Kadınlar onlarca bakım ürünü kullanırken erkeklerin birçoğu sadece yüzlerini yıkıyor ve herhangi bir cilt problemi yaşamıyor. Bunu neye bağlıyorsunuz? :D
Erkeklerin cildi kadınlara göre daha mı dayanıklı?
Çok sinir bozucu bir olay makyaj yapıyoruz diye diyicemde sor bakalım hayatımda hiç fondoten kullanmış miyim yani tamamen erkeklerin şansı bu birde şu her berberde olan o betlerdeki tüm erkekler yeşil uzaylı gibi geziyo ya o kok maskesine de bir keramet olabilir
Yani olabilir kadınlar genelde çok makyaj yaptıklarından dolayı çabuk ciltleri bozulabilir erkeklerin makyajı yok birşeyi yok tabi dayanıklı olur ciltleri
Kadınların ciltleri daha yağlıdır. Ve dış yüzeydeki keratin tabakası daha incedir. Bu yüzden zamanla bu özel yağların azalması ve stres ya da yaşlılık gibi etkenler derinin daha kolay kırışmasına, pigmentlenmesine neden olabilir.
Sizin bahsettiğiniz kuruluk gözeneklerden salgılanan sıvıların azlığı ya da yokluğuna bağlıdır. Benim bahsettiğim sıvı bir yağ değil. Bildiğimiz kahverengi renkli deri altındaki katı yağ "dokusu" .
Bunu duymuştum, bunun böyle olması sebebi erkekteki testestoron hormonunun çokluğu ile alakalı ve bu cildede etki ediyor pozitif olarak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeklerin saçı cildi tabiki daha dayanıklı bize vursalar morarırız hele ki ben çimdik ke bile o bölge mosmor oluyor. Siz timsah derisi gibi çimdik de atsan ısırsan da morarmıyo