Yapılan bir araştırmaya göre vücudunda kıl oranı fazla olan erkekler; kadınlara daha güvenilir geliyor! Sizce kıl oranının fazlalığı güvenilirliği etkiler mi? Vücudunuzdaki kıl oranı fazla mı, az mı? Sizce güvenilirlik kıl oranına bağlı olabilir mi?
Vücudunda kıl oranı fazla olan erkekler; kadınlara daha güvenilir geliyor! Sizce kıl oranının fazlalığı güvenilirliği etkiler mi?
yaw arkadas ne alakasi var. Killi erkeklerde bana itici gelir mesela nerdeyse hic tüyleri olmayanlar çekici ama kul ne yapabilir ki bazilarinda hormon problemleri var. çok sacma ve alakasiz birsey soru sormak icin konusmayin lutfen
Bence burda bahsedilen güven; kadınların kıllı erkekleri daha erkeksi ve daha güçlü bulması ve kendilerini onların yanında daha güvende hissetmeleridir.
Bunu kişiye duyulan gğvrn duygusuyla alakalı olduğunu sanmıyorum
Kıllı erkeklere gün doğdu..😅 Ya ben takılmıyorum böyle şeylere sevdikten sonra kılları bile göze batmıyor ayrıca bu tarz araştırmalara katıldığım söylenemez..
Bir arkadaşım var, kız aşırı kıllı seviyor aşırı hemde öyle böyle değil şok oluyorum kız her dediğin de. bir Recep ivedik tipiyle evlenmezse şaşırmam :D
Bana daha maskülen ve çekici geliyor. Güvenilirlik kısmında ise çapkın meriçlerimizin ağdalı olmasından dolayı kılsızlık=serserilik şeklinde algılanıyo olabilir. Ya da bakımsız bu çapkın değildir gibi bir anlayış da olabilir.
Nedense bizim tipik göbekli Türk erkekleri geliyor aklıma, güvenemiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kesinlikle hayır ne alakası var insan tiksinir bile iki cins içindw geçerli genel olarak insanlar kıl sevmez hele göbeği göğsü kıllı erkekler 🤢 bazen denizde görünce çüş diyorum maymun olacakken son anda insan olmuş epilasyona gidin temiz olun
yok artık yaaa bu kadar olma güven ile kılı nasıl yan yana getiriyorsun keko gibi denyo gibi ne o ölee ooooo bak hem diğer bencende böyle olmayın demişssinn kıl fazlaysa göğsünüzü göster meyecek şeyler giyin demişssin yok beee Kıll kadını ben ne yapayım ben kıll garı ile evlenmem
kim yapmış bu araştırmayı amazon ormanları'nda ki kabileler mi? kıl ile güvenin ne alakası var? post açmak için post açıyorsunuz. kıl da hikmet olsa...
işte kızlardaki beyinde böyle mantıksız olması normal. kıllı olunca erkek kılsız olunca kız sanıyolar herhalde benim sakal ve göğüslerde var diğer yerlerde az var
Türk kızları siz böyle haşin olmanızdan dolayı layık olduğunuz erkek modelide bu bence. O yüzdendir ki zaten isteğinize ulaştırmıyor ayrıca bana dert değil. Senin derdin olmuş tüysüz erkek benim derdim nefes alsın yeter haha
En İyi Cevaplar