa ben mi öyle hissediyorum sadece? :) sanki biraz sararırsam dahada iyi olur gibi düşünüyorum yanlış mı acaba?