Son zamanlarda dikkat ediyorum galiba evet özellikle mesela sitedeSaç bakım saç boyamak esat şekillendirme konusunda erkekler mesela dikkatimi çekiyor daha çok soru soruyorlar genelde görüşlerde erkekler daha aktif son zamanlarda yani buradan bile tahmin edilebiliyor zaten gerçek hayatta her zaman erkekler kadınlardan daha çok bakımlı gibi geliyor bana nedense çünkü biz kadınlar sadece belli zamanlarda bakım yapıyoruz erkekler hep yapıyor. #reda
Hayır, asla göstermiyorlar. Erkeklerin saçlarının genelde daha parlak, daha sağlıklı olmasının nedeni hiç işlem görmüyor olmaları. Kadınların çok büyük çoğunluğunun saçı, saç kurutma makinesi, maşa, düzleştirici gibi cihazların ısısına mağruz kalıyor. Saç boyama işlemlerinden bahsetmeme gerek bile yok sanırım. Erkeklerin büyük çoğunluğunun saçına ise su ve şampuandan başka bir şey değmiyor.
Bu konuda kimse kadınların eline su dökemez. Çünkü bakım denildiği zaman ilk akla gelen kadınlar oluyor. Kadınlar artık öyle bir noktaya geldiler ki nerde ne bakımı yapılacaksa orada kadınları görmek mümkün oluyor. Erkekleri de yabana atmamakta fayda vardır. Hemen her erkek artık kendisine özellikle de saçlarına bakım yapmaya özen göstermeye başladılar. #gadası
Eskiden saçlarım uzunken çok fazla bakım yapardım. Kadınların çoğu ne kullanıyorsun diye sorardı. Saçım şu an kısa ve sadece şampuanla yıkıyorum ve geçiyorum. ahahha